![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #21 | |
| Dołączył: 05.09.2008
Reputacja: 11 | Cytat:
Gram przed meczem jak i live nie ma reguły. Czasami jest tak ze zagram jeden mecz, pada gol, wychodze z meczu (grając lay 1.01) i gram następny mecz. Jak się dobrze bramki ułożą to w czasie 90 minut można nawet 5 meczy obstawić (za jedna stawkę). Co do lig to też wszystkie możliwe (jak nie ma rynku suma goli to daje lay 0-0). Najwyższy kurs mamy na francja 2,1, hiszpania 2, włochy b, czechy, polska. Najniższe są niemiecka 1 i hiszpania 1 ale też można ładne kursy złapać. Dobór meczy to już przeczcie,analiza i doświadczenie. | |
| | |
| | #22 |
| Dołączył: 07.10.2007 Skąd: z komputra
|
Dzięki Ci wielkie za odpowiedź. A jeśli np. bramka nie pada do 75 minuty da się jakoś złagodzić straty jeśli tak to jak i czy warto ? |
| | |
| | #23 | |
| Dołączył: 01.08.2010
Reputacja: 5 | Cytat:
Co wiecej, rzadko sie zdarza, aby padlo mniej niz 2 bramki w meczu. Przyklad ostatniej kolejki-ani jednego meczu bez bramki, jeden mecz z jedną bramką, 7 overow 2,5 Cofajac sie o jeszcze o tydzien, czyli kolejki nr10, tam było trochę gorzej z bramkami-trzy mecze under 2,5; reszta same overy. Znow ani jednego bezbramkowego spotkania. Bundesliga z czolowych lig europejskich ma zdecydowanie najlepsza srednia bramek na mecz, spotkania bez ani jednej bramki zdarzają się bardzo rzadko. Podejrzewam też, że średnia bramek na mecz jest jedną z najlepszych w całej Europie, aczkolwiek statystyk na podparcie nie mam Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych | |
| | |
| | #25 |
| Dołączył: 10.12.2010 Skąd: Słupsk
|
Witam wszystkich Szybkie pytanko. Także zainteresowałem się zakładami over 0,5. Właśnie jestem na stronie Betfair i jest zakład "1 gol lub więcej". Tylko nie rozumiem o co chodzi z tym "wygra" i "nie wygra". Nie wiem które obstawiać. Kurs praktycznie identyczny. Z góry dzięki za pomoc. |
| | |
| | #26 |
| Dołączył: 16.03.2009 Skąd: Tarnów
Reputacja: 2 |
Homel81 Betfair to nie jest strictae zwykła bukmacherka, tylko giełda zakładów. Polega to na zakładaniu się z innymi graczami, że twój typ wygra. Możesz również stawiać swoje fundusze na fakt, iż dany wynik nie będzie miał miejsca. Nazywa się to trading. Wpisz sobie w przeglądarce "Betfair trading" (nie wiem czy wolno mi wkleić linka) - dobrze wiesz na jakim portalu znajdziesz filmiki objaśniające trading. Pozdrawiam.
|
| | |
| | #27 |
| Dołączył: 02.09.2010
|
Witam. Mam takie pytanie, czy grasz jeszcze tym systemem "Idealny system 30 €". Dawno pisales juz te posty i sie chcialem zapytac czy nadal grasz tym sposobem czy juz zakonczyles i stwierdziles ze nie ma on sensu? Pytam bo ktos wygrzebal ten system i sie chcielem zapytac czy miales wtedy szczescie wygrywajac te 200 euro czy to normalna gra? I jeszcze mam pytania. Czy analizowales jakos te mecze, czy po prostu uwazales ze bedzie gol i juz. Jezeli tak ile czasu dziennie spedzlas przy obstawianiu przy komputerze? Ahh i ostatnie juz, czy w razie wpadki nalezy wplacic na nowa 10 euro czy brac z banku. Mam nadzieje, ze odpiszesz ale jezli tego nie zrobisz to nic. W razie co z gory dziekuje za odpowiedz. Mialo to leciec na priv ale mam za malo postow. Jezeli ktos moze to niech odpowie. Tylko prosze o wyrozumialosc bo ostatnio jej dla mnie nie macie. Jestem dosc poczatkujacy ale uwazam ze kazdy ma prawo sie o cos zapytac i uzyskac normalna odpowiedz bo jak to mowia kto pyta nie bladzi. |
| | |
| | #28 | ||||||
| Dołączył: 15.06.2009 Skąd: z Forum
Reputacja: 514 | Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez AKA SHAKAL ; 12-12-2010 o 21:22 | ||||||
| | |
| | #29 |
| Dołączył: 15.06.2009 Skąd: z Forum
Reputacja: 514 |
Jak kogoś interesuje ten "system" to będę nim grał w tym temacie: http://www.forum.bukmacherskie.com/f...-39067-31.html |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| B_R_U_T_U_S-15 | B_R_U_T_U_S | Kupony | 547 | Wczoraj 21:51 |
| Czemu AKA SHAKAL dostał bana ? | MoneyMaker | Administracja | 2 | 10-10-2009 13:21 |
| AKA SHAKAL vs. Magiki | Magiki | Challenge Bwin | 20 | 23-09-2009 21:12 |