![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| ModTeam Dołączył: 24.01.2008 Skąd: Old Trafford
Reputacja: 977 | Julio Cesar Chavez Jr (44-0; 31KO) - Marco Antonio Rubio (53-5; 46KO) 05.02.2012 ![]() Po Niemieckiej sobotniej gali w niedzielę nad randem gala za Oceanem. Zobaczymy dwie ciekawe walki o mistrzostwo świata. W głównej walce niepokonany Chavez Junior zawalczy z bardzo doświadczonym Marco Antonio Rubio. Bukmacherzy mocno faworyzują Cheveza ale nie sądzę aby czekała go łatwa walka. Rubio walczył o różne pasy, z różnymi wymagającymi przeciwnikami. Ostatnią porażkę poniósł 3 lata temu , gdzie przed czasem uległ Kellemu Pavlikovi , gdzie stawką były mistrzowskie pasy WBO i WBC. Teraz dostaje kolejną szansę walki o pas WBC. Dla Chaveza ta walka ma być niby przystankiem do tych wielkich walk , jak choćby innymi z Cotty , ale Khan też z Petersonem miał mieć łatwą przeprawę a wszyscy wiedzą jak się skończyło. Walka na pewno będzie ciekawa. Kursy: ![]() Zachęcam do dyskusji
__________________ ![]() ![]() ![]() Life is football ... Football is Manchester United Fani Manchesteru United na forum Sporty Walki - Polecam Premier League - Polecam "Byłem i jestem Polakiem, bokserem walczącym w Ameryce z polskim paszportem..." - A.Gołota |
| |
| | #2 |
Reputacja: 977 | Nonito Donaire vs. Wilfredo Vazquez Jr. ![]() Kolejna walka z tej gali to Donaire - Vazquez. Walka o wakujący pas WBO w super koguciej. Donaire jest zdecydowanym faworytem , jeśli chodzi o typowanie zwycięscy ale Ladbrokes ma bardzo szeroką ofertę ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() Life is football ... Football is Manchester United Fani Manchesteru United na forum Sporty Walki - Polecam Premier League - Polecam "Byłem i jestem Polakiem, bokserem walczącym w Ameryce z polskim paszportem..." - A.Gołota |
| |
| | #3 | |
Reputacja: 977 |
Póki co o II walce: Nonito jest po prostu lepszym bokserem. Podobnie jak jego rywal lubi otwartą walkę. Zadaje sporo ciosów , cechuje go duża szybkość. Potrafi również efektownie znokautować i dlatego liczę , że dziś skończy przed czasem rywala. Na konferencji zawrzało , Nonito skomentował to mniej więcej tak: Cytat:
__________________ ![]() ![]() ![]() Life is football ... Football is Manchester United Fani Manchesteru United na forum Sporty Walki - Polecam Premier League - Polecam "Byłem i jestem Polakiem, bokserem walczącym w Ameryce z polskim paszportem..." - A.Gołota | |
| |
| | #4 |
Reputacja: 977 |
Miałem sobie odpuścić walkę Chaveza ale jednak coś spróbuję. Kurs na Julio śmieszny. Bardzo ostrożnie prowadzony syn PRAWDZIWEGO mistrza. Młody Chavez swoją wartość musi udowodnić. Dlatego nie wiem skąd taki niski kurs na niego. Wybrałem typ na to , że walka skończy się przed czasem ... czyli analogicznie ktoś kogoś musi stuknąć , bądź jakaś kontuzja II opcja Tak więc nie wydaje mi się aby walka trwała cały dystans. Ktoś tu kogoś upoluje ale kto to nie wiem
| |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Typy by Marco | Marco | Kupony ze Statystykami | 190 | 26-08-2011 21:05 |
| Carl Froch (27-1; 20KO) vs Glen Johnson (51-14; 35KO) / Chavez Jr - Zbik 05.06.11 | Konrad140 | Sporty Walki | 8 | 05-06-2011 15:04 |
| Typy by Antonio | antoniotcz | Kupony ze Statystykami | 20 | 04-05-2010 16:44 |
| 5$ - Cesar Card Club | W@llace | Promocje Pokerowe | 1 | 23-01-2008 14:10 |
| typy by marco@@@@@!!!!!!!!!! | marekp87 | Kupony | 4 | 04-10-2007 20:40 |