![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Forum VIP Dołączył: 05.05.2007 Skąd: Verona
Reputacja: 273 | Pytania, propozycje, niezgodności - V Edycja W tym temacie proszę wpisywać swoje prośby i pytania dotyczące turnieju, a także zaobserwowane niezgodności. Pamiętaj jednak, że zanim napiszesz coś w tym temacie przeczytaj regulamin!
__________________ SARKAZM - spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł. Pomogłem? Spodobała się analiza, albo Bóg wie co jeszcze? Fajnie. Kliknij komuś kto się o to doprasza. Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 03-10-2009 o 09:05 |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 11.07.2006 Skąd: Kraków
Reputacja: 9 |
myślę, że przywzoitym byłoby ustalić z góry drabinkę od cwiercfinałów do finału tak, by nie było później zadnych pretensji o ustawianie par. pewnie nie ja jeden tak myślę, więc weźcie to pod uwagę
__________________ http://i51.tinypic.com/w7k9ir.jpg |
| | |
| | #3 | |
Reputacja: 273 | Cytat:
__________________ SARKAZM - spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł. Pomogłem? Spodobała się analiza, albo Bóg wie co jeszcze? Fajnie. Kliknij komuś kto się o to doprasza. | |
| | |
| | #4 |
| Forum VIP Dołączył: 24.12.2005 Skąd: Hilcus
Reputacja: 173 |
Zmieniłem przeglądarke z Chrome na firefoxa i działa. Chrome musiał mi coś chyba blokować, na forum też problemy były z wejściem przez to raczej. Jak ktoś chętny na sparing, mecze preseason |
| | |
| | #5 | |
Reputacja: 273 | Cytat:
W sumie dobry pomysł. Jeżeli ktoś jest chętny zagrać sparing to moze pisać w tym temacie, chętnych jest wielu bo ja sam już z trzema osobami grałem spary..
__________________ SARKAZM - spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł. Pomogłem? Spodobała się analiza, albo Bóg wie co jeszcze? Fajnie. Kliknij komuś kto się o to doprasza. | |
| | |
| | #6 | |
| Moderator Dołączył: 21.02.2007
Reputacja: 1077 | Cytat:
Mnie też na początku z Chrome nie działało i wchodziłem z firefoxa, ale nie wiem co się stało jak teraz wchodzę to przez Chrome to bez problemu. | |
| | |
| | #7 |
Reputacja: 273 |
Grupy rozlosowane. Terminarze uzupełnione. W regulaminie wszelkie braki również wypełnione. Możemy więc zaczynać już rozgrywkę turniejową.. Pamiętajcie o wpisywaniu wyników wraz z małymi punktami w temacie swojej grupy. Małe punkty są bardzo ważne bo moga decydować o późniejszym awansie. Możecie też podawać, która to kolejka, będzie można łatwiej i szybciej wpisać.. Mam nadzieję, że nikt nie "oleje" turnieju. Takie zachowanie będzie odpowiednio nagradzane. Cóż.. Pozostaje mi życzyć wszystkim graczom powodzenia..
__________________ SARKAZM - spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł. Pomogłem? Spodobała się analiza, albo Bóg wie co jeszcze? Fajnie. Kliknij komuś kto się o to doprasza. Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 17-10-2009 o 18:43 |
| | |
| | #8 |
Jeszcze raz przypominam, żeby nie było później niejasności: 10. Gramy następująco:
Czyli w fazie grupowej gracie 4 frejmy. Możliwy więc jest wynik 2-2. W późniejszych rundach gra się do wspomnianej wyżej ilości frejmów, czyli jeżeli gramy do 9 wygranych frejmów to liczba partii może wynieść maksymalnie 17, przy wyniku 9-8.
__________________ SARKAZM - spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł. Pomogłem? Spodobała się analiza, albo Bóg wie co jeszcze? Fajnie. Kliknij komuś kto się o to doprasza. |
| | |
| | #9 |
| Forum VIP Dołączył: 28.08.2008 Skąd: Wlkp.
Reputacja: 178 |
Proponuję w tym temacie podawać swoje numery gg, co zdecydowanie ułatwiłoby porozumiewanie się między graczami. Zacznę od siebie: Pitekk 6323868 |
| | |
| | #10 |
| Dołączył: 02.03.2007 Skąd: Nowy Tomyśl
|
Amairgen - 6870736
__________________ W żyłach szlachetna krew, w sercu poznański Lech !!! |
| | |
| | #11 |
| Dołączył: 05.06.2008 Skąd: Lublin
Reputacja: 36 |
Arzoo - 1636992 - Happy318 (nick na wp)
__________________ Nic na siłę =) |
| | |
| | #12 |
Do mnie proszę na PW, na pewno jakoś się umówimy..
