![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 01.09.2008 Skąd: Jelonki
Reputacja: 12 | Moneybookers - Skrill - weryfikacja konta
Mam jedno pytanie zostal mi juz (chyba) ostatni krok do weryfikacji konta i dostalem takie pytanie od MB: Uprzejmie prosimy również o podanie informacji na temat Pana relacji z użytkownikami, z którymi dokonuje Pan transakcje na koncie oraz na jakie cele środki, które Pan dostaje od nich są przeznaczone. nie rozumiem co mam im odpisac? konto bedzie mi potrzebne oczywiscie do przelewania pieniedzy z zakladow ale tego chyba nie powinienem im pisac? wie ktos co w takiej sytuacji odpisac? czy cos w stylu ciotki za granica wypali i po jaki h..im wiedziec co ja robie z pieniedzy ktore otrzymuje to przeciez moja prywatna sprawa dlaczego mi chca zagladac w portfel |
| | |
| | #2 |
| Forum VIP Dołączył: 08.11.2009 Skąd: Kraków
Reputacja: 251 | |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 22.01.2009 Skąd: Wolne Miasto Gdańsk
|
Witam po owocnym weekendzie chciałem dziś wypłacic pieniążki z MB na polskie konto bankowe a tu taki komunikat: "Niestety nie możemy zweryfikowac danych z tego profillu z niezależnym żródłem informacji.W świetle brytyjskich przepisów o przeciwdziałających praniu brudnych pieniędzy jesteśmy zobowiązani do zażądania dodatkowego dowodu tożsamości przed przystąpieniem do pierwszej wypłaty...." Spotkał się ktoś z takim przypadkiem?Przeciez konto miałem zweryfikowane zaraz po otwarciu nie było problemów a tu nagle jakieś dodatkowe weryfikacje...z góry dziękuje za odpowiedz |
| | |
| | #4 | |
| Dołączył: 09.06.2008 Skąd: z piekła
Reputacja: 13 | Cytat:
| |
| | |
| | #5 | |
| Dołączył: 10.08.2008 Skąd: ( Repubblika ta' Malta ) - La Valletta
Reputacja: 29 | Cytat:
Tego typu weryfikacja pojawia sie jak zaczyna sie operowac na MB duzymi kwotami.
__________________ "Jak krzyżacy ,nawet Chiny nie mają takiej armii jak Polska, jakby zamiast żołdu dawali 200 free spinów to Polska armia liczyłaby z 15mln ludz" | |
| | |
| | #7 | ||||
![]() Po drugie - ja znam to z autopsji - gdybys czytał uważnie i ze zrozumieniem nie pisałbyś głupot Cytat:
lecz zauważyłbyś ze westham juz miał zweryfikowane konto poprzez dokumenty Cytat:
a tutaj chodzi o kolejną zupełnie inną weryfikacje która ma miejsce przy wypłatach rzędu kilku tysięcy (ogólnie duzych kwotach- nie wiem czy to jest reguła czy jest to wyrywkowo) i wyskakuje komunikat "Niestety nie możemy zweryfikowac danych z tego profillu z niezależnym żródłem informacji.W świetle brytyjskich przepisów o przeciwdziałających praniu brudnych pieniędzy jesteśmy zobowiązani do zażądania dodatkowego dowodu tożsamości przed przystąpieniem do pierwszej wypłaty...." Wtedy Moneybookers prosi cie o zrzut z konta bankowego... (kolejna weryfikacja z niezależnym żródłem informacji) Cytat:
no offence
__________________ "Jak krzyżacy ,nawet Chiny nie mają takiej armii jak Polska, jakby zamiast żołdu dawali 200 free spinów to Polska armia liczyłaby z 15mln ludz" Ostatnio edytowane przez Arbiter_Erhan ; 29-03-2010 o 16:29 | ||||
| | |
| | #8 |
| Ban Dołączył: 07.08.2009
Reputacja: 20 |
Arbiter nie wprowadza w błąd.. MB nie chce dodatkowego dowodu tożsamości, chce tylko "zweryfikować z niezależnym źródłem" czyli jak zrobisz przelew ze swojego rachunku na ich konto (normalny przelew a nie p24) to u nich będą na przelewie faktyczne dane posiadacza rachunku. W paincie ci zrobie dowod tożsamości na Adolfa Hitlera, ale przelewu nie.
