Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Stacjonarni > Fortuna

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 24-01-2012, 13:19   #1

Reputacja: 13
FORTUNA - ZEZWOLENIE na Internet

FORTUNA zakłady bukmacherskie Sp. z o.o. z siedzibą w Cieszynie uzyskała w dniu 23.01.2012r. zezwolenie Ministra Finansów na urządzanie i prowadzenie działalności w zakresie zakładów wzajemnych przez sieć Internet.

http://www.mf.gov.pl/dokument.php?co...81774&typ=news
reward jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-01-2012, 14:31   #2

Jak udał mi się dowiedzieć w przeciągu mniej więcej tygodnia będzie już możliwa gra przez Internet na stronie Fortuny. Wszystkie transakcje będą przeprowadzane zgodnie z wymogami ustawy za pomocą konta bankowego.
stare 24-01-2012, 17:13   #3
Forum VIP

Reputacja: 533
Fortuna jako pierwszy bukmacher oferuje Ci legalne zakłady on-line! W dniu 24 stycznia 2012 roku uzyskaliśmy zezwolenie Ministra Finansów na prowadzenie zakładów w Internecie. Wyniki spotkań ulubionych drużyn, możesz obstawiać on – line już od jutra na stronie www.efortuna.pl.
Zarejestruj się, a następnie załóż konto przeznaczone do zakładów internetowych. Wymagane jest podanie danych zgodnych ze stanem rzeczywistym oraz weryfikacja pełnoletności. Możesz posiadać wyłącznie jedno konto on-line.

• zakładaj się bezpieczne i legalnie 24 godziny na dobę z dowolnego miejsca
  • darmowo doładuj Twoje konto za pomocą przelewu bankowego
  • wypłacaj wygrane za darmo bezpośrednio na Twoje konto bankowe
  • zawieraj zakłady natychmiast po doładowaniu konta
  • korzystaj z serwisu SMS informującego o wynikach oraz Twoich operacjach finansowych
  • poznaj bogatą ofertę zakładów na żywo – LIVE
  • uzyskaj bezpłatny i nieograniczony dostęp do unikalnej na rynku Oferty Special
Graj nie ruszając się z miejsca na www.efortuna.pl !
Doberman jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-01-2012, 17:38   #4

Reputacja: 353
Cytat:
Napisał reward ->

Jak udał mi się dowiedzieć w przeciągu mniej więcej tygodnia będzie już możliwa gra przez Internet na stronie Fortuny. Wszystkie transakcje będą przeprowadzane zgodnie z wymogami ustawy za pomocą konta bankowego.
Gdzie ci się tak udało dowiedzieć? bo na stronie Fortuny jest wyraźnie napisane że już od jutra można grać on-line. Wreszcie nastał ten piękny dzień , nie trzeba już zapier**ać do punktu żeby legalnie wysłać sobie kupon , genialnie też że będzie gra na live . Mam jeszcze jedno pytanko , chciałem sobie przed momentem uzupełnić te dane na stronie Fortuny , uzupełniłem miasto , kod pocztowy i wszystko to co było trzeba , wtedy wciskam "zmienić" i wyskakuje mi "wystąpił problem... uzupełnij narodowość" . Tylko gdzie to zmienić? zauważyłem że pod spodem w tabelce ''Dane niezmienne'' rzeczywiście nie mam wpisanego obywatelstwa , ale jak sama nazwa wskazuje nie da się tego uzupełnić !? .
E: dobra mam , wszystko było w zakładce "Pomoc''

Ostatnio edytowane przez DawidBarça ; 24-01-2012 o 17:50
DawidBarça jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-01-2012, 17:53   #5

Reputacja: 436
Głupie pytanie ale: czy będzie można wpłacać i wypłacać kase w punkcie czy tylko na konto? I jeżeli jest to legalna gra to chyba żadne Moneybookers nie będzie potrzebne?

Moje bety
danny1992 jest online   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-01-2012, 18:28   #6

Cytat:
Napisał DawidBarça ->

Gdzie ci się tak udało dowiedzieć? bo na stronie Fortuny jest wyraźnie napisane że już od jutra można grać on-line. Wreszcie nastał ten piękny dzień , nie trzeba już zapier**ać do punktu żeby legalnie wysłać sobie kupon , genialnie też że będzie gra na live . Mam jeszcze jedno pytanko , chciałem sobie przed momentem uzupełnić te dane na stronie Fortuny , uzupełniłem miasto , kod pocztowy i wszystko to co było trzeba , wtedy wciskam "zmienić" i wyskakuje mi "wystąpił problem... uzupełnij narodowość" . Tylko gdzie to zmienić? zauważyłem że pod spodem w tabelce ''Dane niezmienne'' rzeczywiście nie mam wpisanego obywatelstwa , ale jak sama nazwa wskazuje nie da się tego uzupełnić !? .
E: dobra mam , wszystko było w zakładce "Pomoc''
Dzisiaj po godz. napisałem tutaj temat, jak już wszystko było wiadomo... strona Fortuny może zostać trochę przebudowana... a skąd udał mi się dowiedzieć to powiem, że mam swoich informatorów Żart
stare 24-01-2012, 18:29   #7

