Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Systemy Bukmacherskie

Odpowiedz
 
Udostępnij Narzędzia wątku
stare 15-08-2006, 04:01   #1
 
Avatar milanista7
 
Dołączył: 08.02.2006
Postów: 477
Reputacja: 25
co to za system??

czytałem,że to 100% system i....zresztą skopiuje to :
dziecko", które daje mi największe zyski. System wymyślony przez matematyków, początkowo wykorzystywany w kasynach przy grze w ruletkę. Przechodził wiele zmian, aż został przystosowany do gry u bukmachera. System stosuję do zdarzeń sportowych, o których nie mam zielonego pojęcia. Pozwala on mi przy wkładzie finansowym np. 200 zł osiągnąć ok. 2500 zł miesięcznie!

CZy ktoś o nim słyszał?? niech opowie o szczegółach a może ktoś wie skąd go ściągnąć?liczę na waszą pomoc
milanista7 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15-08-2006, 13:42   #2
 
Dołączył: 28.07.2006
Postów: 136
Nie wierze w taki system, co innego gdyby w ciągu miesiąca podwoić kwotę początkową, ale nie przeszło 10 razy. A tak wogółe to po miałby sprzedawać ten system koleś co go wymyślił jak ma takie zyski. Pomyśl sam.
szymon4k jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15-08-2006, 17:56   #3
Forum VIP
 
Avatar rangiz9
 
Dołączył: 01.03.2006
Postów: 789
Reputacja: 150
progresja
rangiz9 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11-10-2008, 20:16   #4
 
Dołączył: 14.08.2008
Postów: 38
Kolejna ściema. Kur znoszących złote jaja się nie sprzedaje. Pewnie strzelasz 200 węży i jak kilka wejdzie to masz ok 2,5 tys.
lamictal jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11-10-2008, 20:23   #5
 
Avatar Ester
 
Dołączył: 23.12.2007
Postów: 666
Reputacja: 3
Hahaha, znam to! To z książki "Systemy bukmacherskie" niejakiego Opalińskiego. Tu można ściągnąć: http://rs19.rapidshare.com/files/657...rskie_2006.rar A ten genialny system, cudowne dziecko matematyków itd. to... doubling up, czyli zwykła progresja... Pan Opaliński nie ma nic wstydu, że za takie bzdury życzy sobie 44zł (tyle kosztuje ten "poradnik")
Ester jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12-10-2008, 14:01   #6
 
Avatar Dukat
 
Dołączył: 10.10.2005
Postów: 747
Reputacja: 2
To ja mam dla was promocje

Sprzedam wam ten system za 10 zł

Chętni na priv

----------------------

Sorki za off top ale nie mogłem się powstrzymać
__________________
" 2+2*2 - niestety dla niektórych to ciągle 8 "

!!! 5000zł miesięcznie bez ryzyka !!!
Dukat jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13-10-2008, 17:43   #7
 
Dołączył: 30.10.2007
Postów: 251
Reputacja: 1
A ja za 9,90PLN.
premi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13-10-2008, 19:04   #8
 
Dołączył: 16.03.2007
Postów: 65
Tez uwazam ze to ściema z tym systemem.Powiedzmy sobie szczerze.Nie istnieje sposób ktory da nam 100 pewnosci wygranej u bukmachera.Kazdy system jest obarczonym ryzykiem.Np progresja na remis.Teoretycznie mamy ok 97% szans ze nasza progesja zakonczy sie sukcesem.Moge sie zalożyc ze nie jeden gracz przez to wtopil kupe kasy bo postawil na duzyne ktora nie chciala mu wogole zremisowac(albo zremisowala wtedy gdy nasze saldo rowne bylo 0.Scenariuszy moze byc bardo duzo i kazdy z nich jest jednakowo prawdopodobny.
Mariusz116 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13-10-2008, 22:11   #9
 
Dołączył: 30.10.2007
Postów: 251
Reputacja: 1
Pyta się o zwykłą progresje. Moderator może to już zamknąć...
premi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13-10-2008, 22:15   #10
Forum VIP
 
Avatar radek03
 
Dołączył: 31.03.2007
Postów: 1,938
Reputacja: 150
Ludzie w kwestiach biznesowych najczęściej są bezczelni i bez skrupułów, szukają zarobku na czym się tylko da, jak widać niektórzy na łudzących się i liczących na łatwy zarobek naiwniakach.
__________________
I can't die, I can only change my life.
radek03 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14-10-2008, 16:42   #11
 
Avatar deniak
 
Dołączył: 10.11.2007
Postów: 286
Jeśli "cudowny system" istnieje i zarabia na kogoś, nikt z nas o nim nie usłyszy, chyba, że samemu takowy wymyśli
Jeśli ktoś sprzedaje system wyłapujący jakiś błąd bukmachera, w chwili gdy to czytasz tenże błąd jest już przez buka "naprawiony".
Tyle.
deniak jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14-10-2008, 17:25   #12
 
Avatar MarcOl
 
Dołączył: 13.10.2008
Skąd: Gryfino
Postów: 218
Reputacja: 10
Jakby taki system był i się sprawdzał w 100% to buki by już dawno zwijały interes... Trochę rozumu...
MarcOl jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16-10-2008, 11:15   #13
 
Dołączył: 25.11.2005
Postów: 251
Reputacja: 2
Cytat:
Napisał MarcOl ->

Jakby taki system był i się sprawdzał w 100% to buki by już dawno zwijały interes... Trochę rozumu...

dokladnie

nie dajcie sie nabierac na takie cudowne systemy
androlo jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Systemy Bukmacherskie > co to za system??

Odpowiedz


Podobne Tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Ostatni Post
system jak system wazne by na plus Kris6891 Systemy Bukmacherskie 5 11-11-2010 09:20
system bebs Systemy Bukmacherskie 10 25-06-2010 13:36
system 2 z 4 szynszyl Dział dla Początkujących 5 18-02-2010 16:50
System 5 z 6 (p i a) Nka Dział dla Początkujących 2 28-01-2010 23:24
System 3 z 5 ErBiK Dział dla Początkujących 4 20-09-2008 19:07



Najpopularniejsze Internetowe Firmy Bukmacherskie:



Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5, Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.