![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #41 |
| Znawca Dołączył: 20.08.2007
Reputacja: 460 |
Na Giro DK dostali -Androni -Colnago -Farnese Vini -NetApp Aqua&Sapone na pociechę dostała DK na Primaverę i Tirreno. Ale wybór dziwny. Świat się kończy, skoro Włosi odrzucają Garzellego. Szczególnie szkoda mi Betancoura. Cóż, orzynajmniej Majce odpada rywal w walce o białą koszulkę. Może Huzar jakiś etap ustrzeli z ucieczki?
__________________ La verità? Il ciclismo ha scelto me. |
| | |
| | #42 |
Swietna reklama Garmin
| | |
| | #43 | |
| ModTeam Dołączył: 16.10.2009 Skąd: Obywatel Świata
Reputacja: 2586 | Cytat:
| |
| | |
| | #44 | |
| Dołączył: 29.05.2008 Skąd: Radom
Reputacja: 254 | Cytat:
__________________ Spodobała Ci się analiza??? Kliknij Dzięki :) | |
| | |
| | #45 | |
Reputacja: 2586 | Alberto Contador skazany na dwa lata!!! Cytat:
źródło Szkoda że opuści Tour de France, ale pewnie zobaczymy go w Hiszpanii i tam pogoni towarzystwo | |
| | |
| | #46 | |
Reputacja: 2586 | Konferencja prasowa Alberto Contadora na antenie Eurosportu! Cytat:
| |
| | |
| | #47 |
| Dołączył: 23.12.2011 Skąd: CK
Reputacja: 21 |
Oby tylko nie odebrali licencji dla Saxo...Rafał stoi przed zyciowa szansa startu w Giro
|
| | |
| | #48 | ||
Contador: Nie ścigam się dla laurów Cytat:
| ||
| | |
| | #49 |
Właśnie tu jest ten problem, że z tego co kojarzę, to punkty ex doperów nie są zaliczane przez jakiś tam okres, podobna sytuacja jest z Valverde, ale w Movistarze ma kto łapać te punkty, a Saxo słabszym niż rok temu, opartym jedynie na Contadorze będzie ciężko załapać się na przyszły rok, chyba, że Bjarne porobi ostrych transferów. A i z tego co pamiętam to kontrakt z Saxo kończy się w tym roku, więc jeszcze różnie może być, ale tak czy siak liczę, że duet Riis-Contador będzie dalej współpracował, Bertie poszaleje jeszcze na jesieni w tym sezonie, a za rok powrót króla na 100 TdF Niemniej, odbieranie licencji Saxo Bankowi na ten sezon byłoby cholernie niesprawiedliwe i to byłby kolejny strzał w stopę UCI...
| | |
| | #50 | |
Reputacja: 460 | Cytat:
tak to skomentuję. Jak nie ma dowodów, skazują, jak ktoś się sam przyznaje po latach, to jakos nie odbierają-> Riis, Zabel
__________________ La verità? Il ciclismo ha scelto me. | |
| | |
| | #51 |
| Moderator Dołączył: 21.02.2007
Reputacja: 1077 |
Dopiero dziś skojarzyłem dlaczego Davey wrzucił nutkę do tematu muzyki, a nigdy przecież tego nie robi. Gia otto anni.R.I.P |
| | |
| | #52 |
W temacie Pantaniego, to właśnie bardzo mi się podobają te piosenki ;] Rimini oraz E mi alzo sui pedali, włoska. A data 14.02 pamiętna, niestety. Nie spodziewałem się, że gdzieś coś takiego odgrzebię, ale gościu ma na profilu 2 etapy z Giro 2003 |
| | |
| | #53 | |
tu coś więcej o nim: http://www.uci.ch/Modules/ENews/ENew...Q%26LangId%3D1 1.51 m. wzrostu - 51 kg. Startował na torze po raz pierwszy od 80 lat Ostatnio edytowane przez Davey_Watt ; 17-02-2012 o 23:13 | |
| | |
| | #54 |
