![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Administrator Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Kiribati
Reputacja: 298 | STS - opinie
Wasze opinie na temat polskiego bukmachera STS.
|
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 30.12.2008 Skąd: Warszawa/ALFA Radzyń Podlaski
Reputacja: 542 |
Jeśli chodzi o firmę STS, to zauważyłem u nich minus jeśli chodzi o konsekwencję w ofercie. Przykładowo: mamy sobie dni powszednie (czyli pn - pt), w których zauważymy różne opcje zakładów - szczególnie na kosza i hokej. Mam tu na myśli opcje zw (dla chcących ominąć ryzyko dogrywki) liczbę punktów, bramek. Jest to jak najbardziej normalna opcja zakładów z której często się korzysta. Niestety z tej formy zakładów klienci już nie skorzystają w sobotę i w niedziele. I to jest ta niekonsekwencja którą mam na myśli... Bo czym różni się (w świecie bukmacherki) poniedziałek od soboty? Niczym, bo zarówno jednego i drugiego dnia można wygrać lub wtopić. Niestety człowieka szlak trafia na taki sposób oferowania zakładów przez firmę STS. Dodam (zapewne wszyscy to wiedzą), że konkurencja - Totolotek czy Efortuna są konsekwentne i stałe w ofercie na takie zakłady, nie robi im to żadnej różnicy czy mamy wtorek czy niedzielę - i chwała im za to. |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 21.10.2009
|
Tak, do tego dochodza gwaltowne spadki kursow z dnia na dzien. Znalazlem ciekawy typ za 1.90, zadowolony przychodze na nastepny dzien do STSu, a tam spadek do 1.65 |
| | |
| | #4 |
| Moderator Dołączył: 14.07.2009
Reputacja: 552 |
STS to dla mnie najgorszy bukmacher naziemny. 1. Nie można poprosić o wydrukowanie oferty do domu. Babki rzucą jakieś 2 oferty na stół i tyle. 2. Błędy językowe w ofercie. Bardzo często zamiast słowa 'koszykówka" jest słowo "kombinacja norweska". Śmiech na sali. 3. Ta oferta na tablicy z ponumerowanymi stronami. Bardzo często jest zdjęta, bo panie muszą poprawiać korektorem. 4. Od poniedziałku do piątku w hokeju są opcje -zwycięstwo- i -liczba bramek- a w sobotę i niedzielę nie ma. |
| | |
| | #5 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 |
W sumie to rzadko bywam w "ziemniakach". A jak już się pojawię to w Milenium. Ale jak słyszę, że w weekendy nie dają "KZ" w hokeju to bym ich wyśmiał Nawet do głowy by mi nie przyszło, że takie cyrki są... Milenium ma najlepszą ofertę hokeja z ziemniaków. Oferta lig/zdarzeń dość szeroka. Marża/kursy całkiem przyzwoite, nie odstraszają ludzi. Polecam wszystkim I to nieważne czy to poniedziałek, wtorek czy sobota albo niedziela...
__________________ |
| | |
| | #6 | |
Reputacja: 542 | Cytat:
Miałem przyjemność tam zagrać i muszę przyznać rację - bo mają naprawdę elegancką ofertę, kursy również solidne Miejmy nadzieję że się rozwiną | |
| | |
| | #7 |
| Dołączył: 09.10.2009
|
Według mnie STS jest ogólnie wporządku, przypadł mi do gustu. Oferta jak dla mnie wystarczająca, przeważnie to co mnie interesuje, jest w ofercie kursowej |
| | |
| | #8 |
| Dołączył: 17.05.2007
|
U mnie w punkcie nie ma zakładów na zwycięstwo w hokeja i to jest duży |
| | |
| | #9 |
| Dołączył: 20.06.2007 Skąd: Warszawa
Reputacja: 40 |
Grałem u nich będąc znacznie młodszy, nie miałem wtedy żadnego problemu, ale pewnie też dlatego, że wiadomo... grało się za niskie stawki.
|
| | |
| | #10 |
Reputacja: 542 |
Ominąłem jeden znaczący fakt, o którym wspomnę... Chcąc zagrać singla, dla niektórych spotkań, ponakładane są ograniczenia - tj min 3 kombinacje. Tak nie powinno być, nie dość że buk tak czy siak jest do przodu na transakcji z klientem, to jeszcze zmusza do podjęcia dodatkowego ryzyka niepowodzenia w przypadku doboru dwóch typów... Beznadzieja Ale z tymi kombinacjami to chyba tak jest we wszystkich bukach naziemnych??? |
| | |
| | #11 |
| Dołączył: 01.06.2007 Skąd: Legnica
|
Kombinacje przeważnie dostajesz na takie ligi jak Rumunia, Bułgaria, Słowenia czyli "egzotyka". To samo jest w Milenium i czasami w Toto-Mix. W Fortunie nie ma żadnych ograniczeń a przynajmniej ja się z nimi nie spotkałem.
|
| | |
| | #12 |
| Dołączył: 05.12.2009
|
Jak dla mnie STS jest w porządku. Szkoda tylko ze ma małą ofertę od pn do pt (chyba ze jest LM lub LE) a w weekendy mi wystarcza według mnie jest to najlepszy buk naziemny
|
| | |
| | #13 |
| Dołączył: 18.11.2009 Skąd: Puławy
Reputacja: 124 |
Mnie w sts irytuje że często nie można zagrać singla bo muszą być min 3 zdarzenia, u konkurencji takich cyrków niema. Poza tym strasznie zaniżaja kursy na zdarzenia gdzie typujemy przedział miejsc np.v,1-3,1-6. No i under/over po 1,8, u konkurencji 1,85
|
| | |
| | #14 | |
| Dołączył: 05.02.2008 Skąd: Kraków
Reputacja: 233 | Cytat:
__________________ | |
| | |
| | #15 | |
| Dołączył: 04.12.2009 Skąd: Łomża
| Cytat:
| |
| | |
| | #16 |
| Moderator Dołączył: 28.12.2008 Skąd: Puławy
Reputacja: 1966 |
STS na pewno najbogatszy bukmacher, na pewno ma najwięcej kolektur i klientów. Co do oferty - może być. Diuq85 w Puławach jest także kolektura STS , więc do tych pięciu dolicz także tę puławską. Chociaż nie wiem, czy nie jest ich czasem więcej. |
| | |
| | #17 | |
Reputacja: 542 | Cytat:
| |
| | |
| | #18 | |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 | Cytat:
Miasto wojewódzkie, ponad 200 tyś mieszkańców. 2 punkty STS, a 3 punkty Milenium. Co lepsze jeszcze tak 3-4 lata temu było chyba 6 punktów Milenium i 3 punkty STS... Niestety chyba się nie utrzymały te punkty Milenium. Ale koniec tego off topicu
__________________ | |
| | |
| | #19 |
| Dołączył: 30.10.2008 Skąd: z Polski
Reputacja: 291 |
powiem tak. STS był w porządku. Do niedawna. Niestety, teraz został przejęty przez StanleyBet i jakość zdecydowanie się obniżyła. Nie ma kursów na polską siatkówkę. Nie ma sportów zimowych. Mam nadzieję że się to zmieni. Na tą chwilę jest to najgorszy bukmacher naziemny. |
| | |
| | #20 | |
| Moderator Dołączył: 14.07.2009
Reputacja: 552 | Cytat:
| |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Betako - opinie | Lucas | Betako | 8 | 30-08-2011 12:33 |