![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 17.10.2010 Skąd: Planeta Ziemia
Reputacja: 5 | Przedpłata
"Proces płatności przeprowadzany przy pomocy systemu Przelewy24 został nieprawidłowo zakończony i zamówienie nie zostanie zrealizowane. Przyczyną jest różnica pomiędzy wpłaconą, a wymaganą kwotą transakcji. Z dokonanej wpłaty została utworzona w serwisie przedpłata: blabla Ta przedpłata oczekuje na wykorzystanie. Prosimy powtórzyć zakup na stronie sprzedawcy(sklepu), a po przejściu na stronę płatności użyć opcji 'Użyj przedpłaty' i podać tam numer tej transakcji i jej hasło. Jeżeli w ciągu 30 dni od daty utworzenia przedpłata nie zostanie wykorzystana, kwota zostanie zwrócona na konto wpłacającego, z potrąceniem opłaty serwisowej (2,00 PLN)." Prosiłbym o wytłumaczenie jak krowie na rowie, krok po kroku jak mam to zrobić bo zwyczajnie nie mogę tego znaleźć. Kaska miała być przelana na Unibeta. Proszę też bez żadnych ataków w stylu "przeglądaj forum, używaj opcji szukaj blabla", próbowałem, zdecydowałem się założyć temat aby dostać konkretną odpowiedź. |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 09.06.2008 Skąd: z piekła
Reputacja: 13 |
żle zrobiłeś po prostu przelew poprzez Przelewy24. Napisz do nich niech Tobie zwrócą całą kwotę po potrąceniu 2 zł i dopiero zrób prawidłowy przelew. Nawet różnica np. o 10 groszy może zrobić przedpłatę. |
| | |
| | #3 |
Reputacja: 5 |
To, że źle zrobiłem przelew to wiem, nie wiem dlaczego (sugerują że źle podana kwota, no ale nevermind). Od razu prosić o zwrot tej kaski na konto czy coś jednak da się zrobić?
|
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 09.06.2008 Skąd: z piekła
Reputacja: 13 |
jak dla mnie jest takie wyjście: pisać do nich , podać dane które były do przelewu , kwota zostanie zwrócona na konto i ponownie zrobić poprawny przelew. Najwyżej będzie strata 2 zł ale to jest szybki sposób na wykonanie prawidłowego przelewu. Tak to zawsze robiłem. Może byc taka metoda że dopłaca się różnicę w przedpłacie ale niestety ja nie wiem jak to się robi więc w tym nie dam dobrej rady. |
| | |
| | #5 |
| Oczekuje na aktywację Dołączył: 21.12.2010
Reputacja: 6 |
jak wchodzisz w te przelewy24 i wybierasz bank.. np mbank czy ipko czy inne, na samym dole na tej liscie masz UZYJ PRZEDPLATY
|
| | |
| | #6 |
Reputacja: 5 |
Więc ta przedpłata siedziała pod moim nosem. No cóż, wielkie dzięki tjb |
| | |
| | #7 |
| Dołączył: 25.12.2008 Skąd: B-stok
|
Przelewy24 | Użyj przedpłaty
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Przedpłata Monebookers | kamilleon | Moneybookers - Skrill | 1 | 03-02-2011 23:05 |
| Przedpłata / przelewy24 | Qrnelix | Inne Metody Płatności | 1 | 06-01-2011 00:10 |
| Przelewy24 - przedpłata | SCARHAND | Konta Elektroniczne | 1 | 08-11-2010 00:46 |
| Przedpłata | gonliSs | Bukmacherzy Internetowi | 3 | 03-11-2010 11:18 |
| przedpłata | daka58 | Sport | 2 | 15-08-2010 20:10 |