Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   222zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Stacjonarni > Fortuna

Odpowiedz
 
Udostępnij Narzędzia wątku
stare 24-11-2009, 23:22   #1
Administrator
 
Avatar Lucas
 
Dołączył: 20.04.2005
Skąd: Kiribati
Postów: 483
Reputacja: 304
Fortuna - opinie

Wasze opinie na temat polskiej firmy bukmacherskiej Fortuna.
Lucas jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27-11-2009, 22:45   #2
Forum VIP
 
Avatar christopher48
 
Dołączył: 14.07.2009
Postów: 1,901
Reputacja: 1425
Jak dla mnie Fortuna (były Profesjonał) to najlepszy bukmacher naziemny. Przede wszystkim zawsze bogata oferta na wiele dyscyplin, atrakcyjne kursy (przede wszystkim nieszablonowe kursy na tenis ) i oferta na to czego niekiedy nie ma konkurecja (np. golf, snooker premier league, lotki - wiem, że pewnie niewiele osób to gra, ale ważne, że to jest w ofercie).
christopher48 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-12-2009, 11:37   #3
 
Dołączył: 01.06.2007
Skąd: Wrocław
Postów: 641
Reputacja: 1
Ogromna oferta ale irytujące jest to że chcąc np. zagrać mecz XXX-YYY na YYY po kursie 2.92 za 300 zł muszę czekać jakieś 30 sekund na autoryzację kuponu czy coś w tym stylu. Na plus też to że nie trzeba łączyć ligi bułgarskiej czy islandzkiej z dwoma innymi zdarzeniami. Marżę mają złodziejską, kursy na faworytów zaniżone ale na dogi najwyższe z wszystkich ziemniaków
Pavlinho jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-12-2009, 20:21   #4
vde
 
Avatar vde
 
Dołączył: 27.12.2007
Postów: 463
Reputacja: 59
Cytat:
Napisał Lucas ->

Wasze opinie na temat polskiej firmy bukmacherskiej Fortuna.
To nie jest polska firma...

Hmm całkiem w porządku bukmacher, choć troszkę niskie kursy, ale plus że można dzieki zarejestrowaniu się u nich podpatrzeć stan kuponu przez internet.
vde jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12-12-2009, 00:16   #5
 
Avatar Half
 
Dołączył: 05.12.2009
Skąd: Biała Podlaska
Postów: 233
Reputacja: 6
Cytat:
Napisał vde ->

To nie jest polska firma...

Hmm całkiem w porządku bukmacher, choć troszkę niskie kursy, ale plus że można dzieki zarejestrowaniu się u nich podpatrzeć stan kuponu przez internet.
Taką opcję ma większość bukmacherów.
__________________
Statystycznie rzecz biorąc - moje typy, ZAPRASZAM !

I wanna Fly
Fajna analiza Przydatne lub ciekawe informacje Kliknij DZIĘKI !!!!!
Half jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12-12-2009, 07:23   #6
 
Avatar snajp
 
Dołączył: 16.09.2007
Skąd: POLSKA
Postów: 1,574
Reputacja: 70
Chyba pierwszy bukmacher w Polsce (od 1997 roku bodajże) to z nim rozpoczynałem moją przygodę z bukmacherką,nigdy żadnych zastrzeżeń,dobra oferta,kursy też nie aż takie małe i jak dla mnie plus za możliwość kombinacji przy systemach tzn. więcej niż jedno spotkanie w grupie,pewniak itd.
Ogólnie OK!
snajp jest online   Odpowiedź z Cytatem
stare 16-12-2009, 21:01   #7
 
Dołączył: 16.12.2009
Postów: 1
Szkoda że FORTUNA taki oszust względem pracowników w tym miesiącu zamiast dać premie pracownikom to dali im premie z funduszu pracowniczego ciekawe jak pracownicy wam się odwdzięczą a na pewno pożałujecie
skril jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-12-2009, 20:16   #8
 
Avatar remo91
 
Dołączył: 19.12.2009
Postów: 542
Reputacja: 35
Cytat:
Napisał vde ->

To nie jest polska firma...

