![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 23.02.2009 Skąd: legnica
| Super System Na Remisy!! Wysoka Skuteczność!!!
Ostatnio opracowałem program pozwalający przewidzieć z dużą skutecznością wyniki remisowe. Program pozwala mi osiągnąć 40-50 procentową skuteczność typowania remisów. Wiadomo, że średnia stawka na remis to 3 złote. Zarabiam grając single tzn. każdy mecz wskazany przez mój program obstawiam za 10 zł. Prosty rachunek- stawiam 100 meczy za 10 zł= 1000 zł. Przy skuteczności 40% wygrywam 1200 zł. Czyli jestem 2 stówki do przodu. Podam mecze na dziś, które według mojego programu zakończą się remisem. Wieczorem dokonam analizy wyników. Moim zdaniem mój system jest bardzo bezpieczny. Zreszta przekonamy się dziś wieczorem. Oto mecze: BORDO-LORIENT MONACO-ST ETIENNE BOLTON-NEWCASTLE HULL-BLACKBURN WEST HAM-MAN CITY OH LEUVEN-FC LIEGE AUGSBURG-KOBLENZ OBERHAUSEN-FRANKFURT OSNABRUCK-INGOLSTADT LEVADAIKOS-IRAKLIS OLYMPIAKOS-PANATINAIKOS PANATHARIKOS-ASTERAS ETHNIKOS ASTERAS-AGROT. ASTERAS KALITHEA-KERKEYA SEVILLA II-LEVANTE TARRAGONA-ALBACETE BELLENENSES-NAVAL TROFONESE-AMADORA AVES-PORTIMAO COVILHA-BEIRA MAR ESTROIL-FREMEUNDE GIL VICENTE-LEIRA VIZELA-FEIRENSE ANTLAYA-TRABZONSPOR BOULSPOR-ALTAY IZMIR GRONOGREN-GAZIANTEP BB KARSYIALA-SARKAYSPORR MANISASPOR-KASIMPASA ORDUSPOR-SAMSUNSPOR RIZESPOR-KOLRABUKSPOR |
| | |
| | #2 |
| Ban Dołączył: 24.08.2006 Skąd: Północ:D
|
ameryki raczej nie odkryłeś, cos nie wypali i jestes na duzy minus
|
| | |
| | #3 |
|
wypali, mecze są starannie wyselekcjonowane.. zresztą zobaczymy wieczorem.
|
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 28.12.2007
|
po jednym razie jeszcze nie mozna za duzo powiedziec chyba ze wynik bedzie duzym plusem albo duzym minusem. pograsz pare razy, i zobaczymy |
| | |
| | #5 |
|
Przede wszystkim formę w ostatnich czterech meczach. Analizuje także procent zwycięstw danej drużyny zarówno w meczach u siebie jak i na wyjeździe. Główną ideą programu jest wyliczenie szans na zwycięstwo danej drużyny. Jeśli oba zespoły mają relatywnie niskie szanse na wygraną obstawiam remis. Podczas testów program wypadł bardzo dobrze. Wiadomo, że po jednej serii meczów nie można stwierdzić czy jest skuteczny czy nie. Dlatego postaram się przez kilka weekendów podawać typy. Wiadomo, że może byc tak w jeden weekend wpadnie 20%, a kolejny będzie to 50%. Mówie tylko, że podczas testów prowadzonych przeze mnie przez miesiąc skuteczność wypadła na poziomie 40-50 %. Wieczorem podsumuje cały dzień |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 22.10.2007
|
Narazie patrzac na te typy to skutecznosc prawie 40%. Widac ze jestes juz na plusie (biorąc pod uwage fakt ze remis to CONAJMNIEJ kurs 3) wiec bede sledził te Twoje typy i anazlizy. Podlicz dokładnie dzisiajeszy dzien |
