![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 09.11.2005 Skąd: z Polski :P
Reputacja: 8 | BANK... Jaki wybrać? Pytania, sugestie
W jakich bankach macie konta ?? PS. Bo np. moja mama ma konto w PKO i co miesiąc musi przelewać tam pensję, a ja potrzebuję takiego banku, żeby nie trzeba było wpłacać kiedy oni chcą, tylko wtedy kiedy ja chcę !! Pomocy... PS2. Ile takie konto w banku się zakłada ?? |
| | |
| | #2 |
| Forum VIP Dołączył: 03.05.2005 Skąd: Piekary Śl.
Reputacja: 199 |
ING |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 27.02.2006
Reputacja: 1 |
Ja mam w bzwbk, wpłacam kiedy i ile chce, tylko że ja mam konto które jest darmowe do 30 roku życia i jedyne co musze to chyba trzy razy na trzy miesiące coś kartą kupić (baton w sklepie i załatwione |
| | |
| | #4 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 715 |
Polecam Ci konto elektroniczne Inteligo. Inteligo wchodzi w skład PKO BP, ale cennik jest całkiem inny. Przelewy wewnątrz banku masz za darmo, poza bank 0,99zł. Jeżeli masz na koncie minimum 100zł nie pobierają Ci prowizji za prowadzenie konta. Co miesiąc płacisz jedynie 1zł za kartę płatniczą Visa Electron i ewentualnie za jakieś usługi, które sobie zamówisz np. funkcja sms, bardzo dobra, jeżeli wybierasz pieniądze z konta to od razu Ci sms przyjdzie na komórkę potwierdzający wypłatę, a jeżeli ktoś Ci wpłaci pieniądze np. z Bah, dostaniesz powiadomienie na komórkę. Z pozostałych zalet to ogromna baza bankomatów, w których możesz wybierać kasę o każdej porze dnia. Także oprocentowanie jest bardzo dobre. Naprawdę polecam. Założenie konta trwa około 2 tygodni. Możesz również wybrać konto elektroniczne w mBanku. Tam są jeszcze niższe ceny. Zero złoty wewnątrz banku przelewy, natomiast poza bank tylko 50 groszy. Ale mało bankomatów. Prowadzenie tego konta jest całkowicie za darmo Jeżeli chcesz założyć konto, musisz wziąć pod uwagę, do którego banku masz blisko. Ponieważ dyskonford sobie zrobisz, jeżeli założysz konto w banku, który jest w bardzo dalekiej odległości od twojego miejsca zamieszkania...
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| | |
| | #5 |
Nie piszcie mi na PM pytania, tylko na forum, gdyż to bardzo ciekawy temat i każdy na pewno chce o tym jak najwięcej wiedzieć. Czy trzeba być pełnoletnim by mieć konto bankowe? Nie. W większości banków dolnia granica to 13 rok życia. Tak jest m.in w MultiBanku, Inteligo czy mBanku
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| | |
| | #6 |
Reputacja: 8 |
Nie no to konto w INTELIGO jest bardzo interesującym pomysłem PS. wielkię dzienx Marcinie za pomoc... ( masz u mnie browara ) :P |
| | |
| | #7 |
| Moderator Dołączył: 14.11.2005 Skąd: Wrocław
Reputacja: 683 |
Ja akurat chce zmienic bank i mi ludzie polecaja INTELIGO, tutaj widze bardzo zachęcającą ofertę Dzięki za info i POZDR
__________________ Strefa Zamknięta, -> wyślij do mnie PW, by uzyskać więcej informacji. VIP typy - zgłoś swoją kandydaturę na koniec danego miesiąca pisząc do mnie PW. Fajna analiza ![]() ![]() |
| | |
| | #8 |
Jeszcze dodam, iż w Inteligo naprawdę super szybko odbywają się przelewy. Ja w poniedziałek (26.06, rano) zleciłem wypłatę z konta na BAW i Bah piniążków, a dziś (28.06 godz. 17:00) z obu buków kasa napłyneła. Jak wpłacam kasę na konto w PKO to transkacja trwa ok. 6-8 godzin. Jedynym minusem dla niektórych może być, iż trzeba mieć minimum 100zł na koncie, w innym przypadku odtrącają 5zł co miesiąc. A w mBanku można mieć 0zł na koncie i są troszkę niższe ceny przelewów...
