![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 14.10.2010
| Totomix system
Jakbym chciał wziąć system do meczy w totomixie np. system a 2z4 to on będzię kosztował tyle samo , jakbym puszczał obojętnie jakie mecze ani w ogóle . ????? pomóżcie bo już sam nie wiem Czy system a 2z4 kosztuje 6 zł na pewno i czy niezależnie od stawki meczu ??? |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 05.07.2009 Skąd: Warszawa
Reputacja: 21 |
chyba troszkę się pogubiłeś... tutaj masz insrukcje, oraz ceny systemów: http://totolotek.pl/totomix/aktualnosci/5610/ Pamiętaj, że stawka to jest mnożnik, płacisz tyle ile jest w polu: wartość kuponu. |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 29.01.2010
|
Może jestem trochę tępy , ale cóż muszę zapytać. Chcę zagrać systemem 5 z 7. Wiadomo , że jak wejdzie wszystkie 7 meczów to wygrywam wszystko. Jak wejdzie tylko 5 meczów to coś tam też wygram , widać to w "ilość kombinacji" . Pytanie brzmi , ile mogę wygrać jeśli wejdzie nie mniej , nie więcej tylko 6 meczów? Nie mogę tego nigdzie znaleźć a w tej zakładce "ilość kombinacji" są kombinacje wygranych spośród 5 meczów. Sory za kłopot , ale chce zrozumiec.
|
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 26.04.2009 Skąd: Rawa Mazowiecka
Reputacja: 436 |
przy 6 trafionych wygrywasz 6 kombinacji a to ile wygrasz pieniędzy będzie zależało od kursów. W totomixie przy robieniu kuponu jak już wspomniałeś masz widoczne wygrane z kobinacji, załóżmy, że nie wejdzie Ci mecz z numerem 515 to szukasz w kombinacjach ciągów z tym numerem i je, że tak powiem skreślasz a pozostałe 6 bez tego numeru w środku dodajesz do siebie i masz policzoną wygraną. Mam nadzieję, że coś z tego zrozumiesz
__________________ Rok 2011 Po 209 kuponach bilans: +128,99j Stawki: 728,5j Yield: +17,71% Moje bety |
| | |
| | #5 |
| Moderator Dołączył: 14.07.2009
Reputacja: 552 |
Musisz zsumować wygrane ze wszystkich kombinacji, które Ci weszły. Tutaj masz rozpiski systemów: http://www.forum.bukmacherskie.com/f...nt-itd-59.html Jak widać, przy 5 z 7 (który składa się z 21 kombinacji), jeśli trafisz: -pięć meczów (elementów, bloków), to wchodzi Ci jedna kobinacja -sześć meczów (elementów, bloków), to wchodzi Ci sześć kombinacji -siedem meczów (elementów, bloków) to wchodzi Ci 21 kombinacji (czyli całość) Na przykład, jeśli grasz: Ajax PSV Man. Utd Man. City Legia Wisła Polonia i wejdzie Ci sześć, np. wszystko oprócz Polonii, to sumujesz wygrane z wszystkich kombinacji, gdzie masz te mecze, które Ci weszły (gdzie oczywiście każda kombinacja składa się z pięciu meczów, bo 5 z 7), czyli: 1. Ajax PSV MU MC Legia 2. Ajax PSV MU MC Wisła 3. Ajax PSV MU Legia Wisła 4. Ajax PSV MC Legia Wisła 5. Ajax MU MC Legia Wisła 6. PSV MU MC Legia Wisła Sumujesz wygrane z tych kombinacji i masz swoją wygraną. Inny przykład: Grasz np. 2 z 6 Wchodzą Ci cztery mecze W 2 z 6 mamy kombinacje składające się z dwóch meczów (elementów, bloków) - wszystko jest podane w tym linku, który wkleiłem. Grasz np. Ajax PSV MU MC Legia Lech i wchodzą Ci następujące cztery drużyny Ajax PSV Legia Lech Zatem podobnie jak poprzednio sumujesz wygrane z kombinacji, które Ci weszły (kombinacje w tym systemie są dwuelementowe, bo jest to 2 z 6). 1. Ajax PSV 2. Ajax Legia 3. Ajax Lech 4. PSV Legia 5. PSV Lech 6. Legia Lech Sumujesz wygrane z tych kombinacji i masz swoją wygraną.
__________________ ![]() Ostatnio edytowane przez christopher48 ; 19-12-2011 o 12:28 |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| System A 2z4 w TotoMix-ie | Baleron333 | Toto-Mix | 4 | 15-11-2010 22:16 |
| Pytanie totomix | UmberPwner | Toto-Mix | 6 | 02-08-2010 18:22 |
| System w totomix | orzel21ful | Systemy Bukmacherskie | 6 | 24-06-2010 23:27 |
| bart7890 (totomix) | bart7890 | Kupony | 33 | 08-11-2009 21:05 |
| Jaki to system? totomix | qsagan | Toto-Mix | 5 | 23-06-2009 12:13 |