![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 25.03.2009 Skąd: Warszawa
Reputacja: 132 | Pudzianowski vs. Najman - XII Konfrontacja Sztuk Walki Wiadomo, że walki zapowiadają się świetnie... oczywiście wszyscy lecą na walkę wieczoru Mariusza "Dominatora" Pudzianowskiego z Marcinem "Testosteronem" Najmanem ale inne też mogą być ciekawe, może być niezłe show. Pytanie czy ktoś się wybiera z forumowiczów? Z tego co wiem (wg. www.konfrontacja.com) nie ma jeszcze biletów. Jeśli ktoś będzie wiedział coś o biletach niech daje znać. ---- Walkę można obstawiać u kilku bukmacherów. Między innymi: Bwin, Unibet, Tobet. Kursy na walkę: Mariusz Pudzianowski 1.30 Marcin Najman 3.20 Ostatnio edytowane przez Vader ; 08-12-2009 o 00:48 |
| |
| | #2 |
| Dołączył: 26.11.2006 Skąd: Warszawa
Reputacja: 18 |
jest gdzies info po ile bilety czy cos?? bo natej stronce nic znalezc nie moge... na Pudziana trzeba skoczyc wiadomo |
| |
| | #3 |
| Dołączył: 13.04.2009 Skąd: L-ca
Reputacja: 163 |
Pudzian go rozniesie w pył, Najman jest bardzo słabym bokserem. Dwa low kicki Pudziana, wpada na niego swoim impetem i schodzą do parteru, a tam Najman szybciutko odklepie przegrana. Nie mniej jednak jak ktoś jest z Warszawy, czy okolic warto iść zobaczyć ta szopke |
| |
| | #4 |
| Dołączył: 12.01.2008 Skąd: STOLICA
Reputacja: 327 |
Będzie transmisja w TV ?
__________________ "Mnie już tylko żal mojego kraju i mojego narodu, bo spustoszenia, jakie te sześć lat totalnego kłamstwa, szczucia i judzenia poczyniły w polskich mózgownicach, będą bardzo, bardzo trudne do naprawienia." |
| |
| | #5 |
| Dołączył: 28.03.2008 Skąd: z okolicy Sto(L)icy
Reputacja: 48 |
Pewnie jak zwykle Polsat pokaze
__________________ RKS Huwdu mówię ci to jest najlepszy klub drugiej ligi... |
| |
| | #6 |
Reputacja: 132 | https://secure.ebilet.pl/bilety.php?...b7b75&id=37845 lub po prostu http://ebilet.pl Na razie są bilety tylko na trybuny, mnie jakoś one nie interesują lepiej pod ring, ale jak ktoś chce to proszę bardzo |
| |
| | #7 |
| Dołączył: 08.06.2006 Skąd: Zjednoczone Amiraty Arabskie / Dubaj
Reputacja: 3 |
Ja z chęcią pojadę, może być dobre kino haha |
| |
| | #8 |
Reputacja: 132 |
Myślę, że nie jest to wygórowana cena (150zł pod ring) tylko trzeba się będzie spieszyć, bo w bardzo szybkim tempie poszly nalepsze bilety na trybuny więc pod ring pójdą pewnie jeszcze szybciej |
| |
| | #9 |
| Dołączył: 12.02.2007 Skąd: Z KSZO
Reputacja: 14 | Tobet wystawil fajny zaklad Mariusz Pudzianowski - Marcin Najman (Czy walka odbędzie się do 13 grudnia 2009?) Kurs na TAK to 1,20 ale pewny bo przeciez walka zaplanowana na 11 grudnia mysle ze mozna bardzo grubo to grac co o tym myslicie? |
| |
| | #10 |
| Ban Dołączył: 26.09.2007 Skąd: Jasełko
|
No i ja tam bede Warto rowniez stawiac na zwyciestwo Macieja "GÓRALA" Górskiego w walce z brytyjczykiem Amasingerem. Na ring MMA powraca równiez po kontuzji Daniel Dowda i rowniez powinien pokonać a co za razem przypomniec sie kibica MMA malo znanego mi Zikica. Nie zawacham sie takze postawic w walce o pas na "naszego" Aslambeka Saidova w walce z Victorem Nobrega.Nobrega juz raz zostal zponiewierany na KSW 10 bodajrze o ile dobrze pamietam tym razem stawką jest pas KSW wiec nie daje mu wiekszych szans z niebezpiecznym Saidovem Jak narazie nie widzialem nigdzie kursów na ta gale ale cos pewnie pokaze sie blizej turnieju jak poznamy sklad zawodnikow turniejowych |
| |
| | #11 | |
| Forum VIP Dołączył: 05.05.2007 Skąd: Verona
Reputacja: 273 | Cytat:
__________________ SARKAZM - spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł. Pomogłem? Spodobała się analiza, albo Bóg wie co jeszcze? Fajnie. Kliknij komuś kto się o to doprasza. | |
| |
| | #12 |
| Moderator Dołączył: 18.11.2008 Skąd: Krośniewice
Reputacja: 1509 |
Własnie oni mają jakieś informację których my nie mamy... Nie wiem co jest nie tak ale myślę, że walka odbędzie się tak jak jest zaplanowana. Większych szans showmenowi nie daję. Pudzian go rozniesie więc znów zapowiada się pare minut emocji tak jak było z Gołota- Adamek. Przereklamowana walka, z tą również jest podobnie no ale z ciekawosci obejrzę.