Cytat:
Napisał danny1992 ->

Głupie pytanie ale: czy będzie można wpłacać i wypłacać kase w punkcie czy tylko na konto? I jeżeli jest to legalna gra to chyba żadne Moneybookers nie będzie potrzebne?
Oczywiście, że to wszystko jest w 100% legalnie i nie potrzeba żadnych Moneybookers, Nett... itp.
stare 24-01-2012, 18:39   #8

Reputacja: 49
Nie wiem jak to wygląda "od środka" więc zapytam czy może wiecie już jaka firma (pośrednik) obsługuje szybkie płatności w Fortunie?

Pomogło? Mile widziane słówko "dzięki" :)

POJEDYNEK: PROGRAM BUKMACHERSKI - CZŁOWIEK
Yar000 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-01-2012, 20:15   #9

Reputacja: 30
Doczekałem się! Dla mnie to fantastyczna wiadomość. Z racji wykonywanego zawodu nie mogę ryzykować nielegalnej gry u bukmacherów, nawet gdy ryzyko wynosi 0,0001%. A legalna gra przez neta to oszczędność bardzo ważnego dla mnie czasu. Super.

Ostatnio edytowane przez andre agassi ; 24-01-2012 o 20:37
andre agassi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-01-2012, 20:55   #10

Reputacja: 2
Cytat:
Napisał andre agassi ->

Doczekałem się! Dla mnie to fantastyczna wiadomość. Z racji wykonywanego zawodu nie mogę ryzykować nielegalnej gry u bukmacherów, nawet gdy ryzyko wynosi 0,0001%. A legalna gra przez neta to oszczędność bardzo ważnego dla mnie czasu. Super.

Super super!!!
Ciesze sie z Toba.
Teraz jak zarejestrujesz sie w Fortunie to beda wysylac wszystkie dane o Tobie do Urzedu Celnego. Gratuluje!!!
Urzad Celny dzieki temu bedzie mial liste osób, ktore na pewno graly wczesniej i kto wie czy nadal nie graj u bukow zagranicznych nielegalnie - krąg podejrzanych jest!

To tak jakby zalozyc stowarzyszenie złodziei samochodów a liste czlonkow wyslac na Policje - lista to krag podejrzanych.
Nic tylko trzepac jeleni.

Ciesze sie razem z Toba, ze teraz udostepnisz swoje dane dobrowolnie organom, ktore maja w tych trudnych czasach szukac frajerow i nakladac kary oraz konfiskowac kaske w wygranych nielegalnie.
BRAWO dla Ciebie i dla wszystkich co jarają się polskimi gównianymi bukami przez net.
alter.vultus jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-01-2012, 21:30   #11

Od jutra już można grać przez internet?
lewandowski171 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-01-2012, 21:45   #12

Reputacja: 30
Cytat:
Napisał alter.vultus ->

Super super!!!
Ciesze sie z Toba.
Teraz jak zarejestrujesz sie w Fortunie to beda wysylac wszystkie dane o Tobie do Urzedu Celnego. Gratuluje!!!
Urzad Celny dzieki temu bedzie mial liste osób, ktore na pewno graly wczesniej i kto wie czy nadal nie graj u bukow zagranicznych nielegalnie - krąg podejrzanych jest!

To tak jakby zalozyc stowarzyszenie złodziei samochodów a liste czlonkow wyslac na Policje - lista to krag podejrzanych.

Ciesze sie razem z Toba, ze teraz udostepnisz swoje dane dobrowolnie organom, ktore maja w tych trudnych czasach szukac frajerow i nakladac kary oraz konfiskowac kaske w wygranych nielegalnie.
BRAWO dla Ciebie i dla wszystkich co jarają się polskimi gównianymi bukami przez net.
Dobre, całkiem dobre. U mnie nic nie skonfiskują. Chyba napisałem wyraźnie. Ty się ciesz nielegalną grą u internetowych. Ja jako frajer pogram sobie u polskich. I wszyscy będą zadowoleni. Ty, ja, oni.
andre agassi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-01-2012, 22:30   #13

Reputacja: 353
Cytat:
Napisał alter.vultus ->

Super super!!!
Ciesze sie z Toba.

Jeśli chodzi o mnie to mi to wisi bo nigdy na swoim nazwisku u internetowych nie grałem , kilka lat temu jeszcze pełnoletni nie byłem i grałem sobie na koncie kumpla , potem zupełnie dałem sobie z tym spokój i przestałem łamać prawo. Moje nazwisko jest "czyste" i na luzaku moge sobie konto w Fortunie czy gdzie tylko chce założyć . Co do tego gówna to oby nie znalazło się w twoich majtkach jak skarbówka zacznie się troche bardziej tym interesować ( co może w każdej chwili nastąpić).
Cytat:
Od jutra już można grać przez internet?
Tak , oczywiście jeśli dotrzymają słowa. Osobiście jestem ciekaw jak będzie wyglądała gra live , na razie pewnie oferta będzie dosyć uboga , ale grunt że w ogóle będzie taka opcja

Ostatnio edytowane przez DawidBarça ; 24-01-2012 o 22:32
DawidBarça jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25-01-2012, 00:33   #14

Reputacja: 59
Cytat:
Napisał alter.vultus ->

Super super!!!
Ciesze sie z Toba.

