![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 12.05.2009 Skąd: twierdza wroclaw
Reputacja: 2 | weyfikacja konta neteller
witam, mam problem z weryfikacja konta, wyslalem im skan dowodu i go zatwierdzili, problem pojawia sie z drugim dokumentem. Wysłalem im opłaty za telefon komórkowy<abonament> ,na ktorym byl podany moj adres itp ale go odrzucili gdyż napisali ze musi to byc linia naziemna, wyslalem im skan oplaty za gaz na ojca,ktory ma takie samo nazwisko i adres lecz odrzucili gdyż dane sie nie zgadzaja, w sumie to i sie nie dziwie,ale sprawdzaja adres ,ktory jest taki sam, wysłalem ze szkoły potwierdzajacy dokument o tym ze jestem studentem ,ktory droga listowa przyszedl na moj adres, nastepnie wyslalem z policji dokument zatwierdzajacy ,ze odbywalem tam staż,ale tez odrzucili, posiadam konto internetowe w banku i wyslalem im dupikat skanu wygenerowanego z wlasnego komputera z przelewu zrobionego przeze mnie. jakies jeszcze opcje mam? jeszcze jedno pytanie czy bez weryfikacji moge otrzymac wyplate na te konto i np przelac je na Betgun i wyplacic? Ostatnio edytowane przez tackles ; 08-06-2009 o 11:13 |
| | |
| | #2 |
| Oczekuje na aktywację Dołączył: 29.09.2008
|
ta weryfikacja konta Neteller jest straszna.. spróbuj im wytłumaczyć że to są jedyne dokumenty jakie możesz im wysłać, wysłałeś już tyle że powinni potwierdzić dane... napisz żeby jeszcze zadzwonili ( o ile jeszcze tego nie zrobili ) , w MB np możesz dokonywać wpłat/wypłat bez weryfikacji konta wystarczy weryfikacja konta bankowego/karty na która ma iść przelew
|
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 09.03.2007
Reputacja: 4 |
Ja również się męczyłem w netellerem nawet dzwoniłem do nich, miła Pani z Polski tłumaczYła to co powiedziałem na angielski a koleś z centrtali netellera mi odpowiadał. Mówiłem,że mam problem z weryfikacją konta, wysłalem skan dowodu to było za mało, pytałem co jeszcze mogę wysłać powiedział,że rachunek za gaz, wode etc, tłumaczyłem mu,że to jest na dane mojej mamy ale koleś sie uparł i mówił,że musi być na moje imię i nazwisko jeśli chcę zweryfikować konto i w końcu po dosyć burzliwej rozmowie koleś zaproponował,żebym przesłał skan dokumentu z banku potwierdzający moje dane oraz to,że posiadam konto bankowe, powiedział,że jeśli to dostanie to zweryfikują mi konto, ale jednak zrezygnowałem z wizyty w banku we względu na bardzo duuuże kolejki a po drugie pomyslałem,że Moneybookers będzie lepszą alternatywą portfela internetowego i do dziś korzystam z MB i nie mam najmniejszych problemów.
|
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 19.02.2007
|
aż tak źle z tym netteller ? pasuje mi to konto zweryfikować
|
| | |
| | #5 | |
| Dołączył: 04.03.2007
| Cytat:
| |
| | |
| | #6 | |
| Dołączył: 29.01.2009 Skąd: Z nikąd
Reputacja: 2 | Cytat:
Jeszcze ci tłumacza dadzą do telefonu jak ktoś nie ogarnia: ) | |
| | |
| | #7 | |
| Dołączył: 04.03.2007
| Cytat:
| |
| | |
| | #8 |
| Dołączył: 19.02.2007
|
Ej po godzinie miałem telefon od nich - nie przesadzajcie, tłumacz nawet jest. Mówi po angielsku bardzo wyraźnie - idzie się bez problemu dogadać - myślałem, że nie zrozumiem nic a tu proszę |
| | |
| | #9 |
| Dołączył: 29.06.2009
|
ja mam takie pytanko. Nie przechodziłem jeszcze weryfikacji, bo słyszałem przy wpłatach do buka lub kasyna jest niekonieczna, ale gdzie można sprawdzić swój stan konta?
