![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #81 |
| Dołączył: 29.08.2011
Reputacja: 175 |
W stsie nie ma zakładów na KZ. w toto wliczaja sie karne. jakby sie nie wliczaly to mialbys zaklad na X
|
| | |
| | #82 |
| Dołączył: 23.04.2009 Skąd: 17300
|
ziemniory, ok dziękóweczka kolego, szerokości...
|
| | |
| | #83 |
| Dołączył: 27.07.2011
Reputacja: 5 |
Minęło sporo czasu od mojej ostatniej wizyty w tej firmie, teraz bywam tam raczej okazjonalnie i powiedzmy dla "towarzystwa" i choć moje zdanie na temat "ziemniaków" jest zbliżone do ogółu to podczas wczorajszej wizyty moją uwagę zwróciło jedno rozwiązanie, które oferuje ta firma a mianowicie oferta kursowa, wyniki itp są dostępne także za pomocą komórki/wapu. Ciekawostką jest możliwość stworzenia za pomocą wirtualnego kalkulatora kuponu z wygenerowanym numerem, który można przedstawić w punkcie aby go zrealizować bez konieczności ręcznego wpisywania numerków (szkoda tylko, że na tym stworzonym kuponie nie jest podana wygrana uwzględniająca podatek). Nie wiem od kiedy te mobilne rozwiązanie jest dostępne ale wydaje mi się, że dość ciekawe narzędzie i tym razem można powiedzieć, że byłem pozytywnie zaskoczony. Oczywiście wiem, że podobne rozwiązanie z generowaniem kuponu jest możliwe poprze stronę www ale ja wspominam o wersji na telefon komórkowy. Przeglądałem trochę tematy związane z naziemnymi i nie znalazłem podobnej informacji więc może komuś przyda się takie info...
__________________ SportBet$ |
| | |
| | #84 |
| Dołączył: 30.12.2011
|
W totomix'ie też generujesz sobie kupon podajesz stawek, jaki system itp. i potem dajesz zapisz i masz numerek ważny 24h. NA pewno to przyśpieszy prace , a jeżeli chodzi o strony na komórki lub WAP, to niema sensu robić bo coraz więcej osób ma komy z jakimś systemem np. android czy symbian i instalujesz sobie opere i masz normalną przeglądarkę. Jeżeli masz do tego dotyk (co już jest dosyć popularne tak jak android) to stronki otwierasz sobie tak jak na kompie i sprawdzasz sobie wyniki itp. No i dodatkowo w totomixie masz tak że jak już puścisz kupon masz tam jego numer , po wpisaniu go na strone pokazuje ci które mecze już siadły, które nie, a które jeszcze trwają. |
| | |
| | #85 |
| Dołączył: 31.12.2011 Skąd: KrK
Reputacja: 27 |
Gram w sts-ie od jakiegoś czasu i powiem że plusów za dużo nie ma ale mam pewne podejrzenia...Dotyczy to koszykówki,ostatnio poszedłem w niedziele myśle wyśle sobie może coś wygram(na farta)Wziąłem w lidze niemieckiej i polskiej najwyższy próg punktowy i dałęm że padnie mniej...okazała się że wszystkie były o jakieś 14 pkt więcej niż ten ich próg podany.No to dziś chciałem zagrać w chorwackiej lidze powyżej tego progu tak na próbe,oferty kosza z rana nie było a po południu nie chciało mi się wstąpić. Pewnie dokładają kosz pare godzin przed spotkaniem Może te progi punktowe zaniżają?Ktoś gra? |
| | |
| | #86 |
| Dołączył: 13.02.2008
Reputacja: 245 | http://www.betexplorer.com/basketbal...men-2011-2012/ Pod tabelami masz ostatnie kolejki. Kliknij na wybrany mecz, później wybierz 'O/U' i sprawdź jakie były linie u internetowych bukmacherów. Oczywiście chodzi o te z najbardziej wyrównanymi kursami.
__________________ Rafael Miranda da Conceição - człowiek, który potrafi strzelić samobójczą bramkę na 1:1 w 90+6 minucie meczu, gdy jego drużyna gra 11 na 10. Bezkompromisowy ch*j :) |
| | |
| | #87 |
| Dołączył: 23.12.2011 Skąd: CK
Reputacja: 21 |
STS gdyby nie podatek bylby calkiem fajnym bukmacherem. Mi osobiscie zawsze podobaly sie jego kupony ktorych mam w domu setki |
| | |
| | #88 | |
| Dołączył: 11.06.2011 Skąd: Ostróda
Reputacja: 6 | Cytat:
| |
| | |
| | #89 | |
| Dołączył: 16.03.2009 Skąd: Gdynia
Reputacja: 174 | Cytat:
__________________ Skorzystałeś z typu ? Kliknij Dzięki. Piłka nożna dla kiboli! | |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Betako - opinie | Lucas | Betako | 8 | 30-08-2011 12:33 |
| Wasze opinie | roY. | Euro's Champion | 32 | 01-09-2008 00:28 |
| prosze o opinie.. | Bajeczny gracz | Kupony | 2 | 15-11-2006 20:10 |