| | |
| | #9 |
Reputacja: 8 |
Ej mam jeszcze jedno pytanie, no więc : Jeżeli chcę wpłacić kartą kredytową kase na BAW przypuśćmi 100 zł to odtrącają mi 2 % z tego , czyli w tym przypadku 2 złote tylko... Czy 2% ale w Euro czyli na nasze złotówki coś koło 10 zł ?? |
| | |
| | #10 | |
Reputacja: 715 | Cytat:
Jeżeli wpłacisz na konto w BAW 100zł, to z konta bankowego potrącą Ci 102zł i ani grosza więcej.
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com | |
| | |
| | #11 | |
| Dołączył: 22.06.2006 Skąd: Polska
Reputacja: 10 | Cytat:
| |
| | |
| | #12 | ||
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com | ||
| | |
| | #13 | |
| Dołączył: 08.07.2006
| Re: BANK... Jaki wybrać? Pytania, sugestie... Cytat:
| |
| | |
| | #14 |
Reputacja: 10 |
a czy jest możliwość wejść online do banku i śledzenie wpłat? i ile biorą prowizji za wybieranie kasy z bankomatów PKO, aha a Sezam MAX ma to ktoś?
|
| | |
| | #15 | |
Sezam MAX- nie mam
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com | |
| | |
| | #16 |
Reputacja: 10 |
dzięki a nie wiesz ile biorą kasy z MBANKU jak wybierasz pieniądze z bankomatów PKO?
|
| | |
| | #17 |
| Moderator Dołączył: 16.06.2006
Reputacja: 375 |
Mam pytanie czy w tym banku trzeba wpłacać jakieś minimum miesięczne ? I jaki jest koszt założenia konta i jego prowadzenia
__________________ Nie śmieć w działach! Dział tematyczny to nie czat. Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: ![]() ![]() Zapraszam na bloga www.betventure.blogspot.com Moje typy >>> http://twitter.com/_Jacques lub tutaj |
| | |
| | #18 | ||
Cytat:
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com | ||
| | |
| | #19 | |
| Forum VIP Dołączył: 17.05.2005 Skąd: Radomia
Reputacja: 153 | Cytat:
Zgadza sie mbank jest bezplaty nie pobiera zadnych oplat stałych podobie jest z inteligo ale tylko wprzypadku jak osiadamy wkeksza kwote niz 100zł to wtedy niepobierane sa zadne oplaty | |
| | |
| | #20 |
| Dołączył: 02.07.2006
Reputacja: 3 |
Ej a jak to to jest z tym saldem w Inteligo??Bo wy piszecie ze aby bank nie pobierał tych 5 zł musicie miec conajmniej 100zł na koncie a to czasem nie jest tak ze to musi byc tak ze co miesiac 100zł musi wplynac lub wyplynąc z konta abny nie placic tej prowizji??Kolejne pytanie czy takiekonto w Inteligo mozna usunąc??Tzn kiedy nie bede mial juz zadnych pieniedzy, skacze z bukmacherstwem;(:P) to moge zamknąc konto??
|
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Jaki sport wybrać? | naturehoof | Dział dla Początkujących | 15 | 15-05-2010 19:37 |
| Jaki telefon wybrać ?? | shadowangel | Off Topic | 26 | 09-12-2008 23:43 |
| Pytania/propozycje/niezgodności/sugestie | Marcin-Odra | Betsson League | 607 | 13-06-2007 12:12 |
| Pytania/propozycje/niezgodności/sugestie | Doberman | Traf Kurs | 58 | 12-06-2007 15:53 |
| Pytania, problemy, sugestie... | Marcin-Odra | Typer Ski Jumping & Biathlon | 179 | 26-03-2007 07:24 |