![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 02.03.2010
| Nowa Strona betako.pl już dostępna
Drodzy klienci! Przed wami nowa odsłona strony betako.pl ! Na razie w wersji Beta na bieżąco poprawiana, jednak już niedługo coś na co wszyscy czekają. Serdecznie zapraszamy! Ostatnio edytowane przez whitestripes ; 28-04-2010 o 11:01 |
| | |
| | #2 | |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 | Cytat:
Mam nadzieję, że nie jesteś. Bo jak jesteś to nie świadczy najlepiej to o firmie... Podstaw polskiej ortografii trzeba znać
__________________ | |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 20.02.2010
Reputacja: 13 | Hm...
Strona jest ładniejsza to fakt, ale co z tego jak oferta firmy Betako tak jak była słaba tak pozostała, gdzie typy na ilość goli, wynik do przerwy itp. itd. Betako.pl musi zmienić ofertę, mocno rozszerzyć. Jeśli tego nie zrobi to według mnie w perspektywie kilku lat stanie się "marginalnym" bukmacherem na polskiej scenie zakładów bukmacherskich. |
| | |
| | #4 | |
| Cytat:
pozdrawiam | |
| | |
| | #5 | |
| Cytat:
pozdrawiam. | |
| | |
| | #6 | ||
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 | Cytat:
Cytat:
Pracujemy? To dla kogo pracujesz? Błąd poprzez brak kliknięcia/pominięcie jednej litery jest niczym w porównaniu z oczywistym błędem ortograficznym. Przyjmuje się, że: Ty, Ciebie to zwroty grzecznościowe. Piszemy z wielkiej litery... Pozdrawiam
__________________ | ||
| | |
| | #7 |
| Dołączył: 26.03.2010 Skąd: Kraków
|
Ale Ty się Vader czepiasz jak rzep psiego ogona, a nowa strona BETAKO rzeczywiście o wiele ładniej teraz wygląda i jest o wiele bardziej funkcjonalna i przejrzysta w porównaniu z tym co było wcześniej. Gratki dla Was za to.
Ostatnio edytowane przez eurokozak ; 28-04-2010 o 12:49 |
| | |
| | #8 | |
| Cytat:
nie jestem oficjalnym przedstawicielem Betako, jak również nie pracuje w Betako. Biorę udział w kilku nowych projektach i o efektach niektórych pozwoliłem sobie poinformować na forum. Rozwój tematu Betako jak i nowych ofert tej firmy może tylko wyjść wszystkim na dobre, więc rozumiem że Ty się również o to troszczysz wytykając mi moją ortografię. pozdrawiam | |
| | |
|
| |