Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Systemy Bukmacherskie

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 30-03-2010, 16:17   #1

Azjatycka Liga Mistrzów równoległe zwycięstwa

Temat trochę po frytkach, ale na przyszły sezon jak znalazł. Otóż zauważyłem, iż drużyny z Japonii i Korei Płd. wygrywają wszystkie spotkania i nieważne czy grają u siebie czy na wyjeździe. Kursy lecą czasami nawet po 2.20 na zwycięstwo. Dzisiaj na ostatnią chwilę postawiłem na jakiś Pohang, który wygrał na wyjeździe z chinolami kurs właśnie 2.20. Oczywiście w meczach bezpośrednich koreańsko - japońskich nie obstawiamy. Polecam wszystkie spotkania w akumulatorze na przyszły sezon. W razie upadku w jednej kolejce śmiało można grać progresją
barti jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30-03-2010, 16:34   #2

Reputacja: 74
Cytat:
Napisał barti ->

Temat trochę po frytkach, ale na przyszły sezon jak znalazł. Otóż zauważyłem, iż drużyny z Japonii i Korei Płd. wygrywają wszystkie spotkania i nieważne czy grają u siebie czy na wyjeździe. Kursy lecą czasami nawet po 2.20 na zwycięstwo. Dzisiaj na ostatnią chwilę postawiłem na jakiś Pohang, który wygrał na wyjeździe z chinolami kurs właśnie 2.20. Oczywiście w meczach bezpośrednich koreańsko - japońskich nie obstawiamy. Polecam wszystkie spotkania w akumulatorze na przyszły sezon. W razie upadku w jednej kolejce śmiało można grać progresją
niezły jesteś gościu;d jakiś Pohang... a na klubowych mistrzostwach świata to ich nie widziałeś? To jest zdecydowanie najlepszy klub w Azji choć miewa przestoje. Natomiast to że dominują kluby z Japonii i Korei to faktycznie bystre spostrzeżenie buhaha twoją wiedzę uzupełnie Uzbeckimi klubami Pachtakorem i Buniodkorem Taszkien. Te kluby często się liczą aczkolwiek ostatnio słabiej im idzie. Do tego dochodzą coraz częściej inne ale to już mniejsza z tym
Typer36 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31-03-2010, 17:22   #3

Kolejne victory klubów koreańskich i jednego japończyka! Nie weszło tylko Kawasaki, ale i tak nie obstawiałem ich bo grali z czołową drużyną z Australii na wyjeździe. Szkoda, że tak późno się w tym sezonie obudziłem, bo kasa niezła do wyjęcia była. Dodam tylko, że na taki Seongham na wyjeździe kurs był 2.60, a grali z chinolami, którzy pewnie zamiast wypłaty dostają miskę ryżu Wszystkie mecze gram w akumulatorze.
barti jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31-03-2010, 23:41   #4

Reputacja: 25
Kurde, ja to w ogóle się na Azjatyckiej piłce nie znam, ale co do tej LM, podobają mi się niektóre mecze, zwłaszcza dzisiejszy Suwon Bluewings - Henan. Oglądałem mecz z tego względu, iż obstawiłem go w zakładach live. Gospodarz meczu w zasadzie zdominował grę od pierwszych minut. Mimo, że nie widziałem innych meczy, a prawie żadna nazwa klubu nic mi nie mówi, uważam, że Suwon Bluewings mają jakieś szansę na finał. Bardzo ładny Azjatycki futbol rodem z Korei
HardSystem jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Systemy Bukmacherskie > Azjatycka Liga Mistrzów równoległe zwycięstwa

Odpowiedz