![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 08.02.2007 Skąd: mam wiedzieć
Reputacja: 112 | Czy jest taki bukmacher?
Czy jest jakiś bukmacher do którego wpłacając metodą Moneybookers?, będę miał możliwość wypłacenia na konto bankowe, pytam ponieważ w większości można wypłacać tą samą metodą którą się robiło depozyt.... chodzi mi o to że wpłacam pewną sumę pieniedzy przez MB stawiam po kursie 1.01, i wypłacam na konto bankowe. Czy zna ktoś takiego buka? |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 15.04.2010 Skąd: Białystok
|
Mi się zdaje, że w każdym buku się tak da (no może w prawie każdym), ale nie jestem do końca pewny, poczekamy aż ktoś potwierdzi. Wydaje mi się że zawsze jest opcja wypłaty na konto bankowe, ale nie zawsze na MB. Aczkolwiek pewny na 100 nie jestem bo nigdy tak nie próbowałem. Dziwnie kombinujesz, ale nie wnikam...
|
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 07.06.2010
|
Czy aby na pewno, ja jak gram na WilliamHill to jesli wplacam karta kredytowa XYZ, karta kredytowa ABC to wygrana rozdzielaja mi na te dwie karty. To w zwiazku z ewentualnym praniem pieniedzy... ale jak jest w innych bukach to nie wiem. Potwierdzam, ze w WilliamHill jak wplacisz - tak otrzymujesz z powrotem pieniadze
|
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 25.12.2009
|
znaczy się jak wpłacę za pomocą "cash voucher" np. paysafecard, ukash itp. i coś ugram to jak mi wypłacą?
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Czy jest taki bukmacher ze mozna kase wplacic poprzez sms ? | Taśma | Dział dla Początkujących | 2 | 12-09-2010 11:43 |
| Czy jest bukmacher robiący przelewy w weekendy? | Kanas | Kącik Ogólnobukmacherski | 2 | 07-11-2009 15:10 |
| czy jest taki zakład !!! | endriu19 | Bwin | 3 | 05-02-2008 22:06 |
| Wplaty sms czy jest jakis bukmacher? | Hugo997 | Dział dla Początkujących | 6 | 10-01-2007 20:51 |
| pieniądze do gry na starcie, jest taki bukmacher? | Escabar | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 7 | 01-09-2006 17:41 |