![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 27.10.2011
| eKupon
Chciałem sobie zrobić eKupon Fortuny, lecz gdy wchodzę na stronę, to widzę, że trzeba dokonać pełnej rejestracji, ponadto trzeba wyrazić zgodę na przetwarzanie danych(czego u innych bukmacherów jeszcze nie widziałem).. teraz pytanie czy mogę jakoś stworzyć ekupon bez rejestracji? Bo np. w totomixie nie trzeba podawać żadnych szczegółowych danych.
|
| | |
| | #2 |
| ModTeam Dołączył: 13.06.2006 Skąd: una paloma blanca
Reputacja: 950 |
mam konto w fortunie ale nie dokańczałem pełnej rejestracji i moge tworzyc ekupony jesli masz login i mozliwosc zalogowania to mozesz tworzyc
| | #3 |
|
Ja jeszcze nie tworzyłem tam konta, dopiero teraz bym chciał
|
| | |
| | #4 |
| Moderator Dołączył: 06.06.2008 Skąd: Kraśnik
Reputacja: 346 |
W takim razie musisz dokonać pełnej, starzy użytkownicy klikają anuluj i mają z głowy. W każdym razie jak chcesz mieć kartę to nie masz wyjścia.
__________________ |
| | |
| | #5 |
|
Jaką kartę? Tam nie jest tak, że po prostu obstawia się, drukuje kupon a następnie przynosi do punktu i zamienia na ten prawdziwy?
|
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 06.02.2007
Reputacja: 22 |
abyss - dokładnie tak jest, nieraz z tego korzystałem - bardzo fajne udowodnienie gdyż przychodzisz, dajesz kod kreskowy, płacisz i kupon gotowy |
| | |
| | #7 | |
| Moderator Dołączył: 06.06.2008 Skąd: Kraśnik
Reputacja: 346 | Cytat:
__________________ | |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Ekupon * kilka | wincent | Toto-Mix | 3 | 26-08-2010 12:54 |