![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 14.12.2011
| Wpłata na moneybookers na poczcie,można tak?
Witam można wpłacac sobie na konto Moneybookers na poczcie,wypełniając druczek przekaz bankowy ? Własciciel konta: Moneybookers Ltd Bank: Bank Pekao SA Miasto: Warszawa Numer konta: 06124059181111000049121005 Kod banku: 12405918 SWIFT: PKOPPLPWXXX Waluta konta: PLN Adnotacja:NALEŻY PODAĆ swój numer ID klienta! To są dane moneybookersa na jakie trzeba przelac środki,niestety nie mam teraz konta w banku i nie mogę przez swoje konto wpłacic. Oto przykład druczku: matematycznoekonomicznepotyczki.republika.pl/wplata.jpg 1.Można tak wpłacic pieniądze na moneybookersa ? 2.W jaki sposób muszę wypełnic ten papierek na poczcie zeby wszystko sie zgadzało. Proszę o rade i pomoc. Dziękuje. |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 29.12.2011 Skąd: Lublin
|
No pewnie mozna to jest tak jak przelew z konta bankowego tylko robi to za Ciebie poczta trzeba wypelnic taki druczek tylko ze nie widze tutaj kodu pocztowego ani ulicy. Ja bym wypelnil tak nazwa odbiorcy- Moneybookers Ltd nazwa odbiorcy cd. - Warszawa nr rachunku odbiorcy - tu wiadomo PLN - ile chcesz wplacic Dalej twoje dane i w tytule ID konta jak sie logujesz na Moneybookers to masz. |
| | |
| | #3 |
|
Ok dziękuje kolego za informację W takim razie jak można lecę jutro na pocztę,tylko mam pytanie małe jeszcze nie bedzie pózniej jak tak wpłace problemu aby wypłacic,na swoje już konto ? Czekam na odp pozdrawiam. Ostatnio edytowane przez kendyssob ; 29-12-2011 o 18:11 |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 29.12.2011 Skąd: Lublin
|
W sumie jestem "nowicjuszem" w tym Moneybookers bo sam niedawno zalozylem ale nie bedzie problemu bo przy wyplacie wpisuje sie nr konta bankowego albo w ustawieniach profilu wpisuje sie na stale swoj nr konta bankowego na ktory maja byc wyplacane pieniadze.
|
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 14.03.2011 Skąd: Polska
Reputacja: 63 |
Kendyssob nie wpłacaj ani na poczcie, ani w okienku w banku. Wpłaty do Moneybookers od osób trzecich (poczta i okienko w banku są osobą trzecią) są zabronione. Jak nie masz jeszcze konta w banku, to wybierz bukmachera który obsługuje paysafecard (np. Betsafe, Betclic) i tak wpłać. Kody paysafecard kupisz np. w niektórych kioskach lub sklepach. Tak jak doładowania gsm. Nominały paysafecard to 20, 50, 100, 300zł.
|
| | |
| | #6 |
|
Hmm ale jak na karteczce napisze swoje dane i swoje id konta to chyba nie wplaca osoba trzecia tylko ja,to jak można tak robic wpłacał już ktoś tak czekam na odp proszę o pomoc dzięki.
