![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 19.06.2006
| Przelew z konta bankowego do Moneybookers
Witam chcial bym sie dokladnie dowiedziec co, jak, gdzie, licze na wasza pomoc Pierwszy raz dokonuje takiego przelewu i nie chcial bym stracic kaski. Rachunek odbiorcy ------------ Tu wiadomo Tytuł przelewu -------------- Moj ID z MB Nazwa/imię i nazwisko odbiorcy --------- Tutaj moje dane .. ?! Adres odbiorcy (ulica) ----------- TU NIE MAM POJECIA sa gdzies takie dane wyszczegolnione na MB ?! Kod pocztowy, miejscowość odbiorcy ------------ Kod pocztowy Warszawy :> ?? Prosze o pomoc czy wszystko dobrze rozumiem i wypelniam. Pozdrawiam Bula |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 11.08.2006
|
Zaglądaj częsciej do FAQ: Jakie instrukcje należy przekazać bankowi, żeby zasilał moje konto Moneybookers? Krok 1: Należy pobrać szczegóły dotyczące banku dla danej transakcji: ================================================== ===================== Należy udać się do: 'Moje Konto' > 'Przelej środki' > wybierać przelew bankowy jako metodę płatności > Otrzymają Państwo szczegóły dotyczące banku. ================================================== ===================== Krok 2: Należy przekazać otrzymane dane bankowi i polecić przelewanie środków na konto bankowe Moneybookers. Należy się upewnić, że numer ID klienta został wpisany w pole adnotacji do transakcji. W przypadku komunikowania się z bankiem online, zalecamy utworzenie przekazu bezpośrednio online w celu przyspieszenia procesu płatności. Krok 3: Kilka dni później środki powinny pojawić się na Państwa koncie Moneybookers. NIE OBCIĄŻĄMY bezpośrednio Państwa konta bankowego, należy samodzielnie wydać bankowi instrukcje dotyczące przekazu. |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Wpłata do Neteller z konta bankowego | zamiet | Neteller | 4 | 17-07-2010 10:55 |
| Wpłata z innego konta bankowego | Maniutek | Unibet | 9 | 19-01-2010 14:48 |
| Rejestracja bez konta bankowego | AgentTomek | Betway | 0 | 23-12-2009 16:33 |
| Przelew konta z moneybookers na konto bankowe nie nalezace do mnie | proisme | Moneybookers - Skrill | 2 | 13-03-2009 17:16 |
| Właściciel konta bankowego | Snoopy | Bet-at-home | 3 | 15-06-2006 20:31 |