Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Stacjonarni > Fortuna

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 16-03-2010, 14:53   #1
Pub

Zaklad expert

Witam
Mam pytanie dotyczące Zakladu Expert w Fortunie. na stronie internetowej fortuny tworze sobie wirtualny kupon ze wszystkimi meczami ligi(dajmy na to) niemieckiej. Po prawej stronie w e-kuponie pojawiaja sie mecze wraz z moimi typami, jednak przy kazdym z nich widnieje czerwony minus, ktory oznacza: "Ako min.9 "
O co chodzi? Czy coś robie zle?

P.s Ako po wyborze 10typow wyszlo mi w granicach 200...
Pozdrawiam
Pub jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16-03-2010, 18:49   #2
Moderator

Reputacja: 346
nie wiem dlaczego takie coś ci wyskoczyło, ale w fortunie we wszystkich tego rodzaju zakładach jest limit do max 9 na jedno spotkanie, jeśli nie masz tam takiego kursu, i jesteś pewien że tam pisze min nie max to znaczyło by że to zwykły błąd na stronie
darius010 jest online   Odpowiedź z Cytatem
stare 17-03-2010, 02:22   #3

Reputacja: 233
Cytat:
Napisał Pub ->

Witam
Mam pytanie dotyczące Zakladu Expert w Fortunie. na stronie internetowej fortuny tworze sobie wirtualny kupon ze wszystkimi meczami ligi(dajmy na to) niemieckiej. Po prawej stronie w e-kuponie pojawiaja sie mecze wraz z moimi typami, jednak przy kazdym z nich widnieje czerwony minus, ktory oznacza: "Ako min.9 "
O co chodzi? Czy coś robie zle?

P.s Ako po wyborze 10typow wyszlo mi w granicach 200...
Pozdrawiam
U nich ako to ilosc meczy
Czasami maja ograniczenia w nizszych ligach 'ako min. 3' i trzeba minimum 3 spotkania na kuponie zagrac. Wyskoczylo Ci ako min. 9 bo zapewne w tej lidze jest 9 spotkan na kolejke a zeby zagrac zaklad typu ekpert trzeba wytypowac wszystkie mecze kolejki.
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Stacjonarni > Fortuna > Zaklad expert

Odpowiedz