Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Systemy Bukmacherskie

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 17-09-2011, 18:38   #1

Reputacja: 15
System na nie-faworytów

Może bardziej sposób gry aniżeli system, jednak wydaje się, że przy obecnym futbolu i bardzo wyrównanym poziomu najlepszych piłkarskich lig europejskich wart uwagi. Coraz częściej zauważam, że kurs ok 1,5 nie wchodzi, a jak wchodzi to dosłownie jedną bramką różnicy, coraz rzadsze są pogromy. Myślę, że idealnymi ligami do tego systemu będą: Ligue1, Premier Ligue oraz nieobliczalna T-mobile Ekstraklasa.

Mimo wszystko, uważam, że Ligue 1 najlepiej się sprawdzi ze względu na underowy charakter ligi, duży nacisk na obronę i brak otwartej gry, nawet outsaiderzy nie często przegrywają kilkoma bramkami. Oczywiście nie chodzi tu o typowanie pierwszych lepszych meczy, chociaż kto wie, ale przemyślanych typów.

Może spróbuję w tym temacie przetestować system jeżeli tylko pozwolicie, zaczynam:

Lille - Sochaux (+2) 2 1.66

Gospodarze oczywiście faworytem, jednak Sochaux to nie chłopcy do bicia, w poprzednim sezonie zajęli wysokie 5 miejsce, Lille oczywiście 1. Ponadto gospodarze po ciężkim meczu z CSKA Moskwa, a jak wiadomo w takich meczach zawsze większa motywacja nie po stronie faworyta, ale przeciwnej drużyny, która chce jak najlepiej wypaść przeciwko najlepszej drużynie ligi. Jak na razie gościom idzie przyzwoicie, a z drużyną z podobnym potencjałem (Ol. Marsylia) i to też na wyjeździe zdołali zremisować 2:2. Żadnego meczu w tym sezonie nie przegrali większą ilością bramek niż jedną, z kolei Lille tylko raz wygrało z takową przewagą lecz ze słabszym od Sochaux St. Etienne, z którym to zresztą Sochaux w tym sezonie wygrał 2:1. Myślę, że kurs 1.66 jest atrakcyjny, a szanse spore.

Na jutro też jakieś typy, prawdopodobnie podam ok 10 i podsumuję. Możecie się oczywiście wypowiadać i komentować, absolutnie mi to nie przeszkadza, a może pomóc wszystkim.
filip11 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-09-2011, 09:36   #2

Cytat:
Napisał filip11 ->

Lille - Sochaux (+2) 2 1.66 2:2 (2:4)

Gospodarze oczywiście faworytem, jednak Sochaux to nie chłopcy do bicia, w poprzednim sezonie zajęli wysokie 5 miejsce, Lille oczywiście 1. Ponadto gospodarze po ciężkim meczu z CSKA Moskwa, a jak wiadomo w takich meczach zawsze większa motywacja nie po stronie faworyta, ale przeciwnej drużyny, która chce jak najlepiej wypaść przeciwko najlepszej drużynie ligi. Jak na razie gościom idzie przyzwoicie, a z drużyną z podobnym potencjałem (Ol. Marsylia) i to też na wyjeździe zdołali zremisować 2:2. Żadnego meczu w tym sezonie nie przegrali większą ilością bramek niż jedną, z kolei Lille tylko raz wygrało z takową przewagą lecz ze słabszym od Sochaux St. Etienne, z którym to zresztą Sochaux w tym sezonie wygrał 2:1. Myślę, że kurs 1.66 jest atrakcyjny, a szanse spore.

Na jutro też jakieś typy, prawdopodobnie podam ok 10 i podsumuję. Możecie się oczywiście wypowiadać i komentować, absolutnie mi to nie przeszkadza, a może pomóc wszystkim.
trafione:1
nietrafione: 0

Później może coś dodam, ale jeżeli coś ciekawego znajdę.
stare 18-09-2011, 12:58   #3

Reputacja: 16
Ciekawe spostrzeżenie, wysoka skuteczność zapewniona szczególnie w spotkaniach polskich drużyn w europejskich pucharach niezbędna wydaję się odpowiednia selekcja spotkań, będę śledził temat
Skeleton jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-09-2011, 13:57   #4

