![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 20.09.2011
Reputacja: 12 | Podwójna progresja na punkty w tenisie.
Chcialbym się dowiedziec czy jest może na tym forum ktoś, kto juz kiedys tego probowal. Mam na mysli cos takiego: gramy progresja na podwajanie stawki lub na staly zysk ze gracz odbierajacy zdobedzie pkty w danym gemie.Prowadzimy 2 progresje jednoczesnie,na pkty parzyste osobno a nieparzyste osobno. Ostatnio testowalem to na meczu Monfilsa ale nie pamietam z kim gral.Gdy serwowal Monfils kursy na to ze pkt zdobedzie przeciwnik byly podajze 2.75 a gdy serwowal ten drugi to na pkt Monfilsa byl kurs 2.62 lub 2.5. Gralem 2 progresje jednoczesnie zaczynajac od 1j i dalej 2j,4j,8j itd. Jedna progresja to pkt 2,pkt 4,pkt 6 itd a druga pkt 3,pkt 5, pkt 7 itd. Przez dluzszy czas ogarnialem wszystko jednak po godzinie juz mi bylo ciezko wyrobic z czasem zwlaszcza gdy trafiaja sie as za asem no ale przeciez mozna by tak grac we dwoch.Jeden obiera pkty parzyste drugi nieparzyste i po meczu dzielimi zysk pol na pol. Musze przyznac ze w tym konkretnym meczu moze ze 2 gemy byly 40 do 0 ale zapas kasy nie musi byc wcale duzy przy tym sposobie gry.Nawet gdy gra jakis wielki faworyt to ile gemow z rzedu moze wygrac do 0?3 moze 4 gemy?Mysle ze to max ,zwlaszcza jezeli gramy we dwoch a gracz wygrywa do 0 to w danym gemie padaja tylko 2 pkty parzyste i 2 nieparzyste wiec majac zapas na 8 stawek spokojnie powinno wystarczyc. Czekam na wasze opinie i komentarze.Czy ktos juz tego probowal?Ja testowalem to na Bet365 i tam nie ma z tym problemu gdyz kursy sa dostepne odpowiednio dlugo aby to prowadzic a nawet jesli chwilowo mecz jest zablokowany poprostu olewamy pkty ktore nam przepadly i dalej ciagniemy nasza progresje.Pzdr |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 15.12.2009
Reputacja: 23 |
Dobrze, a co w przypadku kiedy Monfils zdobedzie 12 punktow z rzedu?
__________________ "'Więcej wart jest cierpliwy niż bohater, a ten, kto opanowuje siebie samego, więcej znaczy niż zdobywca miasta." - Pismo Święte - Przypowieści Salomona |
| | |
| | #3 |
Reputacja: 12 |
A jak czesto zdarza sie zeby dany gracz wygral 3 gemy z rzedu 40:0? Bo wedlug mnie baaardzo rzadko,nawet gracze z pierwszej dziesiatki czesto traca jakies przypadkowe pilki.Poza tym jest to dopiero 6 poziom progresji zakladaj ze gramy we dwoch dany mecz Podsumowujac mysle ze przytoczyles bardzo skrajny przypadek ale jak wiadomo wszystko moze sie zdarzyc. Plus tego pomyslu jest taki ze np.zakladajac ze dany gracz zdobedzie choc 1 pkt w co drugim gemie daje nam to 12 razy zysk na jednym meczu a np.grajac progresja na gole w pilce noznej trafiamy srednio 2 gole na mecz.Siedzac na kilku meczach dziennie jeden po drugim zakladajac ze nie natrafimy na jakas niesamowita sesje wygranych do zera mozemy niezle pomnozyc stan konta. |
| | |
| | #4 | |
| Dołączył: 05.02.2009
Reputacja: 11 | Cytat:
To powiem ci ze byl dzis taki mecz Starace-Nedelko(St.Petersburg) powiem ze dawno tak szybkiego meczu nie widzialem i 3 ostatnie gemy w 1 secie po zero wiec chyba mozna zdobyc 12 pkt z rzedu.....Ja osobiscie gralem ten mecz za skromny tysiac i zaluje ze nie za wiecej... | |
