![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #181 |
| Dołączył: 27.11.2011 Skąd: Bochnia
|
Aaa wracając jeszcze do niewspółmiernych zarobków Pudziana względem umiejętności, a gaża np. Mameda. Pudzian przez lat zapracował sobie na nazwisko, jest osobą medialną. Chcąc lub nie to właśnie jego walkę oglądało najwięcej telewidzów bo aż 4,6 mln. Porównując Mameda oglądało go zaledwie 3 mln. Wniosek jest więc prosty, Mariusz to żyła złota dla właścicieli KSW, telewizja rządzi się takimi a nie innymi prawami, i najwięcej zarabia ten kogo najwięcej ludzi ogląda. I winy Mariusza tu nie widzę. |
| |
| | #182 | |
| Dołączył: 23.07.2009
Reputacja: 18 | Cytat:
A tak na marginesie, to widzieliście to oświadczenie o anulowaniu walki? Jak to wygląda? Jak jakiś świstek papieru napisany na laptopie opartym na kolanie.... Anie nie wyjustowane ani zadnych logo federacji czy sponsorów, już nie mówiąc o ordynarnych błędach ortograficznych czy stylistycznych (jakby nie było słownika w Wordzie), np federacja chce przeprosić zawodników za "nadszarpanie" a nie za "nadszarpnięcie" zaufania.. No i w ogole wyglada mi to, przytajmniej wizerunkowo na dużą prowizorkę i wtopę KSW. Szkoda tylko zawodników, bo mają tam naprawdę paru kapitalnych fighterów Chalidow, Błachowicz, Chmielewski... Ostatnio edytowane przez psotnick ; 30-11-2011 o 10:10 | |
| |
| | #183 | |
| Cytat:
| |
| |
| | #184 |
| Dołączył: 08.09.2011 Skąd: Gdańsk obecnie
Reputacja: 89 |
Nie chciałem się wypowiadać bo na MMA się znam tyle co na łyżwiarstwie, ale... RASILION myślisz że Mariusz biorąc udział w zawodach Strongman leżał cały tydzień na kanapie a w weekend jechał wygrac zawody?! Ty chyba nie wiesz o czym piszesz. Żeby osiągnąć to co osiągnął trzeba siedzieć całymi dniami na siłowni, dbac o diete, odżywki. Ten chłop nie miał dnia wolnego odkąd zaczął się w to bawić a Ty mówisz o leżeniu na kanapie. Teraz to sobie może poleżeć, bo czy wygra czy przegra i obojętnie jak wypadnie to dostanie, jak zauważyłeś, za jedną gale w roku tyle kasy co za cały sezon Strongman. Do tego zero kosztów własnych, sponsorzy w niego ładują kasę, a tam musiał wszystko wykładac z własnej kieszeni. Więc trochę pomyśl zanim cos napiszesz a nie masz pojęcia bo to aż dziwnie brzmiało z tą kanapą:/ Pozdro |
| |
| | #185 | ||||
| Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W sporcie jak w bukmacherce, na początku najtrudniej, później jak się już zawodnika ukształtuje jest łatwiej. Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez Raslion ; 30-11-2011 o 21:13 | ||||
| |
| | #186 | |
| Dołączył: 31.03.2011
Reputacja: 3 | Cytat:
http://obrazki24.pl/images/przechafa.png żałosny bukmacher, na innych nie robili problemu.. po za tym jak ktoś zlecił wypłatę zaraz po walce to pewnie ją dostał | |
| |
| | #187 | ||
| Dołączył: 13.02.2008
Reputacja: 245 | Cytat:
Skoro walkę Mameda ogląda półtora miliona widzów mniej (pewnie spora część nie dożyła końca reklam) to nawet nie ma co mówić o pozostałych zawodnikach, bo spora część oglądających miałaby ogromne problemy z wymienieniem zwycięzców walk. Albo będzie oglądalność, 'popisy' Pudziana i ciągłe echa tych popisów, albo nie będzie oglądalności, piętnastominutowych reklam i pucharów polsatu.
