![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 08.11.2007 Skąd: Krosno
| Przelew z unibetu na mb - co to ma być?
Dziś chciałem przelać sobie 80 zł z konta Unibet na Moneybookers Dałem przelew - Moneybookers - wpisałem 80 zł, dałem dalej - i nagle mi pisze, że pieniądze zostały wysłane na adres e-mail stapolak@interia.pl (takim jestem zarejestrowany w Unibet, ale takie konto nie istniało w Moneybookers!), nie dało mi nawet możliwości wybrać adres mail MB Potem postanowilem założyć konto w MB na adres mail stapolak@interia.pl, ale jak zalozylem to pieniadze na to konto nie doszły... Wysłałem do unibetu i do MB maila z prośbą o wyjaśnienie, ale dziś niedziela i pewnie nie dostane odpowiedzi Myślicie, że mi zwrócą te pieniążki ?? |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 09.10.2006 Skąd: Krosno
| Na 90 % powinni kase zwrócic. Nie potrzebnie zakładałeś takie konto na MB, bo jak przyszło by do zaksięgowania wypłaty to by przecież kasa nie poszła i wróciła by na Twoje konto w Unibecie. W takim przypadku nie wiem jak bedzie, ale pieniądze wieczorem, albo jutro winny byc na koncie w Unibecie.
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Forum VIP Dołączył: 10.11.2005
Reputacja: 533 |
Powinni rozwiązać ten problem ale pewnie jutro , Pieniądze powinny ci się zwrócić. Daj znać co zrobili z tym ''fantem''
|
| | |
| | #5 |
| Forum VIP Dołączył: 10.11.2005
Reputacja: 533 |
Powinni rozwiązać ten problem ale pewnie jutro , Pieniądze powinny ci się zwrócić. Daj znać co zrobili z tym ''fantem''
|
| | |
| | #6 |
|
kurde to zostałem bez pieniędzy przez te ich "fanty"... ma może ktoś pożyczyć 40 zł.... ? oddam jutro Ostatnio edytowane przez archiminiwiri ; 17-02-2008 o 16:17 |
| | |
| | #7 |
|
dostałem odpowiedź od unibetu... Witamy serdecznie! Dziekujemy za kontakt z Unibet. Uprzejmie informuje, ze adres zawsze musi byc zgodny z tym zarejestrowanym na Unibet. W Pana przypadku jest to stapolak@interia.pl. Informuje,ze prosba o zmiane Pana ustawien osobistych w celu zrealizowania wyplaty zostala juz wyslana do odpowiedniego wydzialu. Prosze sprobowac zlecic wyplate po uplywie 48 godzin. Z gory dziekujemy za cierpliwosc! Ponadto prosimy nie zmieniac adresu emailowego. W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt telefoniczny z Biurem Obsługi Klienta. Pozdrawiam, Dominika Biuro Obsługi Klienta Całe dwa dni bez kasy ;( |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Leszek z UNIBETU kontakt | pasiak_forever | Unibet | 3 | 02-01-2010 00:15 |
| wypłata z unibetu | maks | Poker dla Początkujących | 3 | 24-12-2009 13:07 |
| 10 Euro do Unibetu na gry | damianmularczyk | Promocje w Kasynach | 33 | 02-09-2007 15:13 |
| 5 Euro do Unibetu | damianmularczyk | Promocje w Kasynach | 30 | 16-08-2007 10:59 |
| Polska gola! - Bonus Unibetu | wilczur | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 4 | 25-03-2007 10:10 |