![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 19.01.2009 Skąd: Katowice
| Wypłata na kartę debetową (Moneybookers)
Witam, Zleciłem wczoraj wypłatę gotówki na kartę debetową Visa Electron, oczywiście zweryfikowaną już z Moneybookers i moje pytanie jest takie: jak wiadomo karta debetowa jest wystawiana do rachunku bankowego, więc czym różniłaby się wypłata na konto bankowe, a na kartę debetową wystawioną do tego samego rachunku? I czy jeśli dojdą do mnie pieniądze na tą karte debetową to pojawią się one na moim koncie tak zebym mógł sprawdzić na stronie mbanku ze już do mnie dotarły? Jestem w tym trochę nieobeznany więc proszę o pomoc Pozdrawiam |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 27.05.2008
Reputacja: 15 | więc czym różniłaby się wypłata na konto bankowe, a na kartę debetową wystawioną do tego samego rachunku? -niczym się nie różni w tym wypadku, z tym że jak wypłacasz z zagranicznego bukmachera który nie ma w Polsce konta jest dużo szybciej(kolo 3 dni) i nie ponosisz żadnych dodatkowych kosztów z wiązanych z tym przelewem. Pieniądze pojawią sie na twoim koncie tak jak byś odebrał przelew |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 19.01.2009 Skąd: Katowice
|
Dzięki za pomoc |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Jak zmienić kartę debetową? | koper | Betgun | 1 | 04-12-2011 16:34 |
| Wypłata z Moneybookers | bObo7 | Moneybookers - Skrill | 2 | 30-05-2009 17:12 |
| Inteligo(wypłata na kartę debetową) | malygda | Konta Elektroniczne | 3 | 28-02-2008 13:02 |
| Wypłata na moneybookers | Soma Cruz | Bet-at-home | 0 | 03-04-2007 16:03 |
| Wypłata kasy z bwin na kartę kredytową | Aleksander | Bwin | 1 | 17-11-2006 22:53 |