![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 10.06.2010
| Szukam systemu na NBA, który kiedyś był na forum
Witam, Poszukuje systemu który wydaje mi się że był kiedyś na forum a nie mogę znaleźć teraz System był na mecze NBA.System polegał,że grało się handicapem na drużynę przyjezdną(chyba przyjezdną |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 21.05.2007 Skąd: Sandomierz
| |
| | |
| | #3 |
|
Nie nie. Pamiętam że było dużo postów.Możliwe że administracja usunęła ponieważ naprawdę była duża skuteczność |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 17.11.2010 Skąd: gliwice
|
po co mieli by usuwać ? nie sa przeciez chyba idiotami ...
|
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 25.10.2006
Reputacja: 258 |
W tym wątku http://www.forum.bukmacherskie.com/f...nii-44142.html 23.04.2010 zamieściłem system do NBA ... |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 22.05.2010 Skąd: Wrocław
|
Chodzi ci pewnie o system Morrisona. Można go znaleźć na jednym z polskich forów o sportach amerykańskich.
|
| | |
| | #7 |
|
Nie to nie system Morissona. A ten system Morrisona ktoś używał? Znacie w ogóle jakiś NAPRAWDĘ skuteczny system na NBA? btw Czemu nie ma żadnego skutecznego systemu podklejonego w temacie? Pozdrawiam |
| | |
| | #8 | |
| Dołączył: 15.06.2009 Skąd: z Forum
Reputacja: 514 | Cytat:
Według mnie najlepiej jest chyba grać na porażkę faworyta, bo o to nie trudno w NBA i często się zdarza, że kursy 1,15 czy jakieś inne zawodzą na całej linii. Jakoś parę dni temu na LAL można się było nieźle przejechać | |
| | |
| | #9 |
| Forum VIP Dołączył: 02.03.2008 Skąd: Lublin
Reputacja: 969 |
Ze swojego doswiadczenia wiem, ze nie ma zadnego systemu na NBA. Nie oszukujmy sie - jesli chcesz wygrywac, musisz sie przede wszystkim znac (sklady, zawodnicy, matchupy pomiedzy zawodnikami). Do tego dochodzi oczywiscie kwestia szczescia. Muisz poznac specyfikę sportow amerykanskich. Mozesz korzystac z roznego rodzaju trendow. Trend to tylko trend. Są pomocne, ale Ty sam musisz ocenic ich wartosc w konkretnej sytuacji. Swego czasu testowalem trzy tzw. systemy na NBA (w tej chwili nie pamietam, co bralem pod uwage, ale skutecznosc byla na pewno powyzej 50%). Probowalem tez bardzo skuteczny sposob gry na trzecie kwarty - wygrana w trzeciej kwarcie druzyny, ktora przegrala kwarte nr 1. Korzystam z niego od czasu do czasu w weekendy lub wtedy, gdy nie musze wstac rano do pracy. Jednak w tym przypadku tez wymagane jest sledzenie spotkan na biezaco, w tym skutecznosci z gry itp itd.
__________________ MLB 86-61 WNBA 19-1-8 NBA Playoffs 9-1-10 NHL PLAYOFFS 8-6 |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Szukam buka który... | Cashier | Dział dla Początkujących | 4 | 21-01-2008 15:49 |
| Szukam buka który... | Cashier | Moneybookers - Skrill | 5 | 16-01-2008 14:16 |
| Szukam ciekawego systemu. | daro13 | Systemy Bukmacherskie | 2 | 01-05-2007 15:02 |