![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #161 |
| Dołączył: 02.07.2010
|
Witajcie |
| | |
| | #162 |
| Dołączył: 10.06.2010 Skąd: Ruda Śląska
|
Wczoraj o 16 postanowiłem się zarejestrować. Rejestracja zajęła mi chwilę, weryfikacja im z pół h, kasa doszła od razu [mBank]. Więc nie jest źle. Dla mnie ta opcja internetowa jest dobrą opcją
__________________ QUANDO IN CAMPO C'E' LA JUVENTUS, TUTTO IL RESTO E' NIENTE PER ME! |
| | |
| | #163 |
| Dołączył: 28.08.2010
Reputacja: 353 |
Też jak na razie złego słowa powiedzieć nie mogę . Weryfikacja błyskawiczna , przelew dotarł błyskawicznie , gra na Live bardzo fajnie się prezentuje. Oby tak dalej
__________________ Djoko < wielki szacun za finał AO 2012. |
| | |
| | #164 |
| Dołączył: 01.04.2009
Reputacja: 4 |
Nawet w ofercie biegow narciarskich nie mieli wlasnie tam usuwam konto niech se sami graja z taka oferta
|
| | |
| | #165 | |
| Dołączył: 23.01.2012
Reputacja: 4 | Cytat:
Dziś kurs na wygranie Justyny Kowalczyk w Fortunie wynosił 10 | |
| | |
| | #166 |
| Dołączył: 26.01.2008
Reputacja: 6 |
U mnie weryfikacja trwała 16 minut |
| | |
| | #168 | |
| Dołączył: 11.09.2009 Skąd: Radom
Reputacja: 2 | Cytat:
| |
| | |
| | #169 |
| Dołączył: 16.12.2006 Skąd: Polska centralna
Reputacja: 3 |
to fajna sprawa! nie dosc, ze legal to jeszcze nie trzeba uzyskiwac jakiegos minimum wyplaty
|
| | |
| | #170 |
| Dołączył: 04.01.2010
|
Wszystko fajnie z tą fortuną ale.....oferta do d....... połowy nie ma
|
| | |
| | #171 | |
| Dołączył: 21.11.2011
Reputacja: 49 | Cytat:
Nie porównując tych dwóch rzeczy i zachowując odpowiednie proporcje, jest coś być może z takiej ulgi, jak w przypadku pierwszej reakcji na pierwszy odruch Rosjan i Rosji w odniesieniu do Katastrofy Smoleńskiej. "Nie muszę już ich nienawidzić". (Dotyczy osób, które nie pałały wcześniej sympatią w tamtym kierunku). W przypadku Katastrofy Smoleńskiej, był to moim zdaniem, najpewniej odruch dziecięco naiwny a nie chcę ciągnąć wątku bo to nie ten temat. --- Co do oferty Fortuny ... Są jeszcze w "uzupełnieniu" buki brytyjskie, maltańskie, inne, jakiekolwiek
__________________ PROGRAM BUKMACHERSKI , KLIKNIJ Pomogło? Mile widziane słówko "dzięki" :) POJEDYNEK: PROGRAM BUKMACHERSKI - CZŁOWIEK | |
| | |
| | #172 |
| Dołączył: 02.07.2010
|
Odnośnie tej rejejestracji. Odbywa się ona bez protokołu HTTPS(milenium i sts mają już strony szyfrowane mimo że jeszcze nie uzyskały zgody MF), czy jest to bezpieczne jak myślicie? Wkońcu wysyła się tam skan swojego dowodu. Dzięki za ew. odpowiedz Pozdrawiam |
| | |
| | #173 | |
| Dołączył: 04.02.2012
| Cytat:
Pozdrawiam | |
| | |
| | #174 | |
| Dołączył: 02.01.2010 Skąd: pl
Reputacja: 403 |
dużo nowych postaci pojawia się na tym forum użytkownik719 i duralex, sedlex : To, że w adresie www nie ma 'https' to wcale nie znaczy, że brak jest szyfrowania. Na stronce rejestracji w fortunie trzeba zaglądnąć w źródło a tam jest taki zapis: Cytat:
Ostatnio edytowane przez c1amak ; 04-02-2012 o 20:20 Powód: literówka | |
| | |
| | #175 |
| Dołączył: 04.02.2012
|
serdecznie witam społeczność forum bukmacherskiego, jestem tutaj nowy. dzisiaj od rana fortuna live nie wyświetla u mnie oferty[tylko kalendarz]nie mogę obstawiać nic na żywo,wczoraj wszystko działało ok. prosiłem o pomoc poprzez wsparcie online i nic,również formularz kontaktowy nie pomógł,proszę forumowiczów o odpowiedź czy ktoś jeszcze ma ten problem a może komuś udało się to przywrócić
|
| | |
| | #176 | |
Spróbuj z innej przeglądarki, wyczyść ciasteczka, itp., itd.
__________________ PROGRAM BUKMACHERSKI , KLIKNIJ Pomogło? Mile widziane słówko "dzięki" :) POJEDYNEK: PROGRAM BUKMACHERSKI - CZŁOWIEK | |
| | |
| | #177 |
| Dołączył: 16.09.2011
|
A ja mam trochę inne pytanie, tak w ogóle to mój pierwszy post tutaj, ale najwidoczniej ten temat jakoś tak działa, że niektórzy zaczynają właśnie pierwsze posty na tym forum zamieszczać tutaj. Czy dostał ktoś już jakiś limit? W zasadzie to pytanie do tych, co pograli grubiej tzn. za 10 tys.; no właśnie czy tacy odważni już się znaleźli, jak tak to czy przyjęli taki zakład?
|
| | |
| | #178 | |
Myślę, że spokojnie część pytań w tym Twoje, możnaby skierować tutaj i w ogóle "pierwsze kroki" ... (FAQ i w ogóle POMOC ...) ... Niezależnie od tego czy ktoś już pograł "grubiej" czy dopiero pogra: http://www.efortuna.pl/pl/pomoc/faq_test/index.html
| | |
| | #179 |
| Dołączył: 16.12.2006 Skąd: Polska centralna
Reputacja: 3 |
jedno mi sie u nich podoba... dla tych, ktorzy lubia duzo obstawiac i sa jakby nie mowic uzaleznieni od grania, a nie moga sobie pozowlic na jakas rozrzutnosc, maja fajna opcje! mozna nawet 5 groszy dac na parke w jakims mega rozpisie, ja sam wczoraj zagralem rozpis 8 z 11 za smieszne 7 zl, a ugralem kilka zl do przodu, mialem malego pecha w nocy (wiadomo NHL jest ciezkie w typowaniu), a tak ugralbym ponad szesc stow... fajna opcja!
|
| | |
| | #180 |
| Dołączył: 08.02.2012 Skąd: PL
|
Witam Strasznie mnie drażni w Efortunie że jak postawię AKO, to przy niewejściu meczu na kuponie dostaję on status "przegrany" dopiero po rozegraniu wszystkich spotkań. Po prostu trzeba czekać na potwierdzenie przegranej do ukończenia wszystkich zdarzeń (nawet jak nie weszło pierwsze z dziesięciu) |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Zakłady przez internet-Zezwolenie MF | uzytkownik719 | Kącik Ogólnobukmacherski | 15 | 29-01-2012 16:14 |
| ja vs fortuna ^^ | wolnystrzelec | Kupony | 8 | 16-12-2009 18:17 |
| internet | Agent00typer | Komputery, Internet | 10 | 14-12-2008 21:43 |
| Internet | Sutek | Off Topic | 16 | 05-11-2007 20:07 |