|
| | |
| | #7 |
| Ban Dołączył: 29.12.2011
|
Nie wpłacaj za pomocą poczty! Ja osobiście polecam wpłaty kartą Visa, szybko i bezproblemów
|
| | |
| | #8 |
|
Ale ja nie mam kurczę karty Visa,oraz konta bankowego narazie,i dlatego pytam czy można na poczcie. To jak można czy nie ? |
| | |
| | #9 |
|
Znalazłem taki temat na forum: forum.bukmacherskie.com/f197/wplata-do-Moneybookers-na-poczcie-7247.htm I tutaj są podzielone zdania,więc jak mówicie można tym sposobem wpłacac ? |
| | |
| | #10 |
| Dołączył: 14.03.2011 Skąd: Polska
Reputacja: 63 |
Ja ciebie rozumiem, sam kiedyś nie miałem konta w banku i różnie kombinowałem. Załączam ci tutaj oficjalną odpowiedź Moneybookers na twoje pytanie: "Z jakego powodu zabraniamy przeprowadzania depozytów gotówkowych i wpłat z kont osób trzecich? Pokazujemy pod 'Wpłata' > przekaz bankowy nasze konto bankowe i cel tranzakcji wymagany do wpłacenia pieniędzy na Pani/a konto Skrill (Moneybookers). Dokonuja Państwo surowo zabronionej wpłaty gotówkowej, jeśli udaja się Państwo osobiście do banku i dokonują wpłaty gotówkowej na nasze konto bankowe. Dokonuja Państwo surowo zabronionej wpłaty z konta osoby trzeciej, jeśli inna osoba przelewa pieniądze ze swojego konta bankowego na nasze konte bankowe, przy czym Pan/Pani prosi ta osobę o wpisanie w celu tranzakcji Pana/i ID klienta. Będą Państwo zmuszeni do pokrycia wszystkich kosztów administracyjnych i opłat za przelewy zwrotne tych tranzakcji. Proszę pamiętać, że ze względu na prawo przeciwko praniu brudnych pieniędzy, nie możemy robić wyjątków od tych zasad. WSZYSTKIE WPŁATY MUSZĄ BYĆ PRZEPROWADZANE Z KONTA BANKOWEGO, KTÓRE JEST ZAREJESTROWANE NA PAŃSKIE IMIĘ I NAZWISKO." Jedynym wyjściem jak chcesz skorzystać z Moneybookers, to żeby twój znajomy który ma Moneybookers przesłał ze swojego konta Skrill/Moneybookers kase do ciebie. Tak można na 100%. A jak wyślesz przez pocztę to pieniędzy ci nie dopiszą. I niewiadomo jak długo byś czekał na zwrot. I nawet jak byś go dostał, byłby on pomniejszony o jakieś prowizję. |
| | |
| | #11 |
|
Hmmm czyli nie można.... ale niektórzy się wypowiadali i pisali że można,to już nie wiem jak to jest.
|
| | |
| | #13 |
|
Kurcze,jeden pisze że można na poczcie wpłacic drugi już nie to jak to jest.....Są podzielone zdania.
|
| | |
| | #14 |
| Dołączył: 13.02.2008
Reputacja: 245 | Nie można wpłacać w okienku i koniec. Jeśli tak zrobisz to później możesz mieć spore problemy z odzyskaniem pieniędzy. Dodatkowo kwota, którą odzyskasz zostanie pomniejszona o koszta związane z odesłaniem Ci pieniędzy. Słuchaj ludzi, którzy na forum są jeden dzień i mają 2 posty (drugi post to pytanie o MB) to daleko zajdziesz.
__________________ Rafael Miranda da Conceição - człowiek, który potrafi strzelić samobójczą bramkę na 1:1 w 90+6 minucie meczu, gdy jego drużyna gra 11 na 10. Bezkompromisowy ch*j :) |
| | |
| | #15 | |
| Dołączył: 06.03.2011 Skąd: Zielona Góra
Reputacja: 36 | Cytat:
Czyli odradzałbym, bo to strata czasu i pieniędzy jeżeli akurat się przyczepią.
__________________ Bo trzeba doić, strzyc to bydło, a kiedy padnie − zrobić mydło. | |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Wpłata na poczcie i przelew z Neteller na Moneybookers | Rogerio | Neteller | 1 | 02-08-2010 16:19 |
| Moneybookers - pierwsza wpłata na poczcie | qsagan | Moneybookers - Skrill | 2 | 02-09-2009 21:40 |
| Moneybookers - wpłata na poczcie albo banku | Gorillaz | Moneybookers - Skrill | 14 | 25-03-2009 21:29 |
| Moneybookers - wpłata na poczcie | Dąb Bartek | Moneybookers - Skrill | 7 | 01-07-2008 16:12 |
| w którym buku można wpłacać poprzez przelewy wykonywane na poczcie? | kaczmar123 | Dział dla Początkujących | 9 | 13-03-2008 22:53 |