![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #21 |
| Dołączył: 07.11.2005
Reputacja: 14 |
Mi się wydaje, że gala była tydzień przed rozpoczęciem rundy wiosennej.
__________________ PIŁKARSKA EKSTRAKLASA CHALLENGE http://www.forum.bukmacherskie.com/f...ml#post1477708 |
| |
| | #23 |
| Dołączył: 31.01.2009
|
Ja na kuponie który postawiłem 7.12 mam pokazaną datę 10.01 jako termin rozliczenia zakładu związanego z tym plebiscytem.
|
| |
| | #24 |
| Dołączył: 19.11.2008
|
Jakby jeszcze ktoś nie wiedział kiedy i gdzie można będzie poznać wyniki, to poniższy komunikat rozwiewa wątpliwości: W plebiscycie PZP udział wzięli zawodnicy klubów Ekstraklasy i 1 ligi, wybierając spośród siebie dwie najlepsze ligowe Jedenastki 2010 roku oraz przyznając indywidualne wyróżnienia w kategoriach: - Najlepszy Polski Piłkarz Roku, - Najlepsza Jedenastka Ekstraklasy, - Najlepszy Piłkarz Ekstraklasy, - Największe Odkrycie Ekstraklasy, - Najlepszy Młody Piłkarz Ekstraklasy, - Najlepsza Jedenastka I ligi. - Najlepszy Piłkarz I ligi, - Największe Odkrycie I ligi, - Najlepszy Młody Piłkarz I ligi Kapituła PZPN w składzie Jerzy Engel (przewodniczący), Wojciech Łazarek, Dariusz Śledziewski, Andrzej Strejlau oraz Władysław Szyngiera, dokonała z kolei wyboru w najważniejszych kategoriach indywidualnych: - Najlepszy piłkarz reprezentacji Polski, - Najlepszy piłkarz, który sprawił najkorzystniejsze wrażenie i rokuje poziom międzynarodowy, - Najlepsza piłkarka reprezentacji Polski, - Najlepsza piłkarka reprezentacji Polski młodego pokolenia. Wyniki obu plebiscytów ogłoszone zostaną w dniu 10. stycznia o godzinie 12:00, równolegle na stronach PZP oraz PZPN |
| |
| | #25 |
| Dołączył: 31.01.2009
| |
| |
| | #26 |
| Dołączył: 19.11.2008
|
Imo. W jedenastce ekstraklasy Pietrasiak to jakieś nieporozumienie . Najlepsza Jedenastka Ekstraklasy, ![]() Najlepsza Jedenastka I ligi, ![]() Wyróżnienia Indywidualne, ![]() Najlepszy Piłkarz Ekstraklasy 2010 roku Tomasz Frankowski (Jagiellonia Białystok) Największe Odkrycie Ekstraklasy 2010 roku Tomasz Kupisz (Jagiellonia Białystok) Najlepszy Młody Piłkarz Ekstraklasy 2010 roku Grzegorz Sandomierski (Jagiellonia Białystok) Najlepszy Polski Piłkarz 2010 roku Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund) Najlepszy Piłkarz I ligi 2010 roku Marcin Mięciel (Łódzki KS) Największe Odkrycie I ligi 2010 roku Charles Uchenna Nwaogu (Flota Świnoujście) Najlepszy Młody Piłkarz I ligi 2010 roku Jakub Kosecki (Łódzki KS) |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Buty piłkarskie | dariss | Sport | 122 | 10-11-2010 22:04 |
| Piłkarskie single | lisu.90 | Kupony | 1 | 24-05-2010 16:35 |
| Kompilacje Piłkarskie | Doberman | Off Topic | 0 | 09-01-2006 15:28 |