![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 10.02.2009 Skąd: Trzebiez
Reputacja: 5 | Stawkowanie
Widze, ze Tusk nie bajerowal i ogolnoswiatowy kryzys zawital wszedzie, takze do tego dzialu. Zaczalem tu ponownie zagladac po przerwie i widze, ze powtarzaja sie te same ,,zlote mysli,, co dwa lata temu ale za to widac, ze coraz wiecej osob gra online bo nie doczytalem zeby ktos narzekal na kolejki w stsie. Ale wracajac do sprawy, chce niebawem zaczac grac za wieksze kwoty. Sposob gry , mianowicie dobor spotkan mam juz opracowany a jedyne co mnie ciagle zastanawia to jaki rodzaj stawkowania wybrac. Ogolnie jestem zwolennikiem grania plaska stawka ale moze jest tu ktos, kto ma ciekawy i sprawdzony pomysl, sposob. Powiedzmy, ze kapital poczatkowy to 10k jednostek i chialbym zaczynac z poziomu 1% czyli 100 jednostek na spotkanie.Planuje grac dziennie kilka, max 10 spotkan, oczywiscie kazde oddzielnie po najlepszym dostepnym kursie. Mam nadzieje, ze napisalem jasno i zrozumiale o co mi chodzi. Pozdrawiam i czekam na propozycje. |
| | |
| | #2 |
| Ban Dołączył: 22.07.2011
Reputacja: 27 |
ja z takimi pieniędzmi to wolałbym się pobawić na FOREXie i zgarniać 1000zł dziennie, zwłaszcza w czasach kryzysu na, warto grać szwajcara albo złoto lub ropę.
|
| | |
| | #3 |
Reputacja: 5 |
na gieldzie sie nie znam.
|
| | |
| | #4 |
| Forum VIP Dołączył: 02.03.2008 Skąd: Lublin
Reputacja: 969 |
płaska stawka tak jak mówisz. Taka jest ogólna tendencja. Wg mnie przy płaskiej stawce łatwiej wyjść na plus, a kombinowanie ze stawkami często przynosi odwrotne efekty od zamierzonych. Przy płaskiej stawce Twój zysk zależy tylko i wyłącznie od skuteczności typów. Przy zróżnicowanym stawkowaniu, oprócz skuteczności, musisz mieć jeszcze umiejętność dobierania stawek do typu. Przy płaskiej gra jest bardziej uporządkowana. I nie grałbym na twoim miejscu 10 spotkań dziennie - max 1-2.
__________________ MLB 86-61 WNBA 19-1-8 NBA Playoffs 9-1-10 NHL PLAYOFFS 8-6 |
| | |
| | #5 |
Typy biore z kilku zrodel dajacych jeden, dwa typy dziennie, czasem co dwa dni. Jesli spotkania beda pasowac to dlaczego nie zagrac paru w tym samym czasie tak aby srednio grac 5 spotkan dziennie. Mozna grac za 2% na spotkanie. Jezeli yield bedzie sie utrzymywal to nie powinno byc zle, w razie minusa az tak szybko sie taka gra nie bankrutuje.
|
| | |
| | #6 | ||
| Dołączył: 29.08.2011 Skąd: Norway
Reputacja: 31 |
Dziwne. W pierwszym poście piszesz: Cytat:
Cytat:
| ||
| | |
| | #7 |
Dokladnie na tym to polega. Prowadzilem dwego czasu dwa tematy o tym sposobie gry, w ktorym chcialem sprawdzic swoje zalozenia i wg mnie oraz wielu innych osob niemajacych czasu na wlasna analize taki sposob gry przynosi oczekiwane rezultaty. Najwazniejsze jest przeciez to po jakich kursach gramy spotkania i to wlasnie o to u mnie chodzi.