|
| | |
| | #10 |
| Dołączył: 20.10.2008 Skąd: Białystok
Reputacja: 34 |
zastanawiam się czy nie założyć tam konta . Jak wyśle skan dowodu oraz prawo jazdy to zweryfikują dane bez problemu ?
|
| | |
| | #11 |
| Dołączył: 30.10.2007
Reputacja: 1 |
nie, Musisz wysłać skan dowodu i wyciąg z Twojego konta lub comiesięczny rachunek jaki opłacasz
|
| | |
| | #12 |
| Dołączył: 23.05.2008 Skąd: POLSKA
Reputacja: 9 |
Ja wyslalem tylko scany rachunku za tel kom,dowodu osobistego i nic wiecej .Zweryfikowali dokumenty po 2 dniach ,na 3 dzien zadzwonili potwierdzilem dane i konto było zweryfikowane
|
| | |
| | #13 |
| Ban Dołączył: 13.03.2010 Skąd: podkarpacie
Reputacja: 5 |
a na jaki adres wysylaliscie scany ???
|
| | |
| | #14 | |
| Dołączył: 23.05.2008 Skąd: POLSKA
Reputacja: 9 | Cytat:
| |
| | |
| | #15 |
| Ban Dołączył: 13.03.2010 Skąd: podkarpacie
Reputacja: 5 |
ok dzieki |
| | |
| | #16 |
| Forum VIP Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Wałbrzych
Reputacja: 150 |
Potrzebuje szybkiej weryfikacji konta. Wyslalem scan dowod jakies 6 dni temu i jeszcze dzisiaj rachunek z play-a. Do weryfikacji bylo tylko ze scan dowodu, no ale skoro nie dzwonili to wolalem im doslac. Co moge zrobic zeby przyspieszyc weryikacje, potrzebuje to konto na wczoraj. Ile kosztuje minuta rozmowy na podany tel. ew. ile moze potrwac taka rozmowa? Moge zadzwonic tylko z play-a. Scany wyslalem na identity@Neteller.com czy jest mozliwosc pogadania z nimi na live chat bo jakos nie znalazlem tej opcji |
| | |
| | #17 |
| Dołączył: 26.03.2008
Reputacja: 28 |
ja dostałem info od nich że dokumenty mam wysać na ten mail... idocs@neteller.com |
| | |
| | #18 |
| Dołączył: 26.03.2008
Reputacja: 28 |
ile czekaliście na weryfikację konta po wysłaniu dokumentów?
|
| | |
| | #19 |
| Dołączył: 08.02.2007 Skąd: Kamienna Góra - najpiękniejsze miasto !
|
2-3 dni robocze do mnie dzwonili jeszcze
|
| | |
| | #20 |
| Dołączył: 22.05.2009 Skąd: Rzeszów
Reputacja: 19 |
Założyłem sobie konto,wysłałem skan dowodu i moja 2 dzień i niestety nie otrzymałem jeszcze telefonu. Pytanko czy dzwoniący do nas konsultant nadaje tylko w języku angielskim? Można przyśpieszyć jakoś taką weryfikacje? |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Wpłata do Neteller z konta bankowego | zamiet | Neteller | 4 | 17-07-2010 10:55 |
| neteller zmiana numeru konta | ostry91 | Neteller | 0 | 13-10-2009 15:41 |
| Wpłata przelewem na Neteller - tylko ze swojego konta? | zuczek | Neteller | 0 | 11-02-2009 12:19 |
| konta w moneybookers, neteller | radek03 | Moneybookers - Skrill | 2 | 12-08-2007 23:54 |
| Neteller - zamkniecie konta po utowrzeniu :s | Wiślak | Neteller | 5 | 13-01-2007 23:32 |