![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Oczekuje na aktywację Dołączył: 30.11.2011
| Jak obstawic hokej
Cześć. Czy możecie mi powiedzieć jak moge obstawić mecz hokej np. Carolina-Pittsburgh typ 2 ale tak ze Pittsburgh wygra ale ewentualnie z dogrywka lub jeszcze karnymi.To sie chyba nazywa ML? Tylko nie wiem jak mam to znalesć jak pójde do fortuny. I jeszcze takie pytanie jezeli obstawie ze pittsburgh wygra razem z dogrywka a wygra w regulaminowym czasie gry to kupon przepada czy takze wygralem? Dzieki za odpowiedzi |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 23.08.2008 Skąd: NYSA
Reputacja: 32 |
W Fortunie obstawiasz zakład na zwycięstwo to to samo co ML , oczywiście jak Pitsburgh wygra w normalnym czasie to też wygrasz , kurs na to zdarzenie w Fortunie wynosi 1,65 a numer zdarzenie 5300 typ 2 , powodzenia.
|
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 02.12.2007 Skąd: TG !
|
Kolego jak grasz w stacjonarnym Buku jakim jest Fortuna . Najlepiej weź sobie ofertę (w segregatorze oferta dzisiejsza) I szukasz Hokej i swoje wydarzenie ! Zawsze na dole masz rożne opcje i później Drużyna zwycięska (czyli to samo co ML) Mam nadzieje że pomogłem ! Pozdrawiam ;P
__________________ Следует также иметь возможность проиграть! |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Zeby wygrac, trzeba obstawic.. | Puli | Kupony | 0 | 25-11-2010 12:17 |
| gdzie można obstawic polska ekstralige hokeja ??? | roler | Dział dla Początkujących | 8 | 05-02-2010 20:56 |
| Na co obstawic. | xxx009 | Kupony | 7 | 27-12-2009 14:39 |
| Nie Moge Obstawic | _MaStErCoBrA_ | Bwin | 4 | 09-04-2009 17:03 |
| ile meczow moge obstawic - istnieje jakies minimum? | koeman66 | Bukmacherzy Stacjonarni | 1 | 06-01-2007 15:33 |