![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 20.06.2006
| Zaklad expert
Witam Mam pytanie dotyczące Zakladu Expert w Fortunie. na stronie internetowej fortuny tworze sobie wirtualny kupon ze wszystkimi meczami ligi(dajmy na to) niemieckiej. Po prawej stronie w e-kuponie pojawiaja sie mecze wraz z moimi typami, jednak przy kazdym z nich widnieje czerwony minus, ktory oznacza: "Ako min.9 " O co chodzi? Czy coś robie zle? P.s Ako po wyborze 10typow wyszlo mi w granicach 200... Pozdrawiam |
| | |
| | #2 |
| Moderator Dołączył: 06.06.2008 Skąd: Kraśnik
Reputacja: 346 |
nie wiem dlaczego takie coś ci wyskoczyło, ale w fortunie we wszystkich tego rodzaju zakładach jest limit do max 9 na jedno spotkanie, jeśli nie masz tam takiego kursu, i jesteś pewien że tam pisze min nie max to znaczyło by że to zwykły błąd na stronie
|
| | |
| | #3 | |
| Dołączył: 05.02.2008 Skąd: Kraków
Reputacja: 233 | Cytat:
Czasami maja ograniczenia w nizszych ligach 'ako min. 3' i trzeba minimum 3 spotkania na kuponie zagrac. Wyskoczylo Ci ako min. 9 bo zapewne w tej lidze jest 9 spotkan na kolejke a zeby zagrac zaklad typu ekpert trzeba wytypowac wszystkie mecze kolejki.
__________________ | |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Expert a mbank | hulio90 | Expekt | 2 | 25-03-2010 16:07 |
| --> Expert picks <-- | Kabuto | Kupony | 40 | 02-03-2009 19:14 |
| expert -wypłaty ? | FloXaL | Dział dla Początkujących | 2 | 09-03-2008 15:24 |