![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 15.03.2010 Skąd: Poznań
| wypłata wygranej na karte kredytowa(proszę o pomoc)
Witam mam pewnien problem Chodzi mi o wypłatę wygranej na kartę kredytową z której dokonywałem depozytu. Chodzi o to że wypłata ma być duzo większa niż kwota depozytu który złożyłem poczatkowo na koncie gracza. I ta kwota jest duzo wieksza niż całkowite obciązenie mojej karty kredytowej Dla przykładu podaje przykladową sytuacje Całkowite obciązenie mojej karty kredytowej wynosi 400zł natomiast wygrana która zleciłem do wypłaty na karte kredytowa to 1000zł A wieć te 400zł z kwoty wygranej pokryje automatycznie moje całkowite obciązenie karty kredytowej jak dobrze rozumiem. Natomiast co z pozostałymi 600zł ?? z wygranej czy one wpłyną na rachunek powiazany z kartą kredytowa czy też cofną mi te wypłate lub są inne mozliwości? Prosze o odpowiedz chodzi mi głownie o te kwote 600zł Pozdrawiam z i góry dziekuje za pomoc |
| | |
| | #2 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 715 |
Nie wpłacałem nigdy ani nie wypłacałem kartą kredytową, jedynie płatniczą która jest do konta inteligo. Dokonywane operacja była na koncie Betfair, gdzie jest podobny zapis w regulaminie wypłat. Wszystko przebiegło bez problemu, kasę wypłaconą otrzymałem na konto bankowe (powiązane z kartą płatniczą). Wydaje mi się, że w twoim przypadku będzie podobnie i nie masz się o co martwić.
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| | |
| | #3 | |
| Dołączył: 09.06.2008 Skąd: z piekła
Reputacja: 13 | Cytat:
| |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Wypłata na karte Visa Electron (niebieska z delfinem) w mBanku? | vabba | Konta Elektroniczne | 1 | 10-12-2009 20:46 |
| Wypłata wygranej w BWIN | DonArcher | Dział dla Początkujących | 6 | 16-10-2008 09:32 |
| mb na karte kredytowa | Ruggiero | Moneybookers - Skrill | 0 | 29-09-2008 16:38 |
| Wyplata na "karte kredytowa" | sceptic | Gamebookers | 2 | 17-11-2006 23:39 |
| >>>>Wypłata wygranej u nierenomowanego buka | rycerzx | Pozostałe Firmy | 0 | 02-11-2006 17:47 |