|
| | |
| | #9 |
Reputacja: 13 |
po pierwsze autor tego postu napisał pierwszy swój post i nigdzie nie nie było napisane że wysłał swoje dokumenty a tego nie mogłem wiedzieć. Po drugie pierwsze słyszę o zrzut konta bankowego dla MB, wystarczy przelew. Po trzecie to jest forum i można się odzywać kiedy się chce, tak jak ja zapytam tego Arbitra prosił Cie ktoś ??? I po czwarte: Arbiter nie jestem dla ciebie Przemusiem i ani kolegą bo ciebie nie znam, a takie pieszczotliwe słówka zachowaj dla swojej panienki. I chciałbyś żeby ktoś pisał tak : arbiterusiu erhanusiu? ?????????????? a po piąte wiem co to jest MB i mam tam konto od wielu lat i spotykałem się z takimi przypadkami więc nie osądzaj zbyt pochopnie, wróżką nie jesteś..... Ostatnio edytowane przez przemoevil ; 29-03-2010 o 21:18 |
| | |
| | #10 |
| Dołączył: 01.03.2010 Skąd: Poznan
|
Witam all. a prosze mi powiedziec na jaki adres mail mam wyslac im ta weryfikacje
|
| | |
| | #11 | |
Pomoc drogą elektroniczną - CENTRUM OBSŁUGI KLIENTA - Konto/Bezpieczeństwo - Zostałem poproszony o przesłanie informacji i/lub dokumentów
__________________ "Jak krzyżacy ,nawet Chiny nie mają takiej armii jak Polska, jakby zamiast żołdu dawali 200 free spinów to Polska armia liczyłaby z 15mln ludz" Ostatnio edytowane przez Arbiter_Erhan ; 29-03-2010 o 22:06 | |
| | |
| | #12 |
| Dołączył: 01.03.2010 Skąd: Poznan
|
dzieki . a prosze mi powiedziec co mam zrobic jesli nie zostalem poproszony o weryfikacje konta a chcialbym zweryfikowac byc moze dostalem takiego maila ale to bylo dawno i go skasowalem , to na jaki mail mam napisac o prosbe weryfikacji konta
|
| | |
| | #13 | |
__________________ "Jak krzyżacy ,nawet Chiny nie mają takiej armii jak Polska, jakby zamiast żołdu dawali 200 free spinów to Polska armia liczyłaby z 15mln ludz" | |
| | |
| | #14 | |
| Dołączył: 22.12.2009
| Moneybookers- weryfikacja
Chcę wypłacić z Moneybookers kwotę 500 zł. Przeczytałem, że aby wypłacić muszę zweryfikować mój rachunek bankowy. Pisało, że muszę wypłacić kwotę mniejszą jak 50 PLN na swoje konto bankowe. Przez pomyłkę wypłaciłem równe 50 PLN i w tytule przelewu nie dostałem żadnego kodu. Więc spróbowałem drugiej opcji tzn. wpłata ze swojego konta. Wpłaciłem 45 złotych i teraz dostałem następującą wiadomość: Cytat:
Ostatnio edytowane przez Olo ; 07-10-2010 o 16:58 | |
| | |
| | #15 |
|
Pomoże ktoś? Ostatnio edytowane przez Olo ; 07-10-2010 o 16:59 |
| | |
| | #16 |
jedno pytanie: czy Twoje konto w Moneybookers jest zarejestrowane na nazwisko jak na koncie bankowym?
|
| | |
| | #18 |
i tu jest problem... MB traktuje pańską żonę jako osobę trzecią i stąd jest kłopot z wypłaceniem kasy. Depozyt można robić bez żadnych problemów ale gorzej jak chce się wypłacić pieniądze. W takim razie proponuję zwrócić się do działu pomocy w MB i opisać swój problem oraz się przygotować na to że będzie pan musiał wysłać swoje skany dowodu tak jak skany dowodu pańskiej żony tak żeby udowodnić że posiadacie wspólne konto bankowe. |
| | |
| | #19 |
| Dołączył: 18.03.2010
Reputacja: 103 |
Jeśli jesteś głównym właścicielem to w takim wypadku MB nie powinno wysyłać Tobie maili związanych z praniem pieniędzy. Napisałeś do ich supportu? Wg mnie powinieneś wypłacić jeszcze raz (o ile jest możliwy 2 przelew przy niezweryfikowanym koncie) z MB na swoje konto bankowe, lecz najwyżej 49.99PLN. Zgodnie z tym co pisze MB otrzymasz wtedy 6cyfrowy kod. Dalej już wiadomo. |
| | |
| | #20 | |
|
Niestety drugi przelew przy niezweryfikowanym koncie jest niemożliwy. Wczoraj do nich napisałem i przed chwilą dostałem wiadomość zwrotną w której pisze: Cytat:
Ostatnio edytowane przez Olo ; 07-10-2010 o 16:57 | |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Wypłata z Moneybookers - Skrill | squnisz | Moneybookers - Skrill | 481 | 21-05-2012 20:37 |
| Zmiany w Moneybookers - skrill | fox71 | Moneybookers - Skrill | 5 | 28-09-2011 11:49 |
| Moneybookers - weryfikacja konta w mbanku | Gutek84 | Moneybookers - Skrill | 3 | 23-04-2009 12:47 |
| Weryfikacja konta w moneybookers !!! | michaldelfin | Moneybookers - Skrill | 2 | 09-05-2008 14:34 |
| Moneybookers - Skrill - informacje | Marcin-Odra | Moneybookers - Skrill | 0 | 16-09-2006 17:13 |