| | |
| | #7 |
| Dołączył: 09.04.2008 Skąd: Mazowsze
|
Było 11 remisów, oprócz 2 meczy które będą później. 11 na 28 meczy daje nam 39% skuteczności. Jeśli na każdy zakład postawimy 10 złotych, przy średnim kursie 3,00. Razem postawimy 280 złotych. 17 meczy nie weszło-strata 170 złotych. 11 weszło, czyli 11*30=330 złotych Jesteśmy 50 złotych na + Nudziło mi się, więc obliczyłem. Jeśli gdzieś popełniłem błąd, bardzo proszę o jego skorygowanie. Jesli jesteśmy 50 złotych na + to może ma to jakiś sens. Napisz jeszcze na czym polega ten Twój program i dlaczego akurat te mecze wybrałeś? |
| | |
| | #8 |
|
BORDO-LORIENT MONACO-ST ETIENNE BOLTON-NEWCASTLE HULL-BLACKBURN WEST HAM-MAN CITY OH LEUVEN-FC LIEGE AUGSBURG-KOBLENZ OBERHAUSEN-FRANKFURT OSNABRUCK-INGOLSTADT LEVADAIKOS-IRAKLIS OLYMPIAKOS-PANATINAIKOS PANATHARIKOS-ASTERAS ETHNIKOS ASTERAS-AGROT. ASTERAS KALITHEA-KERKEYA SEVILLA II-LEVANTE TARRAGONA-ALBACETE BELLENENSES-NAVAL TROFONESE-AMADORA AVES-PORTIMAO COVILHA-BEIRA MAR ESTROIL-FREMEUNDE GIL VICENTE-LEIRA VIZELA-FEIRENSE ANTLAYA-TRABZONSPOR BOULSPOR-ALTAY IZMIR GRONOGREN-GAZIANTEP BB KARSYIALA-SARKAYSPORR MANISASPOR-KASIMPASA ORDUSPOR-SAMSUNSPOR RIZESPOR-KOLRABUKSPOR Razem postawione: 290 złotych - wygrane 331 zł (jeden mecz się jeszcze nie odbył). 41 złotych do przodu 11/29 trafionych typów - skuteczność 38 %. Wczoraj była większa:/ żałuje,że wczorajszych typów na forum nie podałem. Wczoraj weszło 15/28 meczy. Na nastepny weekend postaram się udoskonalić algorytm. Mam nadzieję, że z każdym kolejnym weekendem będzie coraz większa skuteczność |
| | |
| | #9 |
| Dołączył: 18.02.2008 Skąd: Ruda Śląska
Reputacja: 6 |
ile razy na |
| | |
| | #10 |
| Dołączył: 13.07.2008 Skąd: Szczecin
Reputacja: 27 |
to nie zadziala jestem w stanie sie zalozyc,jesli chcesz jak zarobisz na tym swoim systemie wiecej jak 200zl w ciagu miesiaca to dorzuce Ci drugie 200 a jak nie dasz rady to Ty mi dasz 200zl przyjmujesz?
|
| | |
| | #11 | |
| Cytat:
Wcześniej gdy testowałem "na sucho" na 3 weekendy raz był minus. Także na 5 weekendów 4 były na | |
| | |
| | #12 | |
| Cytat:
Jeśli chodzi o zakład, owszem mogę się założyć.. o przekonanie. Program jest jeszcze w zbyt wczesnej fazie testów, żebym się zakładał o jego skuteczność. Zreszta czas pokaże czy jest skuteczny. Jak narazie jestem na plus. pozdr | |
| | |
| | #13 |
| Dołączył: 02.03.2009
|
System jak system. Polega na tzw. "czuju" i prędzej czy później przegrasz. No chyba, że masz jakiś próg, po którym przestajesz grać. Wtedy Twoje szanse wzrastają do jakiś 10-35% w zależności od wysokości progu. pozdrawiam |
| | |
| | #14 |
|
niestety ostatni mecz Manisaspor-Kasimpasa zakończył się wynikiem 3-2 (bramka w doliczonym czasie gry |
| | |
| | #15 |
| Dołączył: 02.02.2009 Skąd: ...
