![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 08.02.2008 Skąd: małopolska
Reputacja: 14 | PRZELEWY24 - INFOLINIA
jak w temacie, na ich stronie http://www.przelewy24.pl/cms,51,dane_kontaktowe.htm widnieje, że infolinia jest czynna codziennie od 8 -22. Niestety nie można się dodzwonić, może ktoś bardzie obeznany poda godziny ich pracy. Ogólnie ta strona nie grzeszy aktualnością, wystarczy popatrzyć na godziny pracy banków, w których można skorzystać z usług P24. |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 10.02.2009 Skąd: okolice Kołobrzegu
|
Dokładnie. Wpłaciłem pieniądze na ich konto, nie dotarły. W statusie transakcji ich nie ma a już dawno powinny być. Na maile nie odpowiadają. Inforlinia już dawno nie odpowiada, a numer dla tel komórkowych jest ciągle ustawiony jako "zajęty". Mam złe przeczucia. Czy to możliwe żeby zawinęli manatki? |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 17.03.2010 Skąd: Wrocław
Reputacja: 26 |
Hej, a wie ktoś może z doświadczenia co zrobić jeśli przez przypadek wpisało się zły tytuł przelewu? Na stronce przelewy24 pisze, że w takim wypadku trzeba się z nimi skontaktować, a jeśli nie to kwota zostanie przelana spowrotem po 7 dniach. Napisałem do nich maila ale nic mi nie odpowiedzieli. Rozumiem, że piątek był wolny i weekend ale dziś już przecież jak najbardziej pracujący dzień. Czy to znaczy, że poprostu musze odczekać te 7 dni (do piątku), czy jednak próbować coś jeszcze zrobić, żeby to mogło pójść szybciej. I przede wszystkim jeśli nadal nic mi nie odpowiedzą, to czy mogę być pewny że po tych 7 dniach wyślą mi pieniądze spowrotem?
|
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 29.07.2007 Skąd: Sieradz
Reputacja: 76 |
Mam prośbę. W jaki sposób najlepiej skontaktować sie z obsługą P24? Wybrałem temat Reklamacja transakcji i wypełniłem formularz. Żadnego livchatu czy nr kontaktowego nie znalazłem na ich stronie. Jak dziś napisałem rano to kiedy mogę się spodziewać odpowiedzi i czy ją wogóle otrzymam? Dodam ze nie jestem zarejestrowany na stronie P24 Z góry dzięki. E: Do usunięcia post. Sprawa wyjaśniona. BrooklynBounce dzięki Ostatnio edytowane przez Tomisdz ; 22-11-2011 o 14:29 |
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 16.03.2009 Skąd: Kraków,Swindon
Reputacja: 400 |
Dzwoń tutaj 61 84 75 264,załatwisz swoją sprawę w kilka sekund,powiesz Pani o co chodzi i od razu Ci pomogą,telefonicznie najlepiej,na maile odpisują czasem po kilku dniach
__________________ „Świnko nie płacz wiesz jak jest uuu łou łoł. Men z wąsami taki już jest uuu łou łoł. Jedna noc,jeden seks uuu łou łoł. Potem tylko AIDS" |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| przelewy24 | szymonbee | Konta Elektroniczne | 38 | 11-02-2012 19:09 |
| przelewy24 | szymon24 | Bwin | 4 | 22-09-2011 09:15 |
| Neteller infolinia po Polsku? | gumis777 | Neteller | 6 | 05-12-2009 20:58 |
| Przelewy24 | Dudasz | Expekt | 5 | 08-08-2008 16:29 |