Na dzisiaj nic specjalnego nie znalazłem, na siłę myślę, że nie ma sensu grać, jedynym typem którego rozważałem było +3 dla GKS Bełchatów, ale kurs tylko 1.20, obie drużyny mają kłopoty ze zdobywaniem bramek, ale z drugiej strony ciężko będzie gościom coś strzelić. Tak więc odpuszczam, bo takiego kursu nie warto raczej tykać.
stare 18-09-2011, 14:10   #5

Reputacja: 6
Myślę, że granie na nie faworytów na sens w długim czasie bo kursy przeciwko nim są często b. wysokie a niespodzianek mamy sporo. Myślę, że sporo ludzi gra na faworytów a co za tym idzie buki obniżają kursy, zatem warto spróbować zagrać przeciwko temu trendowi.
Nie rozumiem jednak twojego sposobu obstawienia (bo zakładam, że takiego kursu na 2 nie było), możesz wyjaśnić ?
Sam testuje system, który polega na graniu po wysokich kursach w Premiership, zobaczę czy się sprawdzi w długim czasie.
stare 18-09-2011, 14:42   #6

Jest tak ponieważ nie gram X2 (przeciwko faworytowi) tylko handicap na nie-faworyta +2 bramki, czyli w przypadku gdy faworyt wygra, lecz nie więcej niż 1 golem wygrywam zakład. Jednak staram typować się tylko wtedy kiedy widzę value, lub potencjał nie-faworyta jest stosunkowo duży. Wcześniej dobrze mi szło więc postanowiłem założyć temat i podzielić się spostrzeżeniami, nie wiem czy to szczęście początkującego, ale wcześniej trafiłem (Lechia - ŁKS 2 (+2), Milan - Lazio (+2) 2, Barcelona - Milan (+3) 2).
stare 18-09-2011, 14:42   #7

Reputacja: 16
Swoją droga, gdzie znalazłeś tak wysoki kurs na Sochaux AH +2 ? Z tego co widzę, na Bet365 kurs na taki typ wynosił 1.30
Skeleton jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-09-2011, 14:43   #8

Na Bet365, nie wiem gdzie sprawdzałeś kurs, ale przed meczem wynosił on na tym buku 1.66.
stare 20-09-2011, 12:21   #9
Ban

Reputacja: 27
Cytat:
Napisał filip11 ->

Myślę, że idealnymi ligami do tego systemu będą: Ligue1, Premier Ligue oraz nieobliczalna T-mobile Ekstraklasa.
Pomysł bardzo fajny! Niemniej na lidze francuskiej i T-mobile nie dostaniesz tak dobrych kursów... fuks że w ogóle dostałeś +2 na Sochaux za 1,66. To nawet byłby trudno osiągalny kurs gdyby Lille u siebie podejmowało II ligową Bastię! Hmmm, ciesz się z tego fuksa!

I mówisz o azjanach, prawda?

Nawet w dzisiejszym meczu Blackburn - Leyton Orient +2 dają kurs 1,47, co i tak jest kursem dość wysokim!
incubus7 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20-09-2011, 21:44   #10

Może kolega wyżej nie sprawdzał na Bet365 w zakładce Dodatkowy handicap - wynik , stąd mniejszy kurs. W każdym razie na jutro mam już 1 dość ciekawego typka, prawdopodobnie jutro zaprezentuję z krótkim uzasadnieniem.
stare 20-09-2011, 22:00   #11