Hmm całkiem w porządku bukmacher, choć troszkę niskie kursy, ale plus że można dzieki zarejestrowaniu się u nich podpatrzeć stan kuponu przez internet.

obecnie obstawiam w fortunie i żeby podglądnąć swój kupon na stronce domowej wcale nie muszę być zarejestrowany, wystarczy wpisać numer i kod z kuponu w odpowiednim miejscu
ogólnie do fortuny nie mam zastrzeżeń, choć wprawdzie z innym nie miałem jeszcze do czynienia. pozdrawiam
remo91 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28-12-2009, 17:47   #9
 
Avatar maxhardcore
 
Dołączył: 30.09.2009
Skąd: Leverkusen
Postów: 30
Proszę o potwierdzenie bądź zaprzeczenie informacji o tym iż od 1 stycznia 2010 w związku z nową ustawą hazardową nie będą dostępne do obstawiania żadne gry losowe, liczbowe typu "liczby świata" w fortunie i u innych bukmacherów naziemnych.
maxhardcore jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30-12-2009, 17:45   #10
 
Avatar Fito85
 
Dołączył: 28.02.2007
Postów: 767
Reputacja: 33
Dzisiaj wieczorem wchodzę na stronkę fortuny i patrzę, że bez rejestracji nie ma dostępnej oferty...po co im są te dane? Czy zamierzają sprawdzać np. przy wypłatach, czy taki użytkownik figuruje w ich bazie danych, czy w jakim celu to jest? Bo tak się zastanawiam - jeśli ktoś tam poda prawdziwe dane, a wiadomo, że bukmacherzy naziemni współpracują ściśle z urzędem skarbowym, to czy np tacy ludzie nie byliby narażeni na obserwację w necie w związku z przelewami ? (i to bez znaczenia o jakie kwoty chodzi). Bo skoro taki ktoś bawi się w zakłady i sam się wykłada na tacy, to czemu nie wziąć go pod lupę?
Fito85 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31-12-2009, 10:54   #11
Forum VIP
 
Avatar darius010
 
Dołączył: 06.06.2008
Skąd: Kraśnik
Postów: 2,664
Reputacja: 1334
rejestracja w serwisie jest konieczna ponieważ wynika to z nowej ustawy, ma chyba na celu potwierdzenie że osoba korzystająca jest pełnoletnia

Cytat:
Bo tak się zastanawiam - jeśli ktoś tam poda prawdziwe dane, a wiadomo, że bukmacherzy naziemni współpracują ściśle z urzędem skarbowym, to czy np tacy ludzie nie byliby narażeni na obserwację w necie w związku z przelewami ? (i to bez znaczenia o jakie kwoty chodzi). Bo skoro taki ktoś bawi się w zakłady i sam się wykłada na tacy, to czemu nie wziąć go pod lupę?
obstawianie w naziemnych bukach jest legalne i wraz z zawarciem zakładu odprowadzasz podatek wieć nikt nikogo pod lupę nie weźmie
darius010 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31-12-2009, 17:17   #12
 
Avatar cygeiro
 
Dołączył: 05.02.2008
Skąd: Kraków
Postów: 1,396
Reputacja: 457
Cytat:
Napisał Fito85 ->

Dzisiaj wieczorem wchodzę na stronkę fortuny i patrzę, że bez rejestracji nie ma dostępnej oferty...po co im są te dane? Czy zamierzają sprawdzać np. przy wypłatach, czy taki użytkownik figuruje w ich bazie danych, czy w jakim celu to jest? Bo tak się zastanawiam - jeśli ktoś tam poda prawdziwe dane, a wiadomo, że bukmacherzy naziemni współpracują ściśle z urzędem skarbowym, to czy np tacy ludzie nie byliby narażeni na obserwację w necie w związku z przelewami ? (i to bez znaczenia o jakie kwoty chodzi). Bo skoro taki ktoś bawi się w zakłady i sam się wykłada na tacy, to czemu nie wziąć go pod lupę?
Mozesz tam sobie wpisac jakie chcesz dane byle by miec dostep do oferty. Np jak ktos w punkcie pisze kupon to nie maja jak go sprawdzac, jedynym narzedziem bukow naziemnych do tego sa programy lojalnosciowe a to czy do nich przystepujesz to juz tylko i wylacznie Twoja wola. A utrudnienia na stronie sa po to by (teoretycznie) oferty przegladac nie mogly osoby ponizej 18 roku zycia (przy rejestracji musisz zaznaczyc ze masz powyzej 18 lat). Innymi slowy... 'pic na wode, fotomontaz'
__________________
FIXY i INSIDERY
Zamiast "Dzięki" klikaj moje FIXy.

'Nie liczę godzin i lat, to życie mija nie ja...'
cygeiro jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13-01-2010, 17:57   #13
 
Dołączył: 21.10.2005
Postów: 65
Reputacja: 3
W fortunie zagrałem wczoraj singla dokładny wnik Tours - CSKA 3:0... Dzisiaj ide po wypłate a babka w okienku mówi mi że nie ma oficjalnych wyników tego meczu i nie ma podstaw do wypłaty? Zgłupieli? Z góry dzieki za opinie. Jak wstukuje numer tego kuponu mojego na stronie to jest ok, wynik 3:0 koło typu....
Vulture jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13-01-2010, 19:46   #14
Forum VIP
 
Avatar darius010
 
Dołączył: 06.06.2008
Skąd: Kraśnik
Postów: 2,664
Reputacja: 1334
Cytat:
Napisał Vulture ->

