![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Administrator Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Kiribati
Reputacja: 298 | Tipsport - opinie
Wasze opinie na temat bukmachera Tipsport.
|
| | |
| | #2 |
| Forum VIP Dołączył: 10.11.2005
Reputacja: 533 | Gdy grywałem sporo , Bardzo dużo korzystałem właśnie z Tipsportu ze względu na dużą liczbę promocyjnych kursów , dlatego polecam graczom grającym w ziemniakach aby częściej odwiedzali punkt i sprawdzali czasami ich Super typ na którym idzie nawet dużo większe kursy wyciągnąć niż w internecie.
|
| | |
| | #3 | |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 | Cytat:
Nie mam pojęcia o ziemniakach a już całkowicie o Tipsporcie. Kursy były lepsze od tych netowych? Domyślam się, że marżę obniżają na poszczególne mecze. Ale aż tak, że mimo potrącenia podatku bardziej opłacało się grać w Tipsporcie niż w necie?
__________________ | |
| | |
| | #4 |
Reputacja: 533 |
Niestety w żadnym bukmacherze naziemnym nie znajdziesz bardziej opłacalnego od grania w internecie od którego nie odtrącasz podatku i jest to nie legalne na swój sposób , także każdy sobie może wybrać czy woli grać legalnie z podatkiem czy bez , każdego indywidualna sprawa. Napisałem tylko że warto obserwować kursy dla tych którzy wybierają pomiędzy bukmacherami naziemnymi czyli STS , Fortuna itd. a nie internetowych. Pozdrawiam , W razie dalszych pytań zapraszam na PW Vaderku |
| | |
| | #5 | ||
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 | Cytat:
Cytat:
__________________ | ||
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 30.08.2010 Skąd: Częstochowa
Reputacja: 158 |
Właśnie odebrałem od firmy emaila "na telefonie" i qwa nie wierzę widzę wszystkie adresy email klientów do których zostało to wysłane niektóre to np AdamKowalczyk@cośtam - Fałszywe imię i nazwisko podałem === szlak mnie trafił a gdzie ochrona danych osobowych Podpisując dokumenty przeczytałem regulamin i pisze że firma zobowiązuje się do ochrony moich danych osobowych a tu w tak durny sposób wyciekły adresy Email !!
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Dołączył: 16.09.2006
Reputacja: 7 | też to dowstałem lista e-maili ale to nie wyciek danych osobowych bo adresów tych ludzi nie znasz itepe-jednak chciałbym napisac cos innego tez wczoraj zagrałem kupon ako kilkadziesiat w tipsport obstawiałem samych gospodarzy tylko jest jedno ale jeden mecz dałem na gospodarzy z hc a okazało sie ze ze ci wskazani jako gospodarze to goscie i nie ma zwrotu a ewidentny błąd buka kazali pisac reklamacje ale nie wiem czy bede sie fatygowqał za kilkadziesiat złoty Wysłac im kupon mam pocztą a potem zwalą ze poczta zagubiła przesyłkę |
| | |
| | #8 |
| Dołączył: 24.10.2009
Reputacja: 38 |
Zawsze możesz wysłać poleconym..
|
| | |
| | #9 |
| Dołączył: 16.09.2006
Reputacja: 7 |
moge fakt,jednak juz pisałem z ich suportem i twioerdza ze wszystko jest w porzadku poniewaz druzyna ktora jest jako gospodarz mimo ze w protokole meczowym to goscie figuruja jako gospodarz .Inne buki tak maja tylko oni inaczej nie wiem czy warto i czy to cos da
|
| | |
| | #10 |
Siema, Napisz do mnie na Pw pomogę ci załatwić sprawę szybko i bezboleśnie. |
| | |
| | #11 |
| ModTeam Dołączył: 13.06.2006 Skąd: una paloma blanca
Reputacja: 950 |
grał ktoś grubiej u nich (powyżej 200zł)? jak sytuacja z wypłatą (parę stówek do 2tys)? denerwuje mnie że większość lokali jest w barach, jestem autem a człowiek by się napił
| | #12 |
| Dołączył: 30.08.2010 Skąd: Częstochowa
Reputacja: 158 |
max za ile grałem to 400zł jakiegoś dubla . oraz bez problemu i od ręki wypłacili trochę ponad 800zł , ale innym razem kazali czekać do kolejnego dnia z wypłatą coś koło 260zł
__________________ |
| | |
| | #13 |
Ja tam pare razy grywałem za większe stawki, Ted będziesz miał problemy numer telefonu znasz załatwimy |
| | |
| | #14 |
| Dołączył: 29.04.2011
|
Bardzo polecam Tip-a, mają jedne z najlepszych ofert co do kursów |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Newsletter Tipsport | Doberman | Tipsport | 1 | 09-01-2010 08:49 |
| Tipsport - informacje o firmie | Lucas | Tipsport | 0 | 25-11-2009 00:20 |