![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 26.12.2009 Skąd: Poznań
Reputacja: 64 | Pytanie odnoscie przelewów.
Mam pytanie odnosnie przelewów z bukmachera na konto bankowe,mogę coś takiego zrobic ?? Czyli przelać kase prosto od bukmachera na konto bankowe ?? Nie zamkną mnie za to ??
__________________ Jeśli boisz się przegrać, nie graj |
| | |
| | #2 |
| ModTeam Dołączył: 24.01.2008 Skąd: Old Trafford
Reputacja: 977 |
Znaczy , że wpłacasz np z Moneybookers do bukmachera i od razu , bez obrotu chcesz wypłacić na konto bankowe ? Albo napisz jaśniej bo może nie czaje Mogą mieć podejrzenia , że pierzesz brudne pieniądze
__________________ ![]() ![]() ![]() Life is football ... Football is Manchester United Fani Manchesteru United na forum Sporty Walki - Polecam Premier League - Polecam "Byłem i jestem Polakiem, bokserem walczącym w Ameryce z polskim paszportem..." - A.Gołota |
| | |
| | #3 |
Reputacja: 64 |
Pieniądze obróciłem juz chyba 100 razy .Chodzi mi tylko o to czy mogę bezpośrednio od bukmachera na konto bankowe pieniądze przesłac ?? Do tej pory robiłem tak jak pisałes.Czyli kase obróconą wpłacałem na MB a puzniej na konto bankowe.
| | |
| | #4 | |
| Dołączył: 29.07.2007 Skąd: Wieliczka
Reputacja: 66 | Cytat:
| |
| | |
| | #5 |
NO własnie głównie chodziło mi o tą smieszną ustawe hazardową .Mam na dzieje że ona nie wejdzie w życie.
| | |
| | #6 |
| ModTeam Dołączył: 24.01.2008 Skąd: Old Trafford
Reputacja: 977 |
No to w takiej sytuacji , jak Ci piotrex wyżej pisał możesz wypłacić bez problemu. No chyba , że jakaś duża suma. Aby dane u bukmachera się zgadzały z kontem bankowym i kilka dni kasa będzie
__________________ ![]() ![]() ![]() Life is football ... Football is Manchester United Fani Manchesteru United na forum Sporty Walki - Polecam Premier League - Polecam "Byłem i jestem Polakiem, bokserem walczącym w Ameryce z polskim paszportem..." - A.Gołota |
| | |
| | #7 |
To świetnie dzienki panowie!! Temat niech zostatni może ktoś jeszcze szukać takiej odp.I akurat mój tamt sie przyda.
| | |
| | #8 |
Mam kolejne pytanie,jak wprowadzic do mooneybookers numer konta bankowego w profilu ??
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Moneybookers - czy warto zakładać konto tylko w celu zamaskowania przelewów ? | Bazyl3 | Moneybookers - Skrill | 3 | 30-08-2010 17:16 |
| Pytanie | wikowlkp | Expekt | 5 | 02-02-2007 10:42 |
| Pytanie! | W@llace | Dział dla Początkujących | 2 | 19-01-2007 16:59 |
| PYTANIE | IGORINHO | Gamebookers | 3 | 02-11-2006 20:58 |