![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 26.10.2009
Reputacja: 2 | surebety - wybór bukmacherów
Jakich bukmacherów byście poradzili do grania surebetów ? Na razie sprawdziłem następujących: Pinnacle - póki co jest ok 188bet - póki co jest ok Ladbrokes - póki co jest ok Betfair - musi być ok, nie przewiduję żadnych komplikacji, co giełda to giełda Sportingbet - póki co jest ok Expekt - póki co jest ok Bet365 - póki co jest ok Betclic - wycofali mi zakład, już więcej u nich nie zagram proszę o Waszą pomoc w wyborze, interesują mnie przede wszystkim opinie osób z doświadczeniem, pozdr |
| | |
| | #2 | ||
| Moderator Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 1142 | Cytat:
Absolutna czołówka to oczywiście Pinnacle i Betfair. Do tego inne, nie wymienione przez Ciebie: Betsafe - kupon rozliczą, kasę wypłacą... ale przyjdą szybkie limity Bah - kursy na underdogi Tobet - bez zastrzeżeń Unibet - ja akurat miałem przykrą przygodę ale większość osób poleca Bwin - odradzam Pozostałych nie testowałem (albo nie pamiętam) na dłuższą metę pod względem surebetów
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| ||
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 30.08.2007
|
StanJames - często zasypia z kursami średnie limity. Bet365 - kursy dobre trzeba grać umiejętnie szybko daje limity. bet24 - nic specjalnego jeśli chodzi o kursy. DOXXbet - zdarza mu się zaspać z kursami. średnie limity wypłata 1 w miesiacu bez prowizji. Pinnacle - bukmacher z najniższa marża na rynku. wysokie limity. Jedna wypłata w miesiacu bez prowizji. mybet - wiekszość rynków mozna grac tylko jako triple. Bwin, Betgun, betlick, betsoon, Unibet, Expekt, Tobet, Betsafe, Betway, Ladbrokes, centrebet, 888sport, canbet, sbobet, 188bet, Sportingbet, WilliamHill, jetbull, Gamebookers, betfred - mozesz grac spokojnie. Ta listę stworzyłem z pamięci ze wszystkimi bukmacherami miałem styczność i nie miałem z nimi żadnych "większych" problemów. Pamiętaj każdy bukmacher może ci wycofać zakład i przy graniu sure-betów musisz się z tym liczyć. Nie graj nigdy ewidentnych pomyłek. |
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 20.10.2007 Skąd: Poznań
Reputacja: 11 |
Od siebie dodaje jeszcze 12bet i 188bet. Nie bylo problemow. Ogolnie musisz miec praktycznie wszedzie konto aby grac swobodnie surebety. Jest dzien, ze wszystkie "pewne" zaklady beda rozbite pomiedzy 2,3 buki, a przyjdzie moment, ze bedziesz musial troche "polatac" miedzy firmami aby cos ugrac. Powodzonka! P.S. Rowniez mialem anulowany zaklad w betclicu, ale tylko raz. Mozna u nich pyknac siurka. EDIT: DOXXbet? Nie wiem w jakiej dziedzinie znajdujecie tam surebety... Dla mnie buk pt. dramat do takiej gry. |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 24.11.2010
| surebet
dla doświadczonych w surebetach jaka kombinacja bukmacherów daje najwięcej surebetów do obstawiania?
|
| | |
| | #7 | ||
| Moderator Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 1142 | Cytat:
Nie jest łatwo odpowiedzieć na to pytanie. Podstawa to te o najmniejszej marży albo giełdy zakładów jak Betfair.
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| ||
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Surebety na live | Kombinator | Systemy Bukmacherskie | 8 | 21-05-2012 09:49 |
| Tylko surebety | kamil6109 | Kupony | 46 | 20-05-2009 20:50 |
| Surebety ustawione ? | snuz123 | Systemy Bukmacherskie | 3 | 16-05-2009 15:08 |