![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 06.08.2006 Skąd: Warszawa
Reputacja: 12 | Problem z wpłatą !
Panowie zleciłem wczoraj wpłatę 280 zł na moje konto MB przez natychmiastowy przelew internetowy. Pieniądze powinny przejść od razu, na pekao24 nie mam już tych 280 na koncie i na MB konto też nie zasilone ? Miał ktoś kiedyś podobny problem? Napisałem do supportu, załączyłem im potwierdzenie przelewu ale nie mam odpowiedzi : (
|
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 12.02.2007 Skąd: Wschód
Reputacja: 69 |
Spokojnie, pieniądze dotrą na pewno. Zazwyczaj pojawiają się następnego dnia kilka minut po północy. Choć muszę przyznać, że ostatnio musiałem czekać jeszcze dłużej - pieniądze pojawiły się na koncie po dwóch dniach. Podobnie jak Ty, zgłosiłem sprawę w supporcie. Odpowiedź dostałem już po tym, jak miałem pieniądze na koncie. Także nie licz na nich. Zresztą nie mają jak tego przyśpieszyć. Problem leży chyba w dużej mierze po stronie banku (Peako24). Podsumowując: nie ma powodów do paniki, pieniądze dotrą na pewno. Pozostaje cierpliwie czekać. Wiem, wiem, łatwo powiedzieć
__________________ Z cyklu "Przykazania Typera": 7. Nigdy nie obstawiaj przeciwko Serbom! FAQ na temat tradingu sportowego! |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 06.08.2006 Skąd: Warszawa
Reputacja: 12 |
Ok problem rozwiązany, pieniądze przeszły minutę po północy ale oczywiście support do tej chwili nie raczył odpowiedzieć. Problem definitywnie leży po stronie MB bo kontaktowałem się z obsługą klienta w banku i miła pani stwierdziła, że to konto MB jest zarejestrowane w pekao więc pieniądze przechodzą na nie natychmiast. Dzięki za pomoc : )
|
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 31.12.2011
Reputacja: 19 |
a ja dalej nie mam pieniędzy na koncie MB ,dokonałem przelew w czwartek wiec do cholery pieniądze już powinny być. Mam potwierdzenie z mBanku dokonania przelewu z datą zaksięgowania 20.01 100 zł ,a na koncie MB saldo 0,00 .Napisałem do nich wzoraj o 15 co jest ale nadal bez odpowiedzi.Co jeszcze moge zrobić ?? a może zachachmęcili to dla siebie??
|
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 12.02.2007 Skąd: Wschód
Reputacja: 69 |
Zgłoś swój problem przy pomocy formularza, który znajdziesz: CENTRUM OBSŁUGI KLIENTA >> Wpłaty >> [rodzaj płatności wykonanej przez Ciebie]
__________________ Z cyklu "Przykazania Typera": 7. Nigdy nie obstawiaj przeciwko Serbom! FAQ na temat tradingu sportowego! |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 27.02.2012 Skąd: Kraków
|
Ja wysłałem 3 dni temu i do tej pory nie ma, może to przez weekend. No nic, należy czekać |
| | |
| | #7 |
| Dołączył: 07.11.2011
Reputacja: 49 |
Używam Skrilla ze względu na to że jest szybko.Rozumiem że nieraz od buka się czeka na kasę dzień czy dwa ale w druga stronę?Mogę zrozumieć że komuś się nie spieszy ale żeby aż tak?
|
| | |
| | #8 |
| Dołączył: 27.02.2012 Skąd: Kraków
|
Wysłałem formularz do Moneybookers i pomogło. Tak, że warto czasami się przypomnieć |
| | |
| | #9 | |
| Dołączył: 07.11.2011
Reputacja: 49 | Cytat:
| |
| | |
| | #10 |
| Dołączył: 03.07.2011 Skąd: Łódź
|
Mam podobny problem. Wysłałem z konta mBanku do Skrilla 500 zł i nie otrzymałem tych pieniędzy na koncie MB. Zwróciłem się do mBanku o wyjaśnienie całej sytuacji. Jestem zaniepokojony tym faktem, ponieważ nie miałem nigdy takich problemów. Na dodatek numer konta dialcom był inny niż zwykle.
__________________ Wszyscy powinniśmy troszczyć się o przyszłość, bo w niej spędzimy resztę życia - Charles Kettering |
| | |
| | #11 |
| Dołączył: 31.10.2011 Skąd: Toruń
Reputacja: 10 |
Wczoraj prawdopodobnie Dialcom mial jakies problemy techniczne , mialem to samo co ty, ale juz dzis o 7.00 pieniadze wpłyneły na konto Moneybookers
__________________ |
| | |
| | #12 |
| Dołączył: 03.07.2011 Skąd: Łódź
|
Ja jeszcze ich nie otrzymałem... mam nadzieje że odzyskam pieniądze. A co najlepsze chwile później zrobiłem przelew i wszystko było ok...
__________________ Wszyscy powinniśmy troszczyć się o przyszłość, bo w niej spędzimy resztę życia - Charles Kettering |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Problem z wpłatą | Jasiu18 | Betclic | 2 | 05-10-2011 18:08 |
| Problem z wpłatą. | DAREN | Expekt | 3 | 04-08-2010 15:29 |
| Problem z wpłatą | arestides1 | Moneybookers - Skrill | 14 | 05-07-2010 16:39 |
| Problem z wpłatą | LordJuvent | Off Topic | 0 | 03-01-2009 19:25 |
| problem z wpłatą?? | Nitol | Betsson | 7 | 31-01-2008 18:31 |