W fortunie zagrałem wczoraj singla dokładny wnik Tours - CSKA 3:0... Dzisiaj ide po wypłate a babka w okienku mówi mi że nie ma oficjalnych wyników tego meczu i nie ma podstaw do wypłaty? Zgłupieli? Z góry dzieki za opinie. Jak wstukuje numer tego kuponu mojego na stronie to jest ok, wynik 3:0 koło typu....
spokojnie takie rzeczy się zdarzają, możliwe że do ich systemu wkradł się jakiś błąd, normalna sprawa, idź jutro i wszystko powinno być w porządku, to nie wina firmy, a to że na ciebie trafiło to zbieg okoliczności
darius010 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19-01-2010, 14:56   #15
 
Avatar cygeiro
 
Dołączył: 05.02.2008
Skąd: Kraków
Postów: 1,396
Reputacja: 457
http://www.parkiet.com/artykul/7,888473.html
__________________
FIXY i INSIDERY
Zamiast "Dzięki" klikaj moje FIXy.

'Nie liczę godzin i lat, to życie mija nie ja...'
cygeiro jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19-01-2010, 19:10   #16
Forum VIP
 
Avatar darius010
 
Dołączył: 06.06.2008
Skąd: Kraśnik
Postów: 2,664
Reputacja: 1334
ciekawe po jakim kursie będą chodziły akcje
może zyski zarobione na giełdzie spowodują że marża będzie niższa, a tym samym kursy będą wyższe było by fainie
darius010 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28-01-2010, 15:07   #17
 
Avatar Godziu
 
Dołączył: 24.01.2010
Skąd: Luboń
Postów: 21
Moja cała przygoda zaczeła sie w Profku teraz z przyczyn technicznych jestem zmuszony na buka naziemnego i nawet chwili sie nie zastanawiałem gdzie sie udać oczywiście Fortunka co do logowania to sie zarejestrowałem i zbieram jakies punkciki tylko nie wiem po co no i na biezaco wszystko widze troszke mnie denerwuja kursy bo jak sie patrzy na internetowych ale nie ma co porównywać zresztą według mnie najlepszy polski naziemny buk.
Godziu jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01-02-2010, 15:08   #18
 
Avatar cygeiro
 
Dołączył: 05.02.2008
Skąd: Kraków
Postów: 1,396
Reputacja: 457
Cytat:
Napisał Godziu ->

Moja cała przygoda zaczeła sie w Profku teraz z przyczyn technicznych jestem zmuszony na buka naziemnego i nawet chwili sie nie zastanawiałem gdzie sie udać oczywiście Fortunka co do logowania to sie zarejestrowałem i zbieram jakies punkciki tylko nie wiem po co no i na biezaco wszystko widze troszke mnie denerwuja kursy bo jak sie patrzy na internetowych ale nie ma co porównywać zresztą według mnie najlepszy polski naziemny buk.
Te punkty mozesz wymienic na bonus czyli ako kuponu przemnazane jest dodatkowo przez kurs 1,1. Tworzac e kupon obok stawki i ako masz opcje kup bonus i jesli masz wystarczajaca liczbe punktow to wystarczy to wcisnac, ako zawsze bedzie troche wyzsze.
__________________
FIXY i INSIDERY
Zamiast "Dzięki" klikaj moje FIXy.

'Nie liczę godzin i lat, to życie mija nie ja...'
cygeiro jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-02-2010, 00:03   #19
 
Avatar cl9vius
 
Dołączył: 31.07.2007
Postów: 777
Reputacja: 17
Za punkty oprócz bonusowego ako 1.1 można było pod koniec roku zamówić długopisy, kubki, jakieś scyzoryki, zestaw do pokera itd itd.. kiedyś były ręczniki z logo fortuna, koszulki itd
Aktualnie na stronie nie widzę tych nagród, ale pewnie się pojawią.
cl9vius jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26-02-2010, 22:02   #20
 
Dołączył: 02.06.2006
Postów: 242
Reputacja: 8
W Fortunie najbardziej podobają mi się przejrzyste kupony i to w rozsądnych rozmiarach.
jarcow jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Stacjonarni > Fortuna > Fortuna - opinie

Odpowiedz


Podobne Tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Fortuna Maxikombi loozak Fortuna 1 29-08-2010 14:52
Woron by Fortuna Woron Kupony 9 27-02-2010 18:05
ErykW (Fortuna) ErykW Kupony ze Statystykami 15 12-02-2010 16:47
ja vs fortuna ^^ wolnystrzelec Kupony 8 16-12-2009 18:17
Fortuna - remis kkkc2 Dział dla Początkujących 8 07-06-2009 16:41


Najpopularniejsze Internetowe Firmy Bukmacherskie:



Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.