![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 715 | Tipsport - stary zbiorczy temat Tipsport O firmie Fima Mega-Typ powstała na bazie doświadczonego zespołu specjalistów, ludzi legitymujących się najdłuższym doświadczeniem na polskim rynku bukmacherskim. Działamy w oparciu o zezwolenie Ministerstwa Finansów RP wydanego w dniu 8.11.2005. Planujemy w krótkim czasie zbudować, obejmującą cały kraj, sieć punktów przyjmowania zakładów. Wychodząc naprzeciw graczom chcąc wprowadzić nową, nowoczesną formę przyjmowania zakładów postanowiliśmy połączyć się z największą naziemną firmą bukmacherską na świecie TIPSPORT a.s. Praga Republika Czeska. Otrzymaliśmy zgodę z Ministerstwa Finansów na zmianę struktury udziałów i 3 marca 2006 nastąpiła fuzja Mega-Typ Spółka z o.o. w Ustroniu z TIPSPORT a.s. PRAGA Republika Czeska. Mega-Typ sp. z o.o. zmieniła nazwę na TIPSPORT PL sp. z o.o. Mamy nadzieję, że w naszych punktach, w miłej i przyjaznej atmosferze, będziecie Państwo mogli realizować naszą wspólną pasję. W tym temacie wpisujemy wszystkie wasze opinie na temat Tipsportu oraz pytania. Wszystkie posty niezwiązane z tym bukmacherem będą kasowane!
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| |
| | #2 |
| Forum VIP Dołączył: 25.02.2006 Skąd: Dubai
Reputacja: 150 |
Niezły bukmacher Pamietam jak pierwszy raz zobaczylem tego buka.... miłe wrażenie robi , ładny lokal, gdzie mozna sobie obejrzec mecze, zagrac w bilarda i wypić Pierwszy kupon tam i odrazu wygrana i kurs 13,67 trafiony Miło wspominam tego buka i moim zdaniem jest dość dobry |
| |
| | #3 |
| Dołączył: 18.07.2006 Skąd: Przasnysz
|
Mieszkam w małym mieście ~20k mieszkańców i do listopada nie mieliśmy naziemnego buka. Wszystko zmieniło się jednak w połowie tego miesiąca. Pojawił się Tip-Sport |
| |
| | #4 |
| Forum VIP Dołączył: 10.11.2005
Reputacja: 533 |
Najcześciej ten Bukmacher znajduje się pobliskich Barach co jest minusem bo nie wszyscy tam idą bo niektórzy nie lubią Barów czy też tamtejszych ludzi więc poprostu wolą iść gdzie indziej ale musze przyznać najwyższe kursy zawsze tam są |
| |
| | #5 |
| Dołączył: 10.05.2007 Skąd: Legionowo
Reputacja: 82 |
Jak byłem na wakacjach to grałem kilka razy u tego buka i mam o nim bardzo dobre zdanie.Szczególnie podobał mi się lokal i wysokie kursy
__________________ Najlepszy mój kupon- Ako 362;D http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...cffa3cd23.html Pomogłem -> naciśnij "dzięki" ;) |
| |
| | #6 |
| Dołączył: 06.01.2007
Reputacja: 1 |
Bukmacher ma bardzo dobre polozenie blisko centrum miast(przynajmniej u mnie i w okolicy),kursy wysokie,obsluga mila no i bar |
| |
| | #7 |
| Dołączył: 25.07.2007
|
Nowy Tipsport powstal w Bydgoszczy(Fordon).Mozna tam obstawiac do godz 21! wypić piwo i poogladac mecze nz zywo(Grand Prix itp).
|
| |
| | #8 |
| Dołączył: 05.07.2007 Skąd: Santiago Bernabeu
|
Fajny bukmacher nawet kurs dobre oferta tez niczego sobie . |
| |
| | #9 |
| Dołączył: 29.07.2007
|
Mieszkam w bbydgoszczy i spoksikbukmacher czesto u niego bywam
|
| |
| | #10 |
| Dołączył: 11.03.2006 Skąd: Zielona Góra
|
Bardzo fajny bukmacher, nigdy nie było żadnych problemów, kursy wysokie, fajna oferta. Polecam.