__________________ Rafael Miranda da Conceição - człowiek, który potrafi strzelić samobójczą bramkę na 1:1 w 90+6 minucie meczu, gdy jego drużyna gra 11 na 10. Bezkompromisowy ch*j :) Ostatnio edytowane przez bludek ; 01-12-2011 o 18:00 | ||
| |
| | #188 |
| Dołączył: 19.11.2007 Skąd: zabrze
| Ja postawiłem na pudziana po czym od razu wypłaciłem kase. Kiedy wszedlem na konto 2 dni pozniej, miałem ujemne saldo. Napisałem, ze w wyniklej sytuacji albo wyzeruja mi konto z powrotem albo zamkne konto, bo na pewno nie bede wpłacał kasy zeby wyjsc na 0. Odpisali nastepujaco: "Informujemy jednak, że ujemna kwota została ręcznie zaksięgowana na Pana koncie. Oznacza to, że aktualny stan konta wynosi 0.00 PLN. Uprzejmie informujemy, że zakład został anulowany, gdyż spotkanie Mariusz Pudzianowski (POL) - James Thompson (ENG) zostało uznane za nieważne.W tym przypadku miała miejsce pomyłka sędziego ogłaszającego wynik - stąd wynik od początku był nieważny.Prosimy też o zapoznanie się z informacją na poniższym linku: http://prommanow.com/index.php/2011/...to-no-contest/ http://www.mmafighting.com/2011/11/2...changed-to-no/ Możemy potwierdzić, że decyzja w tej sprawie nie zostanie zmieniona. Przykro nam z wynikłe niedogodności" Po zalogowaniu mam poprawione saldo konta na 0zł wiec luzik, mam nadzieje tylko ze jak wplace pieniadze nie odejma mi wtedy tej kwoty. |
| |
| | #189 |
Rasilion nie znam się na MMA to napisałem, ale o Strongman wiem troche więcej i nie ma tam czegoś takiego jak ukształtowany zawodnik, nie można sobie pozwolic na chwile rozluxnienia i brak treningu. Sponsorzy płacili pieniądze, ale Mariusz wszystko co związane z wyjazdami musiał pokrywac z kasy którą mu płacili. Tu nie ma takiej sytuacji.
|
| |
| | #190 | |
|
W każdym sporcie istnieje takie pojęcie "jak ukształtowany zawodnik", Pudzian o dźwiganiu ciężarów wiedział wszystko, o MMA przychodząc wiedział podejrzewam niewiele i teraz się wszystkiego uczy. Zresztą MMA to złożony sport na który składa się wiele treningów kondycja, boks, judo, muay thai i inne frykasy. Tu nie ma tak że przyjdzie weźmie te 400 kg i idzie do domu... Wcześniej jego trening opierał się głównie na sile teraz musi ćwiczyć kondycję, technikę, uderzenia, walkę w parterze, no to już niejako pod tą technikę podchodzi ale tego jest masa ! Cytat:
| |
| |
| | #191 |
Jeśli uważasz że sport który wcześniej uprawiał polegał tylko na podejściu i podniesieniu ciężaru i to wszystko to chyba nie ma o czym rozmawiać...Z resztą bezsensowna dyskusja |
| |
| | #192 | ||||
| Cytat:
Więc wrócę jeszcze do czegoś co mi się w oczy rzuciło a nie wyłapałem wcześniej. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zresztą zgadzam się dyskusja nie ma sensu, podajesz suche zdania bez argumentów, przykładów, w takim razie napisz co Mariusz wtedy jeszcze musiał robić na tym etapie na jakim był ? Ja Ci gwarantuje że teraz robi 10 razy więcej. Sorry ale pisałeś że nie znasz się na MMA, napisałeś to na początku i ok ale tych strongmenów może też dodaj, ja też alfą i omegą nie jestem, z siłownią i sztukami walki stykam się na amatorskim poziomie, coś więcej to tyle co słyszę na wykładach itp... Ale twoje "teorie" obaliło by dziecko z przedszkola. I jak będziesz chciał odpisać to napisz coś więcej niż jedno zdanie, jakieś argumenty, uzasadnienie bo nie będę walczył z wiatrakami. | ||||
| |
| | #193 | |
| Dołączył: 22.05.2011 Skąd: z Nienacka
Reputacja: 131 | Cytat:
__________________ Zapraszam do tematu: http://www.forum.bukmacherskie.com/f...ais-63257.html Nie obrażę się jak klikniesz dzięki. | |
| |
| | #194 | |
| Cytat:
| |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Strikeforce – Challengers 17 , 22.07.11 | tomek-host | Sporty Walki | 2 | 22-07-2011 18:29 |
| KSW 16: Pudzianowski (3-1) Vs. Thompson (15-14) - 21.05.2011 | foxict hepat | Sporty Walki | 121 | 24-05-2011 21:54 |
| KSW 15, 19.03.2011 | snoopdogg | Sporty Walki | 46 | 22-03-2011 20:22 |
| KSW Extra 2: President Cup 29.01.2011 | Vito Corleone | Sporty Walki | 11 | 30-01-2011 15:03 |
| Prośba o głos. Konkurs KSW girls. | bam14 | Off Topic | 32 | 07-09-2010 00:36 |