![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Administrator Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Kiribati
Reputacja: 298 | Milenium - opinie
Wasze opinie na temat polskiego bukmachera Milenium.
|
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 02.08.2009
|
gram u niego juz bardzo długo i bardzo lubie tego buka bo często mają dużo wyższe kursy aniżeli w STS-acha czy Fortunie, a poza tym panuje tam mila atmosfera często leci muzyczka jest miło
|
| | |
| | #3 | |
| Dołączył: 05.12.2009
| Cytat:
| |
| | |
| | #4 | |
| Dołączył: 02.04.2007
Reputacja: 1 | Cytat:
Nie no w Milenium sam kiedyś grałem i naprawdę polecam! Zawsze kupon tworzyłem u nich na stronie później druk i do oddziału. Naprawdę solidna firma! | |
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 05.12.2009 Skąd: Biała Podlaska
Reputacja: 1 |
W milenium gram już od około pół roku i jestem bardzo zadowolony. Mają przyzwoite kursy oraz dobrą obsługę. Nie mam do nich żadnych zastrzeżeń. Oferta jest u nich równie bardzo rozwinięta.
|
| | |
| | #6 |
| Ban Dołączył: 28.10.2009 Skąd: Poznań
|
tylko te kupony jak rachunki z tesco |
| | |
| | #7 | |
| Dołączył: 05.12.2009 Skąd: Biała Podlaska
Reputacja: 1 | Cytat:
__________________ I wanna Fly Fajna analiza Przydatne lub ciekawe informacje Kliknij DZIĘKI !!!!! | |
| | |
| | #8 |
| Znawca Dołączył: 04.07.2009 Skąd: Lublin
Reputacja: 587 | Skoro jest okazja to i ja zabiorę głos w tej dyskusji. Ze swojej strony nie mam do tego buka żadnych zastrzeżeń. Nie będę powtarzał opinii poprzedników co do wysokich kursów ale wystarczy co jakiś czas odwiedzić ich stronkę i zerknąć na zestawienie porównawcze kursów Milenium i konkurencji. Jasne, że jest to takie działanie marketingowe nie oddające do końca prawdy, bo zdarzenia traktuje trochę wybiórczo, jednak działa to jak najbardziej na naszą podświadomość. Przynajmniej tak jest w moim przypadku Dla mnie najważniejsza jest niezwykle szeroka oferta żużlowa pozwalająca zagrać w odróżnieniu od konkurencji kilka handicapów na dany mecz. W dodatku wprowadzono tzw. „pojedynki wirtualne” co dla mnie jest swojego rodzaju ciekawostką. I w końcu 3 rodzaje handicapów na koszykarską Euroligę musi również budzić szacunek. Jednym słowem wielki |
| | |
| | #9 |
| Dołączył: 03.06.2010 Skąd: Poznań
|
żałuję że dopiero teraz zaczełem grać u naziemnego buka, jestem mile zaskoczony, po prostu nie zdawałem sobie sprawy z tego, że mogą mieć tak dużo ciekawych zakładów a już kompletnie zdziwiło mnie to że można łączyć zakłady z jednego meczu |
| | |
| | #10 | |
| Dołączył: 20.02.2010
Reputacja: 13 | ??? Cytat:
| |
| | |
| | #11 |
| Dołączył: 23.08.2008 Skąd: NYSA
Reputacja: 32 |
Można łączyć typy z jednego meczu ale tylko w przypadku piłkarskich hitów które firma oznacza jako "Twój mecz" jest na to osobna oferta tak właśnie oznaczona trzeba wtedy dać co najmniej trzy zdarzenia z tego meczu np. typ na rozstrzygnięcie w meczu , sumę kartek ilość rzutów rożnych ilość spalonych itp.jest kilka ograniczeń czyli zakładów których nie można łączyć ale zazwyczaj chodzi o to ze nie można dać na jednym kuponie ilość rogów w całym meczu i w pierwszej połowie itp. Naprawdopodobniej w najbliższym czasie można się spodziewać typów na "Twój mecz" we wtorek na mecz Barcelona-Arsenal |
| | |
| | #12 |
| Dołączył: 14.07.2011
Reputacja: 6 |
By w punkcie odczytać e kupon, wystarczy podać numer z 8 cyfr?
|
| | |
| | #13 |
| ModTeam Dołączył: 13.06.2006 Skąd: una paloma blanca
Reputacja: 950 |
tak.
| | #14 |
| Dołączył: 16.09.2006
Reputacja: 7 | U mnie, niedawno otwarto punkt milennium-jest jednak jeden minus.Mimo ze do niego mam najbliżej,mianowicie wyniki są dostepne dopiero na drugi dzień,czyli obstawiam rano tenis wejdzie , to na wygrana musze poczekać |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Milenium - informacje o firmie | Lucas | Milenium | 0 | 25-11-2009 00:00 |
| Shift w milenium | sowa_12 | Milenium | 3 | 26-01-2009 10:36 |
| Lotto w Milenium | snajper2008 | Milenium | 5 | 12-02-2008 22:33 |
| Co to oznacza w milenium.?? | magik1217 | Dział dla Początkujących | 1 | 12-10-2007 19:11 |
| Punkt Milenium w Szamotułach | giaurka | Milenium | 1 | 22-07-2006 22:14 |