![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #61 |
| Dołączył: 01.08.2008
|
To napewno ale obliczajac prawdopodobieńswo na wygrana faworyta uwzgędnione bedzie czy mecz jest underowy czy overowy, np w holandi na PSV kursy często 1.15 a we Francji na prowadzące Bordeaux 1.50, i napewno badzij niedoszacowane w tym wypadku jest PSV a kurs na przeciwnika to ładne value, a w przepadku Bordeaux to jego kurs jest zbyt wysoki. Ale w tym wypadku granica moze być nie wielka więc jak juz hand a przciwnika to napewno mecz PSV.
|
| | |
| | #62 |
| Ban Dołączył: 02.06.2006
Reputacja: 4 |
Moim zdaniem znacznie łatwiej grać Valuebet na faworyta, a nie na przełamanie.
|
| | |
| | #63 |
|
Tylko kursy na faworyta sa czesto zanizone ale mozna tez znaleśc insiediery przewaznie kursy na nie spadaja i to znacznie, pamiętam kiedys z piłki recznej kobiet kurs z 3,70 spadł do 1,30 nie pamiętam kto to grał, kurs wygrał ale zeby cos takiego znalesc to trzeba stawiac ligi egzotyczne albo mało popularne sporty i w tym siedziec. Ja sie dawniej interesowałem snookerem ogladałem mecze i wogole to mozna było na tym zarobic, z tego co pamietam w jedym z turniejow stawiajac pojedyncze zdarzenia po 50 zł zarobiłem cos koło 400 zł ale pożniej z braku czasu przestałem sie tym interesowac.
|
| | |
| | #64 | |
Reputacja: 4 | Cytat:
| |
| | |
| | #65 |
|
Tak jesli cos takiego sie uda znalesc odpowiednio wczesnie, a to raczej nie takie proste w bardziej znanych ligach czy sportach. Szukasz takich meczow wczesniej ? Jesli tak to w jaki sposob?
|
| | |
| | #66 |
Reputacja: 4 |
Szukam takich meczy oczywiście wcześniej. Kiedy pojawiają się kursy, pierwszego dnia wybieram największy i stawiam singla, póki kurs nie spadnie.
|
| | |
| | #67 |
|
Ja zauważyłem ża an faworytow czesto kursy dopiero co wystawione sa zanizone a póżniej rosna aż do dnia meczu, po czym spadna bo wiadomo popyt. Alenie zawsze tak jest. Sam oceniasz szasne? czy zbierasz informacje o meczu? np kontuzje?
|
| | |
| | #68 | |
Reputacja: 4 | Cytat:
| |
| | |
| | #69 |
|
Ja też zauważyłem ze jak jest informacja o kontuzji a jest tydzien do meczu to nie kazdy bukmacher obnizy kurs, niektorzy dopiero na drugi dzien. Troche to pracochłonne ale cóż, zawsze pożniej mozna sprzedac taki kurs na Betfair... ale to juz inna rzecz jak ktos nie lubi ryzyka
|
| | |
| | #70 |
| Dołączył: 23.02.2007 Skąd: Zielona Góra
|
Widzę, że znalezienie Valuebeta to bardzo czasochłonne zajęcie, no i podobno opłacalne... przejrzałem parę postów na tym forum i nie znalazłem nikogo, kto by się przyznał, że gra tylko valuebetami, albo kogoś, kto ma skuteczny sposób na znalezienie takiego value... Czyżby zatem granie valuebetami to było tylko czcze gadanie?
|
| | |
| | #71 | |
| Dołączył: 18.03.2010
Reputacja: 102 | Cytat:
jak chcesz możesz obadać mój temat, gdyż typy które podaję są w większości valuebetami. | |
| | |
| | #72 | |
| Cytat:
| |
| | |
| | #73 |
|
A tak w ogóle jeśli chodzi o szukanie valuebetów,właśnie coś zrozumiałem.. przecież codziennie widzę ich mnóstwo i to tylko u jednego bukmachera, chyba wpadłem na pomysł jak grać...
|
| | |
| | #74 | |
| Dołączył: 10.01.2007
Reputacja: 19 | Cytat:
Jak widzisz prawie każdy próbuje grać valuebety, tylko większość nawet nie jest tego świadoma. | |
| | |
| | #75 |
|
A co myślicie o takim sposobie wyszukiwania value: Powiedzmy, że ktoś obstawia single, typuje sobie mecze, ma jakąś tam skuteczność nie zastanawiał sie nad graniem value, a po prostu stawia na zwyciestwo drużyny, która wg niego wygra. Tym razem ta osoba jak zawsze wybrała zdarzenie w piłce nożnej, w której ma swojego faworyta, na którego chce postawić, a kurs na niego, no chociażby przykładowo tym razem wynosi 1.5. Czy jest to value? W tej chwili może i nie koniecznie. Ale już 10 minut po rozpoczęciu meczu może to być value. Dlaczego? Na giełdzie Betfair po rozpoczęciu naszego spotkania kurs na zwycięstwo drużyny 1 i 2 rośnie, spada kurs na remis bo żadna drużyna jeszcze nie strzeliła gola, a remis (0-0) przecież już jest. W rezultacie faworyt naszego typera np po 10 minutach gry ma już kurs, dajmy na to 1.6. Czy jest to value? W tym momencie wychodzi na to, że tak. Typer obstawia po wyższym kursie niż proponował mu buk przed spotkaniem. Jeśli jego typ wygra wygra to dobrze, bo przecież i tak typer by obstawił po kursie 1.5 przed meczem,a tak obstawił po wyższym kursie, jeśli przegra to... i tu odwołujemy się do polityki osób grających valuebety. Koniec. I jak? |
| | |
| | #76 |
| Dołączył: 12.05.2010 Skąd: Ciechanów
|
czarrny nie raz właśnie czekałem na rozpoczęcie spotkania żeby na żywo mieć większy kursik chociaż trochę choć nie zawsze jest tak jak piszesz to czasami się zdarza |
| | |
| | #77 | |
| Dołączył: 23.12.2007
Reputacja: 3 | Cytat:
| |
| | |
| | #78 | |
| Cytat:
| |
| | |
| | #79 | ||
| Dołączył: 18.03.2010
Reputacja: 102 | Cytat:
teraz 10 min po rozpoczęciu meczu kurs wynosi 1,6, lecz drużyna ta nie ma 66% szans na zwycięstwo, lecz powiedzmy 60%. do końca meczu zostało ponad 80 minut. to jest o 11% mniej sytuacji podbramkowych, rzutów wolnych, rożnych pozwalających uzyskać bramkę. 0,60*1,6=0,96 - więc ten kurs 1,6, nie będzie valuebetem Cytat:
| ||
| | |
| | #80 | |
| Cytat:
jeśli nie jestem znawcą, nie wstydzę się tego co napisałem, gorzej jeśli ktoś jest znawcą i pisze głupoty | |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Valuebet - Skuteczne? - Test | Drago | Kupony ze Statystykami | 8 | 21-07-2009 01:23 |
| Kalkulatory Valuebet i Surebet ONLINE | kamil_2 | Linki Bukmacherskie | 4 | 10-12-2008 09:13 |
| 100LC !!valuebet!! | 100lc | Kupony ze Statystykami | 25 | 18-11-2008 16:49 |
| Valuebet - pytanie | 7seven7 | Dział dla Początkujących | 3 | 09-09-2007 20:22 |