Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Płatności Online > Moneybookers - Skrill

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 07-01-2010, 21:31   #1

Moneybookers - wypłata na konto - pytanie

Witam,
Mam takie pytanie. Zleciłem wypłatę 50 dolarów z konta Moneybookers na konto bankowe. Zrobiłem to weryfikując wcześniej adres (list z Moneybookers). Nie dokonwałem żadnej innej weryfikacji. Dodałem numer konta i dzisiaj zleciłem wypłatę, jej status to "przetworzony" Iwszystko pięknie, tylko jak czytałem inne posty to większość wysyłała dodatkowo skany dowodu + rachunków. Czy w związku z tym mogą mi zablokować konto, lub ewentualnie każą dosłąć te skany przed realizacją przelewu?
Pozdrawiam
bartolko jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-01-2010, 21:38   #2

Reputacja: 81
Jesli pisze przetworzony to kasa juz poszła do Ciebie wiec nie musisz nic wysyłac
-bp- jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-02-2010, 19:28   #3

Reputacja: 7
Czy można wypłacić z Moneybookers pieniądze na rachunek firmowy? czy ktoś się spotkał z taką sytuacją oczywiście dane Imie i nazwisko zgodne zarówno w Moneybookers jak i rachunku firmowym?
sebix84 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-02-2010, 20:33   #4
Ban

Cytat:
Napisał sebix84 ->

Czy można wypłacić z Moneybookers pieniądze na rachunek firmowy? czy ktoś się spotkał z taką sytuacją oczywiście dane Imie i nazwisko zgodne zarówno w Moneybookers jak i rachunku firmowym?
pewnie ze mozna ale nie boisz sie skarbowki z pytaniem co to jest ?? co do kont firmowych skarbowka moze miec wglad lub ze tak powiem moze cie poprosic o wyciag i spyta co to! tak mi sie wydaje ze tk jest sory ze pisze bez znakow polskich ale jedna reka usypiam syna a droga pisze:d
piotr85 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-03-2010, 13:44   #5
Forum VIP

Reputacja: 157
Wiecie moze czy bedą problemy z wypłata na MB gdy konto w Moneybookers jest na mojego ojca a konto w banku na mnie ?
Travis(M) jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-03-2010, 14:15   #6

Reputacja: 13
Cytat:
Napisał Travis(M) ->

Wiecie moze czy bedą problemy z wypłata na MB gdy konto w Moneybookers jest na mojego ojca a konto w banku na mnie ?
jak się dane zgadzają z kontem w banku to nie będzie problemów.
przemoevil jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-03-2010, 14:52   #7
Forum VIP

Reputacja: 157
Cytat:
Napisał przemoevil ->

jak się dane zgadzają z kontem w banku to nie będzie problemów.
ale chodzi mi o to ze na ojca jest MB a konto w banku na mnie.Chodzi o wypłate z MB na konto w banku. I chciałbym sie dowiedziec czy beda z tego tytułu problemy. Wiec nie wiem w jaki sposób dane mialyby sie zgadzac.
Travis(M) jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09-03-2010, 10:04   #8

Cytat:
Napisał Travis(M) ->

ale chodzi mi o to ze na ojca jest MB a konto w banku na mnie.Chodzi o wypłate z MB na konto w banku. I chciałbym sie dowiedziec czy beda z tego tytułu problemy. Wiec nie wiem w jaki sposób dane mialyby sie zgadzac.

Dane konta w banku muszą się zgadzać z danymi w MB. Czyli Imię i nazwisko, adres. itd... itp...
W przypadku przelania kasy z MB na inne konto bankowe niż te które jest zarejestrowane i zweryfikowane nastąpi blokada konta w MB.
stare 09-03-2010, 15:44   #9

Reputacja: 49
Cytat:
Napisał przemoevil ->

Dane konta w banku muszą się zgadzać z danymi w MB. Czyli Imię i nazwisko, adres. itd... itp...
W przypadku przelania kasy z MB na inne konto bankowe niż te które jest zarejestrowane i zweryfikowane nastąpi blokada konta w MB.
Przepraszam, ale czemu ma to służyć?
Przecież to chore.
Załóżmy, że chcę wysłać rodzinie pieniądze z MB na konto bankowe, inne dane itp, i co nie można?
Jak dla mnie totalny bezsens.
Kasztaneiro jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-03-2010, 14:01   #10

Cytat:
Napisał Kasztaneiro ->

Przepraszam, ale czemu ma to służyć?
Przecież to chore.
Załóżmy, że chcę wysłać rodzinie pieniądze z MB na konto bankowe, inne dane itp, i co nie można?
Jak dla mnie totalny bezsens.
nic na to nie poradzisz. MB to nie jest bank gdzie można swobodnie przelewać kasę każdemu.
To tylko portfel elektroniczny i mają swoje jasne zasady i regulamin.
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Płatności Online > Moneybookers - Skrill > Moneybookers - wypłata na konto - pytanie

Odpowiedz