| | |
| | #5 |
Ok rozumiem,ale czy po 12pkt seria zostala przerwana czy przestales obserwowac? Bo jesli seria trwala 12pkt to w sumie nic strasznego.Chyba nikt z mniejszym zapasem by sie za to nie bral |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 08.11.2010 Skąd: Gdańsk
Reputacja: 22 |
To wyjątkowy mecz był Starace vs Nadelko. Nadelko to amator nie ma go nawet na atptennis.com. Ważny jest dobór spotkań. Jeśli kolega będzie grał dobrze returnujących zawodników, przeciwko silnym serwismenom. Grając na stały zysk może szybko ugrywać niezłe pieniądze. Dobry dobór spotkań to drzewa przeciwko pierwszej 20-tce. Do drzew zaliczamy: Raonic, Isner, Querrey, Karlovic, Llodra, Malisse, Ljubicic, Lopez... Kursy na punkty w okolicach 3 przeciwko ich serwisowi. Kurs 3 pozwala na stworzenie progresji o zwrocie 1 procenta przy 11 progach i ryzykowaniu 50 % naszego budżetu. Czyli zakładając stopniowe zwiększanie budżetu w przypadku zaliczenia czarnej serii, musimy wygrać 110 takich zakładów. Lepszym rozwiązaniem jest zakład, który widziałem jedynie w paddypower. Mianowicie odbierający +2.5 punktu w gemie. Czyli wygrywa zakład jeśli nasz zawodnik zdobędzie 2 punkty w gemie. Gwarantuje, że przy odpowiednim doborze spotkań nastąpi to nie później niż po czterech gemach. Jeśli obstawia się drugiego seta szanse wystąpienia takiego zakładu są niemal pewne jeśli dobrze dobieramy spotkania. Trudno podejrzewać, żeby dajmy na to Karlovic ogrywał Davydenke do 0 i 15 przez 6 gemów z rzędu. Kurs na takie zdarzenie przy odpowiednim doborze spotkań to 1.6. Jest to zakład bliźniaczy do zakładu na punkty przy czym nie ryzykujemy serii, że to akurat nasze punkty nie przypadają na moment, kiedy wygrywa odbierający a my tego nie stawiamy. Należy pamiętać, że stawiamy co drugi punkt. więc możemy mieć sytuację, w której nasz zawodnik po raz 10 przegrywa bp, a my ciągle nie wygraliśmy naszego punktu. Progresja na 6 spotkań przy kursie 1.6 daje zwrot 1.00279 przy jednorazowym ryzyku połowy budżetu. Zatem, aby się nasze zakłady zwróciły potrzebujemy 500 wygranych serii. W tym miejscu należy sobie odpowiedzieć, czy mamy, aż tyle samozaparcia? Ostatnio edytowane przez egnagel ; 26-10-2011 o 07:59 |
| | |
| | #7 |
| Dołączył: 06.07.2010 Skąd: oderne
Reputacja: 3 |
stawiaj na tennis kobiet tam są cuda wianki |
| | |
| | #8 |
tylko kursy sporo mniejsze |
| | |
| | #9 |
| Dołączył: 01.10.2010 Skąd: 3city
Reputacja: 6 |
...pograłem trochę dzisiaj tym systemem. w pierwszej kolejności trohę na such a dalej po minimalnych stawkach. Wnioski mam takie: 1. nie ma co startować z budzetem mniejszym jak 500 zł bo miałem już próg jednej progresji 64zł i zrobiło się gorąco... 2. ma na koncie około 250 zł i po 2 godzinach grania jestem na lekkim minusie ale to pewnie też dlatego że kilka razy wystraszyłem się stawiać za 32 i 64zł. 3. ogólnie ważne aby była dobra łączność bo kilka razy zablokował mi się komp i niestetey jak to bywa na progach które by weszły 4. zrobiłem też jeden zakład który wg tego co widziałałem w meczu NA LI w 5 secie postawiłem na drugi punkt wygrany Sharapovej a Bet365 zaliczy mi jako przegraną. Obserwowałem i było w pierwszym punkcie 15:0 dla NA LI a drugi punkt (o ile dobrze to zauważyłem i strona pokazała) był wygrany Sharapovej. Czy wiecie gdzie to sprawdzić??? dzwoniłem na kontakt do Bet365 ale sam chciałbym to sprawdzić? Macie moze gdzieś takie dokładne wyniki kto który punkt wygrał? dajcie znać pls... |