|
| | |
| | #8 | |
Reputacja: 31 | Cytat:
Ja nie rzucam kasą na prawo i lewo bez zastanowienia, a Ty? Rozumiem takie poleganie na innych, gdy chodzi o w miarę nieduże kwoty zakładu, ale wciąż money doesn't grow on trees. Co będzie jak typy nie wejdą? Kogo wtedy będziesz winił? | |
| | |
| | #9 |
| Forum VIP Dołączył: 15.07.2007
Reputacja: 202 |
Wiesz 'rrobcioo', w internecie można znaleźć troszkę ludzi, których wiedzą i umiejętności przynoszą sukces innym, na tym forum jest sporo takich ludzi więc jak 'wielkizordon' widzi, że ktoś ma bardzo dobry yield to czemu miałby nie korzystać z typów? Ja osobiście przy depozycie 10.000 PLN grał bym stawką rzędu 4-6% kapitału, maksymalnie dwa typy na kupon, ewentualnie trzy jeżeli są niskie kursy, a prawdopodobieństwo wysokie. Ale to też zależy od charakteru typera. Co umysł to inna koncepcja, ale skoro chcesz tak bardzo polegać na innych, że typy bierzesz ze 'źródeł' a o sam system gry pytasz na otwartym forum, gdzie ktoś może doradzić Ci głupotę a ty za tym pójdziesz no to ja bym ci proponował to 4-6%. Skoro twoje źródła są takie dobre to może skonsultuj się z nimi? Skoro im ufasz i powierzasz takie pieniądze to znaczy, że oni sami robią duże obroty a więc ich wiedza na temat stawkowania i systemu gry powinna być równie duża. Mam nadzieję, że choć troszkę pomogłem w podjęciu decyzji, życzę szczęścia w grze (;
|
| | |
| | #10 | |
Jakiś szacunek do własnych pieniędzy chyba się należy? | |
| | |
| | #11 | |
| Forum VIP Dołączył: 15.07.2007
Reputacja: 202 | Cytat:
Nawet jakby pochylał się nad każdym typem to czy zmieniłby zdanie? Głęboko w podświadomości siedzi to przekonanie, że Typer ma większe pojęcie niż on. | |
| | |
| | #12 |
| Dołączył: 08.12.2010 Skąd: Siemianowice Śląskie
Reputacja: 156 | http://www.surebety.pl/systemy.html tu znajdziesz odpowiedz na twoje pytanie ja gram D . Alembrt. mecze po kursie 1,5 , jestem na plusie sierpien zamknołem z bilansem +121 zł zapraszam http://www.forum.bukmacherskie.com/f...cja-61135.html |
| | |
| | #13 | |
| |
| | |
| | #14 |
| Dołączył: 26.12.2009 Skąd: Poznań
Reputacja: 64 |
Sprawa jest prosta.Singiel+Duża stawka =Zysk. Nawet głupie kursy po 1,20 sie nadają taki kursik +1tys =200zł na
__________________ Jeśli boisz się przegrać, nie graj |
| | |
| | #15 | |
Reputacja: 5 | Cytat:
Pochylajac sie samemu nad typami ,,typerow,, czesto sam odrzucalem dobre spotkania, takze doszedlem do wniosku najpierw dobrze kogos obserwowac i pozniej grac jego typy bez ,, pochylania,, sie nad nimi subjektywnym okiem. Caly czas chodzi mi o rodzaj stawkowania, wiec moze ktos powie cos w tym temacie...plaska stawka czy cos innego?? pozdrawiam | |
| | |
| | #16 | |
| Dołączył: 18.05.2010
Reputacja: 24 | Cytat:
Odpowiednia selekcja też nie pomaga. Sam bodajże w kwietniu i maju miałem niesamowitą jak dla siebie skuteczność na BF, gdzie trafiłem z tego co kojarzę 33/35 zdarzeń przy jakimś średnim kursie 1,38. Ale tak się złożyło, że chciałem szybko znacznie więcej. Przyszło dwie większe, niby przemyślane pozycje do gry, okazały się głupimi niewypałami i znaczna część pieniędzy poszła z hukiem. W tym wypadku też podziałało prawdopodobieństwo. Mam nadzieję, że Twój post bardziej na 'lajcie' był pisany, niż wzięty do siebie, gdyż sukcesu sposób, który opisałeś nie gwarantuje żadnego.
__________________ Im mniej człowiek wie, tym łatwiej mu żyć. Wiedza daje mu wolność, ale unieszczęśliwia. | |
| | |
| | #17 |
| Dołączył: 26.02.2008 Skąd: z krainy hazardu
Reputacja: 17 |
ogolnie radze grac kursy min. 1,4-1,5 i napewno nie plaska stawka, mysle ze da sie wyczuc ktore typy maja wieksze prawdopodobienstwo wejsicia... (najlepszym przykladem jest mecz grupowy polska-słowacja 12.09.2011 na odbywajaych sie me w siatkowke).
|
| | |
| | #18 | ||
Cytat:
Nie rozumiem nad czym my tu dumamy w tym temacie.... | ||
| | |
| | #19 | |||
Reputacja: 5 | Cytat:
Powtorze po raz enty, im nizszy kurs tym bardziej jest on zanizony przez bukmachera a co za tym idzie granie takich spotkan w dluzszej perspektywie MUSI przyniesc strate i niszcie mi prosze , ze to sa pewniaki bo czegos takiego nie ma. Cytat:
Nie chce grac na ,,przeczucie,, , ze jakiestam spotkanie ma wieksze szanse wejscia niz inne bo skoro gram oba to oba sa rownie warte zagrania. Cytat:
Mam nadzieje , ze teraz powiesz mi cos, co mnie zainteresuje. pozdrawiam | |||
| | |
| | #20 | |
| Dołączył: 28.11.2008
Reputacja: 6 | Cytat:
__________________ Akcja społeczna ilemogewypic.pl | |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Stawkowanie FK | marcelinho18 | Systemy Bukmacherskie | 9 | 17-05-2012 19:09 |
| pytanie o stawkowanie | sobek1 | Dział dla Początkujących | 4 | 11-06-2011 09:48 |
| Ruletka stawkowanie | januszs78 | Systemy i Strategie | 3 | 27-03-2011 03:40 |
| stawkowanie | dyrektor1 | Kącik Ogólnobukmacherski | 10 | 16-08-2010 01:44 |
| dobór kursów i stawkowanie | stardog | Dział dla Początkujących | 4 | 24-01-2009 10:45 |