__________________ SARKAZM - spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł. Pomogłem? Spodobała się analiza, albo Bóg wie co jeszcze? Fajnie. Kliknij komuś kto się o to doprasza. |
| | |
| | #13 |
| Dołączył: 16.03.2009 Skąd: Kraków,Swindon
Reputacja: 400 |
BrooklynBounce -9714803-MarcinTSW
__________________ „Świnko nie płacz wiesz jak jest uuu łou łoł. Men z wąsami taki już jest uuu łou łoł. Jedna noc,jeden seks uuu łou łoł. Potem tylko AIDS" |
| | |
| | #14 |
| Dołączył: 11.08.2008 Skąd: Kutno
|
powodzenia... szkoda, że informacje o turnieju zobaczyłem dopiero dziś... |
| | |
| | #15 |
| Dołączył: 27.03.2008
|
gg: 10446226 (login na GameDesire davido*21)
|
| | |
| | #16 |
Po rozpoczęciu turnieju pojawiło mi się na PW kilka pytań czy istnieje możliwość dołączenia do zabawy. Zgodziłem się, do turnieju dołączą 4 nowe osoby, każda z nich do jednej z grup. Terminarz lekko się zmieni. Jedna osoba będzie w kolejce pauzować. Zasady awansu pozostają takie same. Nowe osoby to: - Sentinel (A) - barkk (B) - Randez (C) - GrabaZary (D)
| | |
| | #17 |
| Dołączył: 11.08.2008 Skąd: Kutno
|
Drodzy moderatorzy i szanowni gracze... mam nadzieję, że nie usuniecie mojego posta. Poprosiłem Asistalie by dopisał mnie do turnieju gdy ktoś zrezygnuje, później zapytałem czy nie ma możliwości by do każdej grupy dopisać chętne osoby do gry w turnieju... jak widzicie post wyżej... tak się stało. Moja osoba nie została zawarta... Dostałem wiadomość od Moderatora / organizatora / gracza... michau Nie życzę sobie żebyś ujawniał moje prywatne wiadomości. Na wstępie chciałbym powiedzieć, że mimo codziennego śledzenia tematu Vip Typy zawsze zwracałem uwagę czy jest jakiś turek snookerowy. Gram w snookera od ponad 5 lat (kiedy to jeszcze trzeba było płacić za gre - nie wiem czy ktoś pamięta te czasy ?) Grałem w różnych turniejach, z wieloma bardzo dobrymi graczami i poznałem różne struktury organizacyjne. Bardzo szanuję Asistalię bo chłopak ma niebywałą wiedzę na temat snookera i stara się to połączyć z gra i organizacją i czasami mnie ponosiło i nie zaprzeczam, że w poprzedniej edycji postąpiłem troszkę pochopnie... ale zdecydowałem i oddałem mecz walkowerem, należała mi się Dziwię się, że pisząc, że dla mnie nie macie zamiaru robić wyjątków robicie to dla innych... nie wiem co chcesz michau w ten sposób udowodnić ? Wyjątku dla mnie nie chcecie robić a dla innych 4 osób zrobiliście... bardzo fair zagranie... no cóż a może trzeba było napisać wprost, że nie chcesz żebym grał !! ?? Chciałem zagrać w tym turnieju i udowodnić coś i jednocześnie przeprosić za swoje zachowanie poprzednio. Zastanów się troszke bo bardzo nie fair postąpiłeś a mi zarzucasz "olanie was" Każdemu należy się szansa.. ale według Ciebie jestem kimś gorszym a może poprostu zagrożeniem ? Ostatnio edytowane przez michau ; 19-10-2009 o 12:42 |
| | |
| | #18 |
| Dołączył: 27.01.2008 Skąd: Warszawa
Reputacja: 2 |
w grupie B usunac zbedne moje posty dziekuje. by Ass: zrobione.
__________________ Ja pierrrrr Ostatnio edytowane przez Assitalia ; 19-10-2009 o 12:00 |
| | |
| | #19 |
| Forum VIP Dołączył: 23.08.2006 Skąd: Kraków
Reputacja: 161 |
Również proszę o kontakt na PW jak ktoś będzie chciał zagrać.
|
| | |
| | #20 |
| Dołączył: 27.01.2008 Skąd: Warszawa
Reputacja: 2 |
yyy a jakas nagroda pocieszenia? ze pewnie przegram wszystkie mecze i nie wygram breaka? HAHA
__________________ Ja pierrrrr |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Pytania/propozycje/niezgodności | Marcin-Odra | Challenge Bwin | 196 | 25-10-2009 20:34 |
| Pytania, propozycje, niezgodności - IV Edycja! | Assitalia | IV edycja Turnieju Snookera | 103 | 29-07-2009 11:46 |
| Pytania, propozycje, niezgodności | pawlikn | Grand Prix Volleyball Bwin.com | 258 | 27-04-2009 23:36 |
| Pytania/propozycje/niezgodności | nikifor | II Orange Ekstraklasa Bwin | 239 | 18-12-2008 20:45 |
| Pytania/propozycje/niezgodności | Benek_22 | II edycja Hockey Cup | 385 | 07-01-2008 23:03 |