Reputacja: 1 |
Przy starannej selekcji będziesz miał regularne plusy. Niewielkie, bo widzę, ze kursami to się nie rozpieszczasz i to jest duży minus. Jednak przyjdzie "czarny weekend" których jest zawsze w ciągu sezonu kilka i będziesz miał skutecznośc 15 -20%. Czy masz jakiś koncept na odrobienie strat? Przejrzałem Twoje typki i zastrzeżeń nie mam. Widać, że masz dryg. Dwa tylko wydały mi się bardzo nie pasowac do reszty. Możesz mi tak dla zaspokojenie ciekawości powiedzieć dlaczego je wybrałeś, skoro nawet z daleka nie pachniały remisem? BORDO-LORIENT BOLTON-NEWCASTLE |
| | |
| | #16 | |
| Cytat:
| |
| | |
| | #17 |
| Dołączył: 02.02.2009 Skąd: ...
Reputacja: 1 |
Chętnie podyskutowałbym o analizie i sposobie zdobywania danych. Ale mam uczulenie na "hehe" i tym podobne zwroty. Tak więc publicznej dyskusji nie będzie. Ponieważ wziąłeś się za bary z czymś mi bliskim - pomogę. Mimo hehe. Napisz mi na priv, jakich potrzebujesz danych do analiz. Dam Ci, abyś mógł rozwijac system i skuteczność umacniać.
|
| | |
| | #18 |
| Dołączył: 05.08.2008 Skąd: nie ważne, ważne dokąd
Reputacja: 74 |
A to moje typy na remisy w weekend. Typowo na czuja nawet bez zaglądania do statystyk. Zobaczymy jaka bedzie skutecznosc (przyjmuje sredni kurs 3) SUNDERLAND - TOTTENHAM CHARLTON - WATFORD NOTTINGHAM - SWANSEA KORTRIJK - LOKEREN ROESELARE - MOUSCRON VITKOVICE - MOST NICE - MONACO LILLE - LYON TOULOUSE - BORDEAUX AMIENS - SEDAN CORDOBA - CASTELLON TWENTE - PSV STUTTGART - DORTMUND ZLATE MORAVCE - DUNAJSKA STREDA INVERNESS - FALKIRK INSTAMBUL BB - DENIZLISPOR GENOA - INTER TORINO - JUVENTUS FROSINONE - LIVORNO KLADNO - JABLONEC SIGMA - MLADA LE HAVRE - SOCHAUX GETAFE - MALAGA ELCHE - MURCIA SARAGOSSA - HERCULES RODA - UTRECHT ARMINIA - EINTRACHT SETUBAL - NACIONAL GENCLERBIRLIGI - ANKARAGUCU NAPOLI - LAZIO LECCE - REGGINA |
| | |
| | #19 |
| Dołączył: 09.04.2008 Skąd: Mazowsze
|
Jak to jest na czuja, to radze nikomu nie grać tych typków. Może być 20/25 remisów, ale również 5/25 i co wtedy...
|
| | |
| | #20 |
| Dołączył: 05.08.2008 Skąd: nie ważne, ważne dokąd
Reputacja: 74 |
Broń Boże niech nikt nie bierze tych typów. Ja to wstawiłem tak od razu po sprawdzeniu oferty bez żadnych analiz. Wstawiłem to tylko tak dla zabawy żeby zobaczyć ile remisów wejdzie. System raulito mimo jakichś wymyślnych analiz jest loterią więc nie polecam |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Wysoka skuteczność | Rogerio | Kupony | 0 | 28-08-2010 20:57 |
| KUPONY BY RAMA... WYSOKA SKUTECZNOŚĆ | Rama | Kupony ze Statystykami | 3 | 19-03-2010 13:05 |
| Wysoka skuteczność | Bakarikone | Kupony | 34 | 31-01-2010 13:30 |
| Pewne typy Toman`a - wysoka skuteczność i super zyski PROSZĘ O KOMENTARZE !!! | Toman | Kupony ze Statystykami | 5 | 01-10-2008 06:47 |