| | |
| | #10 | |
Reputacja: 6 | Cytat:
| |
| | |
| | #11 |
Reputacja: 23 | Bet365 to buk komercyjny. I tak nawet jak wam wyjdzie z dużą kasą to was zbanują albo ograniczenia takie nałożą, że gra straci sens. A jeśli chodzi o to ile punktow z rzedu mozna wygrac, to tenisa chyba malo ogladales. Ja juz w zyciu widzialem nie takie rzeczy. Czesto zdarzalo sie wygrywac po 14 punktow, czyli np. 2x do zera swoj serwis przelamanie do zera i nastepny gem 30:0. Ale mowie ze i tak to nie ma sensu, bo buk komercyjny ktory nie zarabia tylko na marzy od wygranych, to zaden buk. Zero profesjonalizmu. Liczy sie tylko Betfair. Kilka razy wyplacalem z niego po kilka tysiecy i nie mialem zadneog problemu. I niech mi ktos powie, ze wyplacal po 4 tys. z Bet365, to przyznam wam racje. Ale poki co nikogo takiego nie znam.
__________________ "'Więcej wart jest cierpliwy niż bohater, a ten, kto opanowuje siebie samego, więcej znaczy niż zdobywca miasta." - Pismo Święte - Przypowieści Salomona |
| | |
| | #12 | |
Reputacja: 6 | Cytat:
a co proponujesz co do Betfair? może podać jakieś wskazówki co do "zabawy" u tego buka? z jakim budzetem startować? jak grać? jednym sowem co polecasz? oczywiście wiem że bez dokładnych analiz się nie obędzie ale może coś więcej podpowiesz? | |
| | |
| | #13 |
Hmmm co ja moge podpowiedziec.... Tylko tyle, ze caly czas ucze sie konsekwencji i trzymania sie wczesniej ustalonego planu. Niedlugo zamierzam pograc powaznie LAYami, bo jedynie Betfair na to pozwala. Plan gry zaklada grę na 10 miesięcy. Z 1400zł chcę zrobić 20000zł w 10 miesięcy. Wszystko będzie dokładnie rozpisane. Gram trzeba poziomami progresji akumulowanej. 1 poziom 1% budżetu - kurs 1,25 2 poziom 10% budżetu - kurs 1,12 3 poziom 90,5% budżetu - kurs 1,11 Od drugiego poziomu bezwzględnie kursami LAY gram. 1 poziom to czysta rekreacja na LIVE, głównie undery w nogę w końcówkach meczy lub koszykówka over/under lub handicapy. Od drugiego poziomu tylko i wyłącznie LAYe z minimum dwoma zdarzeniami. Np. na dzisiaj taki LAY (z kursem 1,0166): 1. Nieminien 2. Zvonareva 3. Kvitova 4. Koge 5. Steua Bucharest Takich puszczam 5-6 kuponów i mam zrobiony 2 poziom progresji. Jak nie wejdzie gram ostatni poziom. Ale że to wejdzie to dam sobie odciąć "mój najbardziej unerwiony organ"
| | |
| | #14 |
| Dołączył: 18.05.2010 Skąd: legnica
Reputacja: 15 |
Daj Ci Boze Ale ja juz ogladalem takich co grali progresje lay przeciw remisom.4 progi i....tez potrafili przegrac |
| | |
| | #15 |
Ale jakich remisów? Tutaj sytuacja nie jest taka prosta, jak się wydaje. Przegrać jest niezwykle trudno. Tutaj nie gram progresję na remisy, tylko progresję 3-poziomową na 4 remisy w każdym kuponie: 3x3x3x4=108, czyli około 1,01 I taki kupon musi nie wejść 4x z rzędu. Zero szans.
