![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 29.10.2009
| Zakłady przez internet ;]
Siema, obstawiam w Milenium od dawna, ale to co dziś usłyszałem to mnie aż zatkało. Obstawiając dziś kuponik, dowiedziałem się że od początku września lub października będzie można wpłacać pieniądze na twz. konto w punkcie i będzie można obstawiać przez internet... Czy to jest prawda ? Można o jakieś dokładne info ?
|
| | |
| | #2 |
| Moderator Dołączył: 06.06.2008 Skąd: Kraśnik
Reputacja: 346 |
Pewnie wzorem Toto-Mix , jeśli twoje źródło było wiarygodne to pewnie Milenium będzie drugim bukmacherem oferującym tego rodzaju zakłady w Polsce/ oczywiście podatek nadal będzie
__________________ |
| | |
| | #3 | |
| Dołączył: 05.07.2009 Skąd: Warszawa
Reputacja: 21 | Cytat:
| |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 29.10.2009
|
W punktcie [Lubartów] tłumaczyła mi pracownica |
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 22.08.2010 Skąd: Warszawa
|
Tak sobie czytam wypowiedzi na tym forum, że aż skusiło mnie się Was zapytać. Po co gracie w bukmacherach stacjonarnych? Można przegrywać, wygrywać, ale tu oddajecie w prezencie 10 procent podatku. To bez sensu. Nie lepiej przerzucić się na stawianie w internecie?
|
| | |
| | #6 | |
| Dołączył: 12.05.2010
| Cytat:
Czemu bo nie bardzo mi sie widzi czekanie na przelewy.. Wole Fizyczny dowód mieć .. A tak za mniejsze stawki powiedzmy do 100 paru zł gram w necie
__________________ Opinia: Żeby zepsuć system Linux trzeba nad tym popracować; żeby zepsuć system Windows wystarczy popracować na nim, pisze Scott Granneman z SecurityFocus | |
| | |
| | #7 | ||
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 | Cytat:
Cytat:
Korzystając w portfela internetowego Moneybookers masz pieniądze u niektórych buków w 2-3 godziny. Nie mówię o rekordach czyli 2-10 minut. Mając kartę Moneybookers możesz iść spokojnie na zakupy, jechać na stację benzynową i płacić nią. Prosty przykład. godzina 20:20 dziś. Masz ochotę zagrać jakiś mecz. Naziemne punkty zamknięte. Wpłacasz w czasie rzeczywistym środki do buka przez Moneybookers. Po chwili grasz zakład. Wygrywasz. Jeszcze przed północą masz rozliczony kupon i kasę u buka. Zlecasz wypłatę na MB, kasa pojawia się ok. 2:00-3:00. W tym momencie możesz już iść na zakupy i płacić kartą MB (bez opłat) albo wypłacić pieniądze w dowolnym bankomacie. Do rana zanim otworzą punkt naziemny to Ty już zarobiłeś i z przyjemnością wydałeś kasę. Czasy gdy czekało się na kasę po tydzień, dwa powoli odchodzą. Tak długo trzeba czekać u marnych firm.
__________________ | ||
| | |
| | #8 | |
| Dołączył: 15.04.2010 Skąd: Białystok
| Cytat:
__________________ ,,Tylko jedno się nie zmienia, od lat nie wzrusza, Wszyscy kochają kwit jakby to był brat Jezusa." | |
| | |
| | #9 |
| Dołączył: 22.08.2010 Skąd: Warszawa
|
Zrozumiem jeszcze tych co są niepełnoletni, albo nie mają internetu. Inne argumenty mnie nie przekonują i kompletnie tego nie rozumiem. To tak jak mój dziadek boi się używać karty płatniczej.
|
| | |
| | #10 | ||
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 | Cytat:
Cytat:
Ale reasumując jest więcej minusów niż plusów.
