![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 26.07.2007
| Bukmacher z stroną ktora dobrze chodzi na starych komputerach
Poszukuje bukmachera z stroną która dobrze chodzi na starych komputerach. Oczywiście z wyłączonymi przez użytkownika flashowymi dodatkami. Wiec strony oparte w wiekszości na flashu itd odpadają. Wydaje mi się ze Expekt spelnia wymagania, a czy są jakies inne buki, które mają podobna ofertę lub lepszą i dobrze chodzą na starych komputerach?
|
| | |
| | #2 |
| ModTeam Dołączył: 13.06.2006 Skąd: una paloma blanca
Reputacja: 950 | Betgun spróbuj
| | #3 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 715 | Betgun, a także z tego co widzę: Betway, Betsafe. Ewentualnie mało flasha w Bet-at-home, powinno zadziałać.
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 01.03.2010
| http://wap.bwin.com - Często na palmtopie używam (bez www w adresie).
|
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 26.07.2007
|
Gram na Bah'u ale jest wg mnie tam za mało możliwości obstawiania takich jak strzeli nie strzeli itd. Próby grania na Betsson z bonusem 5zł zakończyły sie fiaskiem z powodu zbyt ciężko chodzącej strony, Bah chodzi jeszcze przyzwoicie oczywiście z wyłączonym Flashem ale jak już wspominałem możliwości obstawiania dla mnie za małe. Czy to ze wchodzac na Betgun i nie wzbudza mojego zaufania to normalne? |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 13.02.2008
Reputacja: 245 | PinnacleSports ma bardzo lekką stronę i zupełnie nie koncentrują się na dodawaniu 'bajerów', więc pewnie i na słabszym sprzęcie będzie śmigała bez problemu. Jednak nie masz co liczyć na zbyt wiele opcji zakładów.
|
| | |
| | #8 |
| Dołączył: 13.02.2008
Reputacja: 245 |
Nie potrzeba raczej żadnego przewodnika. Na stronie buka wpisujesz kwotę, przenosi Cie na stronę P24 -> jeśli tam wybierzesz wejście przez bankbrowsera, ściągniesz go i zainstalujesz to w nim będziesz miał napisane w punktach co trzeba zrobić. Wybierz Przelewy24 z opcji wpłaty i przeczytaj wszystko co tam będzie napisane. Nie zamykaj okna ze stroną P24 i pieniądze po max. 15 min. będą u buka. Naprawdę nic trudnego i nie potrzeba do tego instrukcji |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Co z tą stroną? | Kuuba | Unibet | 3 | 09-12-2009 15:34 |
| Granie na tych samych komputerach | damian11 | Betsson | 4 | 05-07-2009 01:00 |
| Problem ze stroną ! ? ! | looker29 | Gamebookers | 12 | 25-02-2009 11:41 |
| problem ze stroną | mikecfc | Expekt | 52 | 21-11-2007 10:45 |
| KTORA NAJPIEKNIEJSZA ?! | karoleks85 | Off Topic | 106 | 12-05-2007 21:38 |