Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Systemy Bukmacherskie

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 24-12-2011, 15:03   #1

Reputacja: 15
Zarządzanie budżetem

Witam

Postanowiłem założyć temat, w którym moglibyście podawać swoje metody zarządzania budżetem, dobieraniem stawek itp itd. Uważam że dobre dobieranie stawek jest podstawą skutecznego systemu.

Jako że założyłem ten temat, podzielę się z wami swoją metodą, którą rozpisałem w arkuszu (do którego link znajduje się poniżej)

Pozdrawiam i wesołych świąt
Mam nadzieję że wywiąże się tu ciekawa rozmowa
Załączone Pliki
Typ Pliku: xlsx money managment.xlsx (12.4 KB, 68 wyświetleń)
PabloZur jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-12-2011, 22:33   #2

Reputacja: 15
Ja grałem d'alambertem na kursy 2 (przykł.5-10-15), nie trafiłem max z tego co pamiętam 5x ako 2.00 co prawda nie często, ale jednak wtedy już na starcie mógłbym polec. Ogólnie progresją na 2.00 udało mi się obrócić bonus z lekko stratą, ale było na plus, po czym straciłem dużo na singlach, następnie przechodząc na nieco zmodyfikowany system d'alamberta na kursy 3 wyciągnęłem wszystko znowu na plus, lecz przyszła seria 9 kuponów ako 3 bez trafień! Przez co znowu poszło na minus i zaczęłem znowu tymczasowo single, nie mogę się odnaleźć, Skuteczność mam przeciętną, ale ciągle nie mogę dobrać odpowiedniego stawkowania dla siebie.
filip11 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Systemy Bukmacherskie > Zarządzanie budżetem

Odpowiedz