| | |
| | #16 |
Na taka progresje to TAK!Bo 12 remisow z rzedu chyba nikt nie widzial Ale...zobowiazanie na lay 4 remisow to 300-400euro!!!By wygrac 1.90Euro! I to jest Twoj pierwszy stopien progresji... Dalej-trzymajac sie Twojej tabeli trzeba stawke zwiekszyc 10razy!!!3000-4000tys euro na drugim progu....???? Czy ja czegos nie kumam? |
| | |
| | #17 |
Z czytania ze zrozumieniem co miałeś na maturze? Ja akurat nie ten rocznik, starą maturę zdawałem, także nie wiem... W każdym razie tak jak pisałem wyżej 1 poziom to czysta rekreacja. Od drugiego poziomu zaczynaja sie LAYe i niekoniecznie na remisy. Ale prawdopodobienstwo bardzo podobne. I nie gram progresja sukcesywną, ale akumulacyjną. Czyli dodaję do siebie zyski z danych kuponów. Np. stawiam na 1 poziomie (30zł). Na drugim 300zł, a na trzecim 3000 zł. Od drugiego poziomu moge grać na 3 remisy.
| | |
| | #18 |
Ja staram sie czytac ze zrozumieniem,ale Ty jednego dnia przytaczasz kursy 1.11-1.25 ktore masz zamiar grac a wkrotce 1.01.A budzet Ci urosl z 1400 do 3330zl! Trzymajac sie ostatniego postu to na drugim progu(bo pierwszy to rekreacja)grasz za 300zl czyli ok.70e.A to znaczy ze za taka sume mozesz grac przeciw kursowi max.35.A to daleko wiecej niz 1.01. Wazne;ja nie pisze by sie klocic i dogryzac ani by nabijac posty. |
| | |
| | #19 |
Spoko, ja też kulturalnie Chodzi o to, że gram od drugiego poziomu LAYami, ale w zależności od budżetu ustalam maksymalne kursy (w sensie minimalne, na jaki pozwala mi kapitał). W tym systemie akurat pomocne jest to, aby mieć jak największy budżet, bo im większy budżet tym większa mozliwość grania niższych kursów (LAY). A 1,11 wzięło się z tego, że nie gram kursami 1,11, tylko z kursów 1,01 (progresja akumulacyjna) robię kurs ogólny (AKO sukcesywne) 1,11. Czyli np. 100 zł x 1,01 = 101zł 101 zł x 1,02 = 103,2 zł 103,2 zł x 1,02 = .... itd... i dochodzę do 111 zł i koniec poziomu nr 3. I takim sposobem gram na każdym z trzech poziomów - czyli bardzo bezpiecznie.
| | |
| | #20 |
Trzeba miec duzo czasu do takiej gry,ale powodzenia.
|
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Progresja na przełamanie w tenisie | phml1 | Systemy Bukmacherskie | 1 | 30-08-2011 14:49 |
| Walkover w tenisie-który buk robi zwrot? Krecze w tenisie. | kubar91 | Dział dla Początkujących | 9 | 05-08-2011 01:13 |
| podwójna szansa | forin | Toto-Mix | 2 | 20-07-2011 17:00 |
| podwójna szansa | mareczek699 | Dział dla Początkujących | 6 | 06-02-2007 13:11 |
| Podwójna Progresja na remisy i AKO 3 - Typy by PASIAk | pasiak | Kupony ze Statystykami | 37 | 09-06-2006 10:58 |