Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Płatności Online > Konta Elektroniczne

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 01-08-2006, 17:19   #1

mybet.com

Witam. Chicałem wypłacić od tego buka troche euor na konot w mbanku. ale odtrzymałem taką odpwiedzieć
Cytat:
We regret to inform you that we had to cancel your payout request again. The payout charges for a bank transfer to Poland as non-euro country would exceed the balance on your betting account. Kind regards,
Mam konto w MB i e-gold(kilka dni dopiero). Moge na nie wypłacić?? jaki mam numer konta w tych bakach jak tak(jak sprawdzić). Czy jest jakis inny sposób na wypłate np. kantor (wpłacam na jego konto on sprzedaje euro i wpłaca na moje konto) HELP!!!!!
kob22 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Płatności Online > Konta Elektroniczne > mybet.com

Odpowiedz