Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   222zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Stacjonarni > Fortuna

Odpowiedz
 
Udostępnij Narzędzia wątku
stare 24-09-2013, 17:41   #1
Moderator
 
Avatar Roxanne
 
Dołączył: 02.09.2006
Postów: 4,051
Reputacja: 3276
Awaria

Dziala Wam strona fortuny?
Roxanne jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-09-2013, 17:52   #2
 
Avatar skolsik1
 
Dołączył: 10.04.2011
Skąd: Warszawa
Postów: 173
Reputacja: 132
Nie działa od dobrej godziny. Na facebooku na swoim fanpejdżu przepraszają co chwile za problemy, więc to raczej u wszystkich. Tragiczne mają te serwery. Zawsze jak więcej spotkań do gry to jakieś problemy techniczne mają, ale dziś to już przegięcie.
__________________
Podobała się analiza ?? Pomogłem ?? Kliknij "dzięki" to nic nie kosztuje :)
skolsik1 jest online   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-09-2013, 18:05   #3
 
Dołączył: 02.11.2008
Postów: 14
Reputacja: 9
Nie potrafię zrozumieć jak taka firma nie może zapewnić swoim użytkownikom stabilnych warunków, przecież takie sytuacje nie powinny mieć miejsca, tym bardziej że dzieje się to nagminnie. A kasy mają i to nie mało więc nie wiem w czym problem żeby wynająć stabilne serwery.
maciejbks jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-09-2013, 18:40   #4
 
Avatar AnoSeven
 
Dołączył: 05.01.2012
Skąd: Tu i tam
Postów: 117
Reputacja: 10
I weź tu sobie pograj coś... Mecz za 20 minut a oni mają problemy.
AnoSeven jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-09-2013, 18:48   #5
 
Dołączył: 04.07.2008
Skąd: Warszawa
Postów: 229
Reputacja: 32
Wiadomo kiedy to naprawią?
KuBuEvil jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-09-2013, 19:35   #6
 
Dołączył: 09.03.2013
Skąd: Polonia Przemyśl
Postów: 72
Reputacja: 28
mi padło o 16:40, a szkoda bo siatkówka weszła łądnie, teraz chciałem coś pograć dalej i du pa;/
leonturkoglu jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25-09-2013, 15:27   #7
 
Avatar River
 
Dołączył: 10.10.2011
Postów: 115
Reputacja: 132
Co sie dzieje z ta Fortuna? przez cala noc strona lezala i kwiczala, teraz widze tez sa problemy.
W ogole czy tylko u mnie wejscie w zaklady live nie dziala?
River jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25-09-2013, 16:01   #8
 
Dołączył: 17.11.2007
Postów: 12
mi też nie działa Live
damianjuve jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25-09-2013, 16:17   #9
Forum VIP
 
Avatar Doberman
 
Dołączył: 10.11.2005
Postów: 8,985
Reputacja: 1724
Głowny serwer im padł teraz juz wszystko dziala normalnie. Dziwne ze tak powazna firma ma taki słaby serwer....
Doberman jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26-09-2013, 13:19   #10
 
Dołączył: 29.07.2007
Skąd: Wieliczka
Postów: 486
Reputacja: 147
Nie wiem dla jakiej liczby użytkowników, ale ja przed chwilą otrzymałem takiego smsa:

Cytat:
Fortuna: W zwiazku z awaria strony, w ramach przeprosin do 24h na Twoje konto dodamy 15zl. Przepraszamy za utrudnienia i dziekujemy, ze grasz na www.efortuna.pl
piotrex007 jest online   Odpowiedź z Cytatem
stare 26-09-2013, 15:44   #11
 
Avatar River
 
Dołączył: 10.10.2011
Postów: 115
Reputacja: 132
Cytat:
Napisał piotrex007 ->

Nie wiem dla jakiej liczby użytkowników, ale ja przed chwilą otrzymałem takiego smsa:
heh smsa co prawda nie dostalem ale tez rzucili mi 15zl jako "bonus lojalnosciowy"
River jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26-09-2013, 16:28   #12
 
Dołączył: 17.09.2013
Postów: 6
Hehe, dokładnie mam to samo. Emaila nie dostałem ale 15 jest A awarii nawet nie zauważyłem
ŚWIRLANDIA jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26-09-2013, 17:02   #13
TRM
 
Dołączył: 02.11.2010
Postów: 12
Reputacja: 3
Ten bonus to czyste 15 zł które można od razu wypłacić czy konieczny jest jakiś obrót?
TRM jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26-09-2013, 18:00   #14
 
Dołączył: 29.07.2007
Skąd: Wieliczka
Postów: 486
Reputacja: 147
Cytat:
Napisał TRM ->

Ten bonus to czyste 15 zł które można od razu wypłacić czy konieczny jest jakiś obrót?
Możesz od razu wypłacić, jak chcesz, ale czy jest sens 15zł odrazu wypłacać?
piotrex007 jest online   Odpowiedź z Cytatem
stare 26-09-2013, 20:57   #15
TRM
 
Dołączył: 02.11.2010
Postów: 12
Reputacja: 3
Tylko się pytałem, ale generalnie takie awarie mogliby częściej robić
TRM jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26-09-2013, 21:48   #16
 
Dołączył: 24.08.2013
Skąd: Krasnodar JW
Postów: 8
Tak samo dostalem 15zl.
psontour7 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26-09-2013, 23:29   #17
 
Avatar Chough
 
Dołączył: 12.01.2011
Skąd: Silesia
Postów: 3
Bonus dostali chyba tylko Ci, którzy byli "aktywni" na efortunie w dniach 22-24 września. Ja dostałem, ale znajomy już nie, i dostał taką odpowiedź, czemu nie.
Chough jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27-09-2013, 11:29   #18
Forum VIP
 
Avatar Doberman
 
Dołączył: 10.11.2005
Postów: 8,985
Reputacja: 1724
Otrzymaliście 15 zł które możęcie wypłacić od razu bez obracania.
Doberman jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Stacjonarni > Fortuna > Awaria

Odpowiedz


Podobne Tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Ostatni Post
MB awaria? przemoevil Moneybookers - Skrill 0 10-09-2013 12:32
Awaria Ogarniety Bet365 3 04-08-2013 20:19
Awaria? Roxanne Toto-Mix 2 05-08-2010 22:12
awaria systemu messi2010 Expekt 3 13-04-2010 13:47
Awaria djkrakers Expekt 14 23-09-2005 09:40


Najpopularniejsze Internetowe Firmy Bukmacherskie:



Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.