Witam. Bardzo popieram twój system grania. Nie słuchaj tych co piszą że najpierw trzeba sprawdzić system , albo że kursy są niskie. Tak na prawdę to się nie znają. Nie ma systemu który daje 100% pewności, więc Twój sposób na grę jest tak jak większość systemów w którym trzeba mieć szczęście w doborze meczów i omijać szerokim łukiem te które nam mogą tylko popsuć humor i portfel. A jeśli chodzi o kursy to bardzo często można znaleźć zaskakujący kurs. Ja przyznam się że nie raz znalazłem coś ładnego ale zamiast zagrać solo, to postawiłem łączony kupon no i błąd. Często znajdowałem wysokie kursy na np: powyżej 1,5 gola padnie w meczu, albo 1X lub X2 pierwsze połowy, handicap +2 lub więcej na nie faworyta. trzeba poszukać a na pewno da rade coś wyszukać w codziennej ofercie.
Ja szczerze mówiąc to chętnie zajmę się współpracą z gronem znajomych osób, nie znajomych dla siebie, gdzie będziemy wymieniali właśnie takie typy. Nie chodzi o to by każdy wrzucał po 10 typów dziennie, a o chociaż jeden który jest bardzo realny i nawet jeżeli jego kurs wynosi 1,3. Oczywiście cała akcja poprzez PRIV w wybranym komunikatorze. Współpraca sie opłaca bo często w rozmowach ze znajomymi po np: lidze mistrzów mówią mi jakiś fajny typ który postawili i ładnie wszedł a ja go nie zauważyłem.
Jakby ktoś był zainteresowany zapraszam do kontaktu w celu ustalenia szczegółów
heineken_KSF jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20-09-2011, 22:42   #12

Ciekawa propozycja, ale nie mogę do ciebie napisać PW. Tym czasem mam ciekawy typek, ale nie koniecznie grajcie go dzisiaj, bo kurs może wzrosnąć, tymczasem wynosi 1.40.

AC Milan - Udinese (+2) 2 1.40

Faworytem w tym meczu jest Milan. Uważam jednak, że Udinese jest w stanie nawiązać walkę z tym zespołem, w poprzednim sezonie drużyna gości uplasowała się na wysokim miejscu w Serie A (4). Co ciekawe w poprzednim sezonie strzelili dokładnie tyle samo bramek co mistrz kraju AC Milan, co może świadczyć o tym jak duży jest ich potencjał w ofensywie. Milan swój ostatni mecz przegrał z drużyną zbliżoną nieco piłkarsko do Udinese, czyli z Napoli 3:1, lecz na wyjeździe. Myślę, że jeśli nawet gospodarze pokusza się o zwycięstwo to te nie będzie większe niż stosunkiem 1 bramki. Szanse według mnie całkiem spore, chociaż moze warto trochę poczekać na większy kurs, w okolicy 1.50. Jak na razie drużyna Udinese spisuje się bardzo dobrze w lidze bo od momentu inauguracji wygrali swoje 2 mecze odpowiednio z Fiorentiną i Lecce, a co istotne do zera, myślę że defensywa jest dość dobrze dysponowana, a to w tym meczu powinno być kluczowe, a i kontry potrafią wyprowadzać niezłe i w bardzo szybkim tempie, a jeżeli Di Natale będzie miał jakieś dogodne sytuacje, powinien je wykorzystać, także jakaś bramka dla Udinese również bardzo prawdopodobna, a pierwsze mecze w sezonie bywają często zaskakujące, jak chociażby dzisiejszy mecz Interu przegrany 3:1 z Novarą.

Ostatnio edytowane przez filip11 ; 20-09-2011 o 23:03
stare 20-09-2011, 23:03   #13

Cytat:
Napisał filip11 ->

Ciekawa propozycja, ale nie mogę do ciebie napisać PW. Tym czasem mam ciekawy typek, ale nie koniecznie grajcie go dzisiaj, bo kurs może wzrosnąć, tymczasem wynosi 1.40.

Ja bym mimo wszystko omijał szerokim łukiem takie druzyny jak Barcelona, Real, Milan, Manu, Arsenal czy Bayern. Ze względu że u siebie są w stanie wygrywać nawet z dobrze grającymi ekipami po 4-0 lub 8-0.
Pewniejszymi typami na jutro jak dla mnie są :

Palermo-Cagliari (1.5) + 1,24
Vallecano-Levante (3.5) - 1,24
kurs ogólny : 1,53

Palermo i Calgiari są to dwie drużyny które nie zaliczają się do grona drużyn underowych. Smiem nawet twierdzić że moze być tam gruby wynik rzędu 2-2.
Vallecao i Levante to z kolei odwortności wyżej wymienionej pary wloskiej. Strzelenie 4 bramek w meczu przez te druzyny to chyba raczej malo realne. Maksymalny wynik jaki celuję to 2 bramki. A nawet dokladny wynik 0-0.
stare 20-09-2011, 23:09   #14

W każdym razie w tym temacie podaję typy na (+2), więc takie typy odpadają, choć nie sądzę, że są złe.
stare 21-09-2011, 10:54   #15
Ban

