![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Forum VIP Dołączył: 30.11.2006 Skąd: Poland
Reputacja: 150 | Poważny błąd profesjonala, 100 % wygrana
Wczoraj w profesjonalu miał miejsce poważny błąd , otóż w parze Kod: 48 Schlierenzauer Gregor AUT 3 Ammann Simon SUI |
| | |
| | #2 |
| Forum VIP Dołączył: 05.07.2006
|
kurcze mnie to wkurza jak zrobi sie blad to juz nie mozna go cofnąć np na bukach netowych, w punkcie naziemnego tak samo czasem jak jest baba upierdliwa to nie poprawi jak zle napiszesz, a jak oni robia bledy to co? licza po 1.0 wszystko! ps. super sprawa na takich bledach zerowac |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 17.11.2005 Skąd: prawie Bydgoszcz :)
|
Co do błędów u ziemniaków to kiedyś postawiłem dużą kasę bo kurs był bardzo obiecujący i sobie pomyślałem że to musi być jakaś pomyłka buka... po fakcie okazało się że na tablicy gość z gospodarzem zostali zamienieni miejscami (na kupnie było oczywiście ok) |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 02.12.2009
|
Ostatnio jak tak analizuje sobie to co wypuszcza fortuna, to kilka razy udalo mi sie wychwycic 'bugi'. np mecz Eth.Pireus bojajze 1 lub 2 kolejki temu gral z druzyna z konca tabeli na wyjezdzie i na nich byl kurs 9,08-weszlo 0:1. na poczatku tygodnia olomoluc - trebic i na Trebic kursik 4,44-pojechali 3:1. co jakis zdarzaja im sie 'wpadki' ; )
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Mały błąd, ale czy poważny ? | adammtx | Sportingbet | 4 | 01-11-2009 16:35 |
| Nestor - typy z profesjonala. Proszę o komentarze | Nestor | Kupony | 3 | 21-12-2006 01:18 |