__________________ | ||
| | |
| | #11 |
| Dołączył: 02.04.2007 Skąd: Rzeszów
Reputacja: 52 | Pinnacle wypłaca do 10 minut max PaddyPower w około godzinę Nawet mało popularny Redbet, wypłaca w ciągu minuty, a jak nie będzie kasy do LiveChat i Ci robią wypłatę bez żadnego zajęknięcia. Czasem idę do ziemniaka, ale po co skoro można zagrać w necie, gdzie nikt nie zapyta mnie o nic, nie będzie patrzył co gram, za ile gram, pytał o dowód i gdzie będę miał lepszy kurs niż w ziemniaku do tego bez podatku |
| | |
| | #12 | |
| Dołączył: 19.11.2009 Skąd: Gdańsk
Reputacja: 42 | Cytat:
__________________ Nie lubię populistów i bajkopisarzy | |
| | |
| | #13 |
| Dołączył: 18.02.2010 Skąd: Stutthof,Danzig
Reputacja: 26 |
Interwetten ostatnio wypłacił mi w ok 5 minut, zdziwiłem się trochę bo często czekałem i po 2 dni, nigdy długo nie czekałem na wypłatę z Ladbrokes, Betclic, Bet365. U kilku buków czekam i po parę dni, a nawet tydzień, ale jakoś mi to szczególnie nie przeszkadza.
__________________ Valuebets by Adirave ------------------------- I’ve given you, I’ve given you everything!!! |
| | |
| | #14 | |
| ModTeam Dołączył: 13.06.2006 Skąd: una paloma blanca
Reputacja: 950 | Cytat:
czasem w naziemnych jest lepsza oferta oraz można nie mieć dostępu do neta przypadkiem
| | #15 |
| Dołączył: 24.04.2010 Skąd: Świebodzin-Miasto Jezusa
Reputacja: 34 |
Chłopaki, a jaka jest kwota minimalna? I czy reszta jest taka sama jak w Toto-Mixie? A więc wygraną odbiera się w punkcie itp? |
| | |
| | #16 |
| Dołączył: 11.03.2011 Skąd: Poznań
|
Czy ktoś wie co będzie z tym obstawianiem przez Internet w zakładach Milenium? Na stronie zauważyłem,tylko taką informację,że Milenium złożyło do MF wniosek(14 lipca).
|
| | |
| | #17 |
| Dołączył: 31.03.2008
Reputacja: 16 |
Od dzisiaj można wejść na nowa stronę testową i widać że jest coś na rzeczy z zakładami przez neta w najbliższym czasie... Coś się dzieję robią zmiany mam nadzieję na lepsze |
| | |
| | #18 |
| Dołączył: 08.03.2010
Reputacja: 4 |
Mnie trochę dziwi, że to wszystko tak długo trwa. No ale myślę, że do końca stycznia 2012 roku będzie możliwość już gry przez internet w milenium czy StS. W sumie to chyba jedyna dobra zmiana jaka przyniosła ta ustawa. |
| | |
| | #19 |
| Dołączył: 23.05.2011 Skąd: Biała Podlaska
Reputacja: 3 |
wiadomo od kiedy to rusza
|
| | |
| | #20 |
| Dołączył: 10.12.2011
Reputacja: 2 |
podobno od stycznia. Na pewno skorzystam z obstawiania przez internet w sts czy Fortunie. W Sts dziś puściłem kupon i nawet po odjęciu podatku podatku wygrana jest wyższa niż w Bet-at-home. Mam nadzieję, że już na początku roku będzie można typować przez internet |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| gra przez internet, problem :) | Royern | Kącik Ogólnobukmacherski | 29 | 19-11-2010 17:30 |
| Przelew przez internet | Delo_CK | Konta Elektroniczne | 2 | 06-03-2009 19:03 |
| FIFA 08 przez internet. | DJ Kriss | Off Topic | 20 | 08-01-2009 23:00 |
| przez internet.. | .:PAULO:. | Dział dla Początkujących | 4 | 30-10-2007 19:50 |
| zarabianie przez internet !!! | jakubek008 | Off Topic | 5 | 15-09-2007 11:15 |