Reputacja: 27
Cytat:
Napisał filip11 ->

Azjat +2 na Udine to tylko 1,17

Niemożliwe, że przez noc aż tak spadło. Nie wiem skąd bierzesz te kursy! Nawet na Udine +1,5, +2 jest kurs zaledwie 1,275
incubus7 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21-09-2011, 11:08   #16

Cytat:
Napisał incubus7 ->

Azjat +2 na Udine to tylko 1,17

Niemożliwe, że przez noc aż tak spadło. Nie wiem skąd bierzesz te kursy! Nawet na Udine +1,5, +2 jest kurs zaledwie 1,275

Pewnie patrzysz na +2, ale ze zwrotem w wypadku gdy Milan np. wygra 2-0. Ja mam na Betsafe kurs +2 na Udinese w wysokości 1.33.
AKCEGLAK jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21-09-2011, 13:51   #17

Nie, nie kłamstwo, wejdźcie w zakładkę Dodatkowy handicap - wynik pod zakładką Wynik -handicap. Teraz kurs spadł na 1.36, wczoraj wynosił 1.40, spowodowane jest to tym, że kurs na AC Milan wzrósł do 1.70, wczoraj wynosił 1.66. Buk w którym gram te zakłady to Bet365, sprawdźcie, bo nie ma powodu abym was zwodził.
stare 21-09-2011, 14:33   #18

Cytat:
Napisał filip11 ->

Nie, nie kłamstwo, wejdźcie w zakładkę Dodatkowy handicap - wynik pod zakładką Wynik -handicap. Teraz kurs spadł na 1.36, wczoraj wynosił 1.40, spowodowane jest to tym, że kurs na AC Milan wzrósł do 1.70, wczoraj wynosił 1.66. Buk w którym gram te zakłady to Bet365, sprawdźcie, bo nie ma powodu abym was zwodził.

Według mnie mimo wszystko uważam ten tep za bardzo ryzykowny w stosunku do kursu który jest. Bo Milan na pewno strzeli z 2 / 3 gole , tylko czy Udinese strzeli coś ??
stare 21-09-2011, 15:07   #19

Udinese powalczy, ostatnio grali pewnie 2-0 u siebie Fiorentine. Wydaję mi się, że więcej niż jedną bramką nie przegrają. Zresztą może być nawet remis.
AKCEGLAK jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21-09-2011, 22:37   #20

Cytat:
Napisał filip11 ->

AC Milan - Udinese (+2) 2 1.40 1:1 (1:3)

Faworytem w tym meczu jest Milan. Uważam jednak, że Udinese jest w stanie nawiązać walkę z tym zespołem, w poprzednim sezonie drużyna gości uplasowała się na wysokim miejscu w Serie A (4). Co ciekawe w poprzednim sezonie strzelili dokładnie tyle samo bramek co mistrz kraju AC Milan, co może świadczyć o tym jak duży jest ich potencjał w ofensywie. Milan swój ostatni mecz przegrał z drużyną zbliżoną nieco piłkarsko do Udinese, czyli z Napoli 3:1, lecz na wyjeździe. Myślę, że jeśli nawet gospodarze pokusza się o zwycięstwo to te nie będzie większe niż stosunkiem 1 bramki. Szanse według mnie całkiem spore, chociaż moze warto trochę poczekać na większy kurs, w okolicy 1.50. Jak na razie drużyna Udinese spisuje się bardzo dobrze w lidze bo od momentu inauguracji wygrali swoje 2 mecze odpowiednio z Fiorentiną i Lecce, a co istotne do zera, myślę że defensywa jest dość dobrze dysponowana, a to w tym meczu powinno być kluczowe, a i kontry potrafią wyprowadzać niezłe i w bardzo szybkim tempie, a jeżeli Di Natale będzie miał jakieś dogodne sytuacje, powinien je wykorzystać, także jakaś bramka dla Udinese również bardzo prawdopodobna, a pierwsze mecze w sezonie bywają często zaskakujące, jak chociażby dzisiejszy mecz Interu przegrany 3:1 z Novarą.
trafione:2
nietrafione: 0
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Systemy Bukmacherskie > System na nie-faworytów

Odpowiedz