|
| |
| | #11 |
| Dołączył: 11.09.2006
Reputacja: 10 |
Jak wszedłem na ich ofertę na stronie to aż się zdziwiłem tak wysokimi kursami Niech w moim mieście otworzą ich punkt, wygląda na fajnego buka |
| |
| | #12 |
| Dołączył: 17.08.2007 Skąd: Ludowy
|
Oni mają chyba największe kursy wśród bukmacherów tzw. stacjonarnych. Do nich mam u siebie najbliżej i faktycznie też można wypić piwo i poogladać mecze. Inna sprawa że niezbyt bogata oferta (nie ma możliwości np dokładnego wyniku, tylko w niektórych meczach 0-0 w typie 1-szy gol) ale mimo wszystko POLECAM!
|
| |
| | #13 |
| Dołączył: 23.08.2007 Skąd: Stronie Śląskie
|
Mam takie pytanie odnośnie tipsporta. Jak sie obstawia Formułe 1 to sa takie oznaczenia GP Turcji-k.kl. GP Turcji-kw.zw. To drugie to pewnie kto zwycięzy w kwalifikacjach. Ale to jest juz dostępne na piątkowe treningi a w sobote kiedy sa kwalifikacje nie ma możliwości obstawić kto zwycięży. Może mi ktoś to wyjaśnić?? z góry thx |
| |
| | #14 |
| Forum VIP Dołączył: 15.07.2007
Reputacja: 202 |
Kursy bardzo kuszą, ale nawet jak otworzą tego buka u mnie w mieście to i tak zostane wierny toto-mixowi... tu zacząłem i tu skończe 8)
|
| |
| | #15 | |
| Cytat:
| |
| |
| | #16 |
| Dołączył: 08.01.2009 Skąd: Żory
Reputacja: 4 |
Też tutaj grywam czasami, tylko trzeba przyznać uboga oferta, bardzo dobry pomysł z tymi lokalami
__________________ Weidenfeller: Schmelzer, Hummels, Subotic, Piszczek, Bender, Kehl, Błaszczykowski, Kagawa, Götze, Lewandowski. |
| |
| | #17 |
| Dołączył: 03.11.2008
|
bardzo profesjonalny buk a ta ich strona |
| |
| | #18 |
| http://www.tipsport.pl/index.php?pag...=PILKA%20NOZNA Luknijcie np. na handicap 02 na Niemcy. Pomyłka, czy mi się zdaje ;D ? |
| |
| | #19 | |
| Dołączył: 05.02.2008 Skąd: Kraków
Reputacja: 233 | Cytat:
| |
| |
| | #20 |
| Dołączył: 27.01.2008 Skąd: Warszawa
Reputacja: 2 |
hmm troche przejrzalem stronke i w ogole mysle ze nie dorownuje fortunie... pod zadnym wzgledem oferta tragiczna a poruszanie sie po stronie jeszcze gorsze. i az 3 punkty w warszawie. a chcialem zagrac w nowym buku
__________________ Ja pierrrrr |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| BetClick - stary temat zbiorczy | mistrzunio | Betclic | 309 | 27-04-2010 12:11 |
| Fortuna - stary zbiorczy temat | Hubert_23 | Fortuna | 291 | 27-11-2009 12:51 |
| Betako - stary zbiorczy temat | Marcin-Odra | Betako | 6 | 29-10-2009 15:08 |
| Betfair - stary temat zbiorczy | rycerzx | Betfair | 215 | 21-08-2008 20:46 |
| Stary temat zbiorczy- Bet365 | filip_r2 | Bet365 | 439 | 11-08-2008 01:29 |