Zgadzam się - po liczbie danych które chcą (Założyłem sobie tam konto na wygenerowanych komputerowo nr pesel i dowodu) , oraz tym że zgodnie z ustawą mają podawać do US co miesiąc co się będzie robić jestem pewien że żaden polski ziemniak nie uzyska ode mnie czegoś takiego. Już wolę anonimowo coś puścić w punkcie jak mnie najdzie na granie gdzieś poza Betfair...
wincent jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25-01-2012, 00:55   #15

Reputacja: 27
Doczekaliśmy się Wreszcie
Jestem bardzo zadowolony. Nadchodzi sesja, do punktu szkoda czasu iść a tak to z domu można zagrać
I też nie mam nic na sumieniu więc mogę podać tam moje dane, niech inwigilują pod kątem wcześniejszej nielegalnej gry , nic nie znajdą
Jose7 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25-01-2012, 00:56   #16

Witam serdecznie!

Mam w sprawie Fortuny on-line parę pytań, gdzie jak gdzie, ale na forum najlepszym na świecie liczę, że znajdę odpowiedzi na moje troski

Więc piszę:
- czy odbieranie wygranych jest tylko z konta bankowego? czy można również w punkcie?
- czy mogę grać na dane kogoś innego z rodziny i za niego odbierać wygrane za okazaniem dowodu osobistego tej osoby? (rozumiem, że banki mogą się czepiać, ale jak idę do swoich punktów, gdzie mnie każdy zna to chyba nie jest problem?
- czy wygrane automatycznie mi się na koncie pojawiają ( na koncie Fortuny) i mogę mnożyć ewentualne wygrane?
- i czy ewentualnie gra osoba X, a pieniądze chce odbierać osoba Y- jest to możliwie (tzn posiadacz konta i zarejestrowany- korzysta z konta innej osoby)

Pytam Was, bo nie mam konta i się zastanawiam nad danymi tam wpisanymi (można jeden raz- zaznaczali)

Z góry wielkie dziękuje I powodzenia w grach!
Pozdrawiam!
Śmigło jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25-01-2012, 00:57   #17

Cytat:
Napisał alter.vultus ->

[...]
Weź łaskawie pod uwagę, że andre agassi może np. pracować w Policji.

Rozumiem, że nie każdy na tym Forum pracuje zawodowo ale naprawdę są takie sytuacje w życiu ...

stare 25-01-2012, 02:04   #18

Cytat:
Napisał DawidBarça ->

[...] Tak , oczywiście jeśli dotrzymają słowa. [...]

Słowo się rzekło publicznie ...

http://gielda.wp.pl/kat,7511,title,F...l?ticaid=1dccb

stare 25-01-2012, 06:12   #19
Forum VIP

Reputacja: 533
Cytat:
Napisał Śmigło ->

Witam serdecznie!

Mam w sprawie Fortuny on-line parę pytań, gdzie jak gdzie, ale na forum najlepszym na świecie liczę, że znajdę odpowiedzi na moje troski

Więc piszę:
- czy odbieranie wygranych jest tylko z konta bankowego? czy można również w punkcie?
- czy mogę grać na dane kogoś innego z rodziny i za niego odbierać wygrane za okazaniem dowodu osobistego tej osoby? (rozumiem, że banki mogą się czepiać, ale jak idę do swoich punktów, gdzie mnie każdy zna to chyba nie jest problem?
- czy wygrane automatycznie mi się na koncie pojawiają ( na koncie Fortuny) i mogę mnożyć ewentualne wygrane?
- i czy ewentualnie gra osoba X, a pieniądze chce odbierać osoba Y- jest to możliwie (tzn posiadacz konta i zarejestrowany- korzysta z konta innej osoby)
Co do pierwszego to z tego co wiem to tak,
Ad 2. Kolego ty jestes jak te 3/4 dzieci założyć 5 kont a potem płakać że nie dają kasy wyraźnie jest napisane '' 1 Osoba = 1 konto online.'' załóż 5 i wtedy nie płacz że kasy nie odzyskasz.
Ad 3 To raczej logiczne.
Ad 4 Odbiera itd. jedna i ta sama osoba to nie piekarnia.....
Doberman jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25-01-2012, 10:01   #20

Jak długo trwa weryfikacja danych?
lewandowski171 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Stacjonarni > Fortuna > FORTUNA - ZEZWOLENIE na Internet

Odpowiedz

« Podarty kupon ;/ | - »