__________________ |
| |
| | #13 | |
| Ban Dołączył: 26.09.2007 Skąd: Jasełko
| Cytat:
Człowieku ludzie z teamu i organizacji KSW stana na glowie zeby ta walka sie odbyla.Inaczej wiesz co bedzie sie dzialo na Torwarze?????75% ludzi kupuje bilety na ta gale ze wzgledu tej walki. Tobet sobie moze wymyslac zaklady jakie chce.Ja tez wymysle sobie zaklad czy Pudzian ucieknie z ringu i wystawie kurs 1,2. Osobisicie sadze ze Najman pokaze Pudzianowi czym rozni sie chodowla organizmu od uprawiania sportu Snoopdoog ty stawiasz na pudziana tylko dla tego ze jest wiekszy grubszy i nic pozatym.Wiedz ze w MMA nie trzeba zawodnika znokautowac by wygrac a jakies bajki typu pudzian kopie wyzej glowy wsadzcie sobie w cztery literki. czekam tylko na kursiki i na nienormalnych ktorzy stawiajac na pudziana beda mi dzwigac kurs na Najmana | |
| |
| | #14 | |
| Moderator Dołączył: 08.08.2008 Skąd: Wwa
Reputacja: 556 | Cytat:
| |
| |
| | #15 | |
| Ban Dołączył: 11.07.2009 Skąd: Rugby
| Cytat:
| |
| |
| | #16 | |
| Dołączył: 05.02.2008 Skąd: Kraków
Reputacja: 233 | Cytat:
__________________ | |
| |
| | #17 | |
| Dołączył: 12.01.2008 Skąd: STOLICA
Reputacja: 327 | Cytat:
Najman w boksie nie osiągnął nic, jest znany tylko z Big Brothera i tyle .... Pudzian Win
__________________ "Mnie już tylko żal mojego kraju i mojego narodu, bo spustoszenia, jakie te sześć lat totalnego kłamstwa, szczucia i judzenia poczyniły w polskich mózgownicach, będą bardzo, bardzo trudne do naprawienia." | |
| |
| | #18 | |
| Moderator Dołączył: 08.08.2008 Skąd: Wwa
Reputacja: 556 | Cytat:
| |
| |
| | #19 |
| Moderator Dołączył: 18.11.2008 Skąd: Krośniewice
Reputacja: 1509 |
Bla bla bla... Jak chcesz to stawiaj na Najmana. Dla mnie to Ty nie masz pojęcia o MMA. Ja cwiczyłem trochę tą dyscyplinę i wiem o co kaman tam. Dla mnie Pudzian tego nie przegra. Jeśli będą walczyć w parterze a Pudzian podobno cwiczył vale tudo to myślę, że jego siła wystarczy na to by złapać kolesia i już nie puscic. Jeśli natomiast będą walczyć w stójce to też nie daje szans bokserowi który za wiele w boksie nie osiągnął. Pewnie walka będzie wyglądała tak, że będzie Najman biegał po ringu a Pudzian za nim. Tak samo jak haye z Wałujewem tylko, że w boksie. Przypominam sobie taką walke w formule K1 gdzie Walczył CroCop z Bobym Sappem. Sap wielki spasiony koleś chodził za Crocopem a ten kopa wyj.... potem ręką poprawił i czarnuch jak padł to już nie wstał... Co ma to do Walki pudziana ? A no nic bo żaden z nich nie ma takich umiejętnosći jak Crocop...
__________________ |
| |
| | #20 |
| Dołączył: 18.10.2006 Skąd: z Bibułki
Reputacja: 114 |
Czy jest 11 czy 12 to nie może dojsc do sytuacji iz zostanie przelozona o pare dni ze wzgledów chociazby organizacyjnych?
__________________ "A kto wybrał drużyny do tego meczu"?, |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Pudzianowski vs. Eric Esch "Butterbean" - 18.09.2010 XIV Konfrontacja Sztuk Walki | AKA SHAKAL | Sporty Walki | 243 | 20-09-2010 21:52 |
| Saleta vs. Najman - XIV Konfrontacja Sztuk Walki | Baqu | Sporty Walki | 57 | 20-09-2010 11:58 |
| Pudzianowski vs. Kawaguchi - XIII Konfrontacja Sztuk Walki | Baqu | Sporty Walki | 50 | 09-05-2010 01:08 |
| Pudzianowski-Najman | damiantc | Off Topic | 6 | 10-12-2009 21:14 |