![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 20.03.2011 Skąd: Warszawa
Reputacja: 15 | Zarządzanie budżetem
Witam Postanowiłem założyć temat, w którym moglibyście podawać swoje metody zarządzania budżetem, dobieraniem stawek itp itd. Uważam że dobre dobieranie stawek jest podstawą skutecznego systemu. Jako że założyłem ten temat, podzielę się z wami swoją metodą, którą rozpisałem w arkuszu (do którego link znajduje się poniżej) Pozdrawiam i wesołych świąt Mam nadzieję że wywiąże się tu ciekawa rozmowa |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 23.08.2008 Skąd: Wlkp.
Reputacja: 15 |
Ja grałem d'alambertem na kursy 2 (przykł.5-10-15), nie trafiłem max z tego co pamiętam 5x ako 2.00 co prawda nie często, ale jednak wtedy już na starcie mógłbym polec. Ogólnie progresją na 2.00 udało mi się obrócić bonus z lekko stratą, ale było na plus, po czym straciłem dużo na singlach, następnie przechodząc na nieco zmodyfikowany system d'alamberta na kursy 3 wyciągnęłem wszystko znowu na plus, lecz przyszła seria 9 kuponów ako 3 bez trafień! Przez co znowu poszło na minus i zaczęłem znowu tymczasowo single, nie mogę się odnaleźć, Skuteczność mam przeciętną, ale ciągle nie mogę dobrać odpowiedniego stawkowania dla siebie.
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Jakim stawkami jest najlepiej grać, czyli zarządzanie kapitałem... | zabon | Ogólne Dyskusje | 11 | 03-03-2012 16:45 |
| Zarządzanie kapitałem | Gutek84 | Systemy Bukmacherskie | 4 | 02-09-2008 12:14 |