Reputacja: 21 | Soler Wraca Niemal osiem miesięcy po ciężkim wypadku, jaki przytrafił się Mauricio Solerowi podczas Tour de Suisse, Kolumbijczyk wraca na rower. Co prawda to dopiero początki lekkiego treningu, jednak już sama jazda sprawiła zawodnikowi sporą przyjemność. Dla Solera to bardzo duży krok w przód po długiej i żmudnej rehabilitacji. Co prawda zrobił tylko kilka kółek wokół farmy swoich rodziców, jednak po tak groźnym upadku jest to spore osiągnięcie. Do tej pory Kolumbijczyk miał nawet problemy z oddychaniem i mówieniem, zatem to, że wraca do siebie tak szybko jest godne podziwu. Jestem bardzo szczęśliwy już z samego faktu, że mogę jeździć na rowerze. Był to mój największy cel poza tym, żeby ponownie zobaczyć mojego syna. Kolarstwo to jest to co naprawdę kocham, mentalnie czuje się teraz silniejszy niż kiedykolwiek i robię postępy z dnia na dzień. - powiedział szczęśliwy Soler. Jego powrót do Kolumbii i rehabilitację w tym kraju wielu odebrało jako koniec marzeń o powrocie do zawodowego ścigania. Po takim wypadku i śpiączce raczej trudno będzie myśleć jeszcze o profesjonalnym uprawianiu sportu, jednak Soler nie wyklucza, że jeśli rehabilitacja będzie przebiegać tak jak dotąd, to podejmie jeszcze próbę powrotu na szosę. Miejmy nadzieję, że mu się powiedzie, ponieważ zasługuje na to jak mało kto. |
| | |
| | #55 | ||
Cytat:
Panie Gilbert bój się pan | ||
| | |
| | #56 |
Reputacja: 2586 |
Ooo widzę że Rein Taaramae w niezłej formie, mam nadzieję że w TdF pojedzie i pokaże się z dobrej strony. Świetny góral, bardzo dobry na czas, przy obecnym układzie etapów TOP10 to chyba minimum, a tap 5 spokojnie w zasięgu. Jest jeszcze młody, mam nadzieję że się nie szprycuje bo wyniki jak na ten wiek imponujące. Nieźle też Frank Schleck oby jemu nie poprzewracało się w główce tak jak bratu. Szkoda że żadnej oferty nie ma na te wyścig teraz pewnie dopiero w marcu na Paryż - Nicea i Tirreno - Adriatico będzie. |
| | |
| | #58 | ||
Niezła paka. Cytat:
| ||
| | |
| | #59 |
Reputacja: 21 |
W najbliższy poniedziałek Bjarne Riis ma stawić się przed komisją licencyjną, która zdecyduje czy należy odebrać Saxo Bank statut grupy WorldTour w wyniku dyskwalifikacji Alberto Contadora. - Mogę potwierdzić, że mamy wezwanie na 27 lutego. Jesteśmy oczywiście do spotkania przygotowani. Cieszymy się, że będziemy mogli przedstawić nasze stanowisko w tej sprawie - powiedział rzecznik prasowy ekipy Anders Damgaard. W poniedzialek ekipa Saxo Bank stanie przed komisja licencyjna.Rafał Majka znalazl sie w skladzie na wyscig Tirreno Adriatico gdzie moze powalczyc o dobre miejsce |
| | |
| | #60 | ||
jeszcze 3 miesiące Poza tym: Cytat:
Na koniec profile MŚ w Valkenburgu: wklejam tylko Elitę, po resztę zapraszam na : http://www.limburg2012.nl Start wspólny: 100km + 10x16,5km Wrzucam tylko rundę, bo tam się wszystko rozstrzygnie. Meta 1700 metrów za Caubergiem. ![]() ITT: ![]() Tego śmieciobubla jakim jest TTT drużyn zawodowych nie wklejam, bo szkoda internetu jeszcze wywiad z Rybką znalazłem: http://www.sport.pl/kolarstwo/1,6499...e_poradzi.html dzień obfituje w ciekawostki: Cytat:
Ostatnio edytowane przez Davey_Watt ; 28-02-2012 o 19:06 | ||
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Ciekawe filmiki i zdjęcia znalezione w sieci | Lucas | Off Topic | 1045 | Dzisiaj 17:57 |
| Ciekawe linki | menzel | Pozostałe Turnieje | 139 | 22-05-2012 11:52 |
| Ciekawe linki - LM | Lucas | Liga Mistrzów | 32 | 03-08-2011 12:34 |
| Ciekawe linki, filmiki i zdjęcia | roman_katecheta | Off Topic | 1859 | 05-11-2010 20:11 |