![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 10.10.2005
Reputacja: 2 | Faworyci, gospodarze
Witam wszystkich. Od pewnego czasu testuję pewien sposób gry. Polega on na obstawianiu faworytów, grających u siebie. Spotkania dobieram na podstawie algorytmu mojego autorstwa i patrząc na dotychczasowe wyniki skuteczność jest bardzo wysoka. Moim celem jest znalezienie value na niskich kursach. W spotkaniach nadających się do systemu gospodarz musi mieć minimum 80% szans na zwycięstwo (wg mojego algorytmu). Oznacza to że kursy na takie zdarzenia będą z przedziału 1,01-1,20. Co za tym idzie, aby osiągnąć zadowalający zysk konieczny jest odpowiedni plan zarządzania budżetem. Mam kilka koncepcji stawkowania, ale być może poprzez prezentację metody gry na forum wzbogacicie mnie o nowe pomysły. Spośród jutrzejszej oferty algorytm wybrał dwa spotkania. Zawszę będę grał na gospodarza, dlatego obok meczu będę podawał jedynie kursy. Kupon 1 |Kurs: 1,15|Stawka: 100zł|EW: 115zł|Bet365|
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 20.10.2010 Skąd: Częstochowa
Reputacja: 2 |
A mógłbyś coś więcej powiedzieć o tym algorytmie ? Jak to sobie wyliczasz chodzi mi głównie o to |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 29.12.2005 Skąd: glaJwice
|
No to pograne Urojony algorytm nawet nie pomogł ardżentinie powodzenia dalej!
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 28.01.2007
|
Masz błąd. Piszesz, że szukasz Value. Rozpatrujesz kursy 1.01 - 1.2, a mówisz, że już 80% prawdopodobieństwo przechodzi przez Twój algorytm. 0.8*1.2 (nie mówiąc o kursie mniejższym od 1.2) < 1 Więc nie są to Value Granie na takie kursy moim zdaniem nie ma sensu, bo musisz trafić przynajmniej 85% spotkań z kursem 1.2, żeby być mniej więcej na 0... Żeby być na plus na dłuższą metę to byś musiał mieć mega skuteczność. Ale mimo wszystko - powodzenia. @Teraz dopiero dostrzegłem Twoje typy - Argentyna..no właśnie. |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Gospodarze, goście? | LoOcas | Dział dla Początkujących | 4 | 12-11-2009 14:51 |
| Australian Open Wasi Faworyci | tomex11 | Pozostałe Turnieje | 52 | 26-01-2009 14:09 |
| "NIE MA PEWNIAKÓW SĄ TYLKO FAWORYCI" MVB | MVB | Kupony | 7 | 08-12-2006 21:43 |
| I kolejka II ligi-wasze typy,wasi faworyci na awans | Cala | I i II Liga